Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل، بر ادامه همکاری دمشق با سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی در چارچوب عضویت کشورش در معاهده منع گسترش سلاح شیمیایی تأکید کرد، اما گفت که برخی کشورها از این سازمان به عنوان ابزاری علیه کشورهای خاص استفاده می‌کنند.

به گزارش ایسنا، «بسام صباغ» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در نشست امروز شورای امنیت، استفاده از این سلاح شیمیایی از هر کسی و در هر زمان و مکانی را محکوم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سوریه هفته گذشته در دومین نشست کنفرانس برای ایجاد منطقه‌ای عاری از سلاح‌های هسته‌ای و سایر سلاح‌های کشتار جمعی در خاورمیانه، برای ضرورت رهایی از سلاح‌های کشتار جمعی که تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است، فعالانه شرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری دولتی سوریه (سانا)، صباغ افزود: سوریه بر اهمیت حضور پنج کشور قدرت هسته‌ای در کنفرانس به عنوان ناظر، با توجه به نقش اصلی آنها در حمایت از رایزنی‌ها با هدف ایجاد منطقه عاری از سلاح هسته‌ای تأکید دارد.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل ابراز تأسف کرد که ایالات متحده با تحریم این کنفرانس مهم، به حمایت خود از رژیم اشغالگر اسرائیل و زرادخانه هسته‌ای گسترده آن که شامل انواع سلاح ‌های کشتار جمعی، ادامه می‌دهد.

وی گفت: با وجود سیاست زدگی سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی، دمشق به همکاری خود با این سازمان در اجرای تعهدات ناشی از پیوستن به توافق منع گسترش تسلیحات شیمیایی که منجر به از بین رفتن کل انبار و تاسیسات تولیدی سوریه شده است، ادامه می‌دهد.

صباغ تصریح کرد: سوریه همچنان به کار خود برای ارائه اطلاعات مربوط به در اختیار داشتن سلاح و مواد شیمیایی سمی توسط تروریست‌ها و آماده شدن برای استفاده از آن و سپس متهم کردن دولت سوریه ادامه می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد، سوریه همچنان به رایزنی و هماهنگی با سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی ادامه می دهد تا برای نشستی که بین وزیر امور خارجه و مهاجران و مدیرکل این سازمان برگزار می‌شود، آماده شود.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در ادامه اظهار داشت: دمشق متاسف است از اینکه که برخی کشورها، سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی را به ابزاری برای هدف قرار دادن کشورهای به خصوص تبدیل کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سوريه سازمان منع تسلیحات شیمیایی دمشق سازمان منع گسترش تسلیحات شیمیایی نماینده دائم سوریه در سازمان ملل ادامه می دهد هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد

ابعاد گسترده ناشی از استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی، به تدریج توجه افکار عمومی را به خود معطوف کرد تا این که دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نیز پس از دیدار با نمایندگان ایران و عراق، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، در طول جنگ تحمیلی، رژیم عراق بارها از سلاح شیمیایی استفاده کرد. به طوری که بنابه گزارش رسمی ایران به کنفرانس خلع سلاح، تعداد این حملات توسط عراق از دی ماه ۱۳۵۹ تا اسفند ۱۳۶۶ در مجموع به ۲۴۲ مورد رسیده بود که قربانیان آن ۴۴ هزار نفر ذکر شده است که از آن تاریخ تاکنون این رقم به یکصدهزار نفر افزایش یافته است. همچنین بنا بر همین گزارش عراق در طول جنگ تحمیلی از ۶ هزار بمب شیمیایی علیه ایران استفاده کرده است.

بی‌توجهی محافل بین‌المللی در مورد نقض قوانین منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی به دلیل تمایل موجود برای حمایت از رژیم عراق با هدف غلبه این کشور بر ایران، وضعیت غیرقابل تحملی را به وجود آورد. در واقع تلفات ناشی از به‌کارگیری این سلاح‌ها و تأثیرات روانی آن، قدرت دفاعی ایران را تحت تأثیر قرار داده بود.

عراق با درکی که از این مسأله داشت، در عملیات «بدر»، بیش از گذشته از سلاح‌های شیمیایی استفاده کرد، به طوری که تنها در طول مدت پنج روز (از ۲۲ تا ۲۷ اسفند ۶۳) بیش از ۳۰ مورد از انواع سلاح‌های شیمیایی را مورد استفاده قرار داد.

ابعاد گسترده ناشی از استفاده عراق از سلاح‌های شیمیایی، به تدریج توجه افکار عمومی را به خود معطوف کرد تا این که دبیرکل وقت سازمان ملل متحد نیز پس از دیدار با نمایندگان ایران و عراق، استفاده از سلاح‌های شیمیایی را محکوم کرد.

سرانجام شورای امنیت طی بیانیه‌ای و با اجتناب از صدور قطعنامه، در ششم اردیبهشت سال ۱۳۶۴ برابر با ۲۵ آوریل ۱۹۸۵ کاربرد سلاح‌های شیمیایی توسط عراق را محکوم کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است
  • روزی که رژیم بعث عراق به کاربرد سلاح‌های شیمیایی محکوم شد
  • سازمان همکاری اسلامی ادامه همکاری کشورها با آنروا را خواستار شد