Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@06:08:02 GMT

طوفان «فیشینگ پیامکی» در بحران کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۲۴۰۷

طوفان «فیشینگ پیامکی» در بحران کرونا

«گوگل پلی» در تازه‌ترین گزارش خود از وجود تعدادی اپلیکیشن مخرب در این فروشگاه خبر داده و یادآور شده است که این اپ‌ها در واقع میزبان تروجان‌ها و بدافزارهایی هستند که با آلوده کردن گوشی‌های اندرویدی، اطلاعات کاربران را به سرقت می‌برند و تاکنون ازطریق فیشینگ پیامکی (Smishing)، به داده‌های مالی و بانکی میلیون‌ها نفر درجهان دسترسی پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه ایران/ کارشناسان معتقدند این نوع فیشینگ از زمان شروع همه‌گیری کووید19به یک تجارت پررونق برای مجرمان سایبری تبدیل شده است و البته انتظار می‌رود که این تهدید، ادامه دار باشد؛ درحالی که تاکنون باج‌افزارها سهم عمده حملات سایبری را به خود اختصاص داده بودند اما حالا به نظر می‌رسد مجرمان سایبری تصمیم گرفته‌اند در حملات هکری خود، از فیشینگ پیامکی بیشترین استفاده را ببرند و حتی برخی، از این مدل فیشینگ به عنوان یک طوفان بزرگ یاد می‌کنند.

زیان 50 میلیون دلاری اسمیشینگ

فیشینگ پیامکی که به نام smishing نیز شناخته می‌شود هربار با ویژگی‌های جدیدی ظاهر می‌شود. طبق گزارش اف بی‌ آی، در سال 2020 حملات Smishing تنها برای کاربران امریکایی، زیان  50میلیون دلاری داشته و انتظار می‌رود که این رقم در سال 2021 افزایشی چشمگیر یابد. کمپانی امنیت سایبری Proofpoint نیز گزارش داده که حملات فیشینگ پیامکی در امریکای شمالی در سه ماهه سوم سال‌جاری افزایش 300 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته و البته این رقم برای کاربران بریتانیایی، 7برابر شده است؛ البته این نوع فیشینگ تنها مختص گوشی‌های اندرویدی نیست و گوشی‌هایی با سیستم عاملIOS نیز هدف این حملات قرار می‌گیرند اما میزان موفقیت مجرمان سایبری از طریق گوشی‌های اندرویدی بسیار بیشتر از آیفون بوده است به همین دلیل هم در زمینه چنین حملات سایبری بیشتر به کاربران دستگاه‌های اندرویدی هشدار داده می‌شود.

در گزارشی که بتازگی توسط کمپانی ThreatFabric تهیه شده نیز بدافزار FluBot مورد توجه قرار گرفته و آمده است که بتازگی شاهد انتشار گسترده بدافزار FluBot و حملات اسمیشینگ ناشی از آن در جهان هستیم. این بدافزار که پیش از این نیز در آوریل 2021 میلیون‌ها گوشی اندرویدی در سراسر جهان را آلوده کرده بود، این بار به عنوان یک جاسوس‌افزار و در قالب فیشینگ پیامکی(Smishing)، کاربران جهان را نشانه رفته و البته فنلاندی‌ها بیش از همه در معرض این بدافزار قرار گرفته‌اند. FluBot و سایر بدافزارهایی که به فیشینگ پیامکی می‌پردازند دائم تغییر رویه می‌دهند و شناسایی آنها چندان راحت نیست. به عنوان مثال در فوریه، مهاجمان سایبری در بریتانیا بازگرداندن مالیات اضافی پرداخت شده توسط کاربران را دستاویز قرار داده و در قالب پیامک‌های جعلی، مردم را تطمیع کردند که با کلیک بر لینک مربوطه، مبلغ مالیات‌های اضافی را پس بگیرند درحالی که عملاً هکرها به smishing پرداختند.

از بسته پستی تا احضاریه دادگاه

این بار بدافزار «FluBot» در کشورهای اسپانیا، ایتالیا، بریتانیا، آلمان، نیوزیلند و... به گوشی‌های اندرویدی کاربران حمله کرده است. چنین حمله‌ای حتی سبب شد تا در فنلاند وضعیت فوق‌العاده سایبری و هشدار اعلام شود. این بدافزار در فنلاند و دیگر کشورهای جهان با ارسال پیامک‌های مخرب، کاربران را هدف گرفته و آنها را متقاعد می‌کند که هنگام ارسال بسته پستی، در محل حضور نداشته‌اند و با کلیک بر پیوند ارائه شده در پیامک، به ردیابی و پیگیری وضعیت بسته پستی خود بپردازند. حتی کاربرانی که منتظر هیچ بسته پستی نبوده‌اند بدون توجه به مسائل امنیت سایبری، بر لینک مربوطه کلیک می‌کنند. بلافاصله یک برنامه فیشینگ دانلود می‌شود که عملاً بدافزار FluBot را در خود جای داده است. طبق گزارش شرکت امنیت سایبری Proofpoint، هنگامی که FluBot مجوزهای لازم را از قربانیان ناآگاه دریافت کرد، به کل دستگاه دسترسی پیدا می‌کند و به عنوان جاسوس‌افزار، اطلاعات همه کارت‌های بانکی و اعتباری کاربر را به دست می‌آورد و همچنین با ارسال پیامک برای افرادی که نام آنها در لیست مخاطبان قربانی قرار گرفته، آنها را نیز هدف این حمله بدافزاری قرار می‌دهد. در فیلیپین هم این بدافزار افراد جویای کار را هدف قرار داده است و با دسترسی به اطلاعات و داده‌های سامانه‌های اشتغال در این کشور، جوانان را هدف گرفته‌اند. کارجویان به محض دریافت پیامک و کلیک بر لینک مربوطه، در دام هکرها می‌افتند و همه اطلاعات بانکی و شخصی آنها به سرقت می‌رود درحالی که منتظر دریافت پیشنهاد شغلی هستند.در ایران نیز شاهد smishing بوده‌ایم و این حملات با پیام کوتاه از یک سیستم اطلاع‌رسانی قضایی الکترونیکی آغاز می‌شود که به قربانی اطلاع می‌دهد شکایتی علیه وی انجام شده است. با کلیک بر لینک مربوطه، قربانی به صفحه‌ای جعلی هدایت می‌شود و درست در همین زمان یک فایل apk مخرب دانلود می‌شود. در این صفحه از قربانی خواسته می‌شود شماره همراه و کارت ملی خود را وارد کند و هزینه اندکی بین 20هزار تا 5 هزار ریال واریز کند. پس از انجام تراکنش، پیام «خطای پرداخت» نمایش داده می‌شود و عملاً مهاجمان سایبری شروع به کلاهبرداری‌های مالی می‌کنند چراکه حالا دیگر بدافزار فعال شده است و کاربر با وارد کردن اطلاعات بانکی خود برای واریز این مبلغ، عملاً همه اطلاعات بانکی خود را در دسترس هکرها قرار داده است.

یک «در پشتی» پردردسر

اما عملکرد این بدافزارها چگونه است؟ هکرها با انتخاب قربانیان خود، برای آنها پیامک‌های مهندسی شده ارسال می‌کنند ؛ با ارسال این پیامک‌ها عملاً بدافزار اندرویدی به صورت چراغ خاموش، یک درپشتی(backdoor) در گوشی کاربر ایجاد می‌کند و عملکرد دستگاه را در اختیار می‌گیرد. محققان از گستردگی این حمله‌های فیشینگ پیامکی و همچنین میزان بالای ارقام کلاهبرداری شده، متعجب هستند و آن را قابل توجه می‌دانند. موضوع جالب اینجاست که بدافزار بلافاصله تمام پیامک‌های قربانی را به یک سرور خاص ارسال می‌کند و با این نوع دسترسی به داده، مهاجمان می‌توانند احراز هویت دومرحله‌ای (2FA) را نیز در حساب‌های مالی دور بزنند و از حساب‌ها برداشت کنند.

اگر گوشی شما به Flubot آلوده شد یا احتمال آلوده شدن آن را می‌دهید چه باید بکنید؟ ساده‌ترین راه این است که به لینک‌های ارائه شده در همه پیامک‌ها اعتماد نکنید و قبل از اطمینان از درستی آن، هرگز بر لینک مربوطه کلیک نکنید تا از هک شدن و لو رفتن اطلاعات بانکی شما جلوگیری شود. موضوع مهم دیگر این است که این بدافزار را از گوشی خود حذف کنید. هرچند این ویروس را می‌توان به صورت دستی از گوشی‌ها پاک کرد اما بهترین راه برای پاک کردن آن، بازگرداندن گوشی به تنظیم مجدد کارخانه است. به همین دلیل هم بهتر است همیشه از داده‌های گوشی خود بکاپ داشته باشید تا براحتی بتوانید در چنین شرایطی، گوشی خود را ریست کنید.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: گوشی های اندرویدی اطلاعات بانکی فیشینگ پیامکی بسته پستی پیامک ها گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۲۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی

بدین ترتیب می‌توانید با تمرکز بر روی نیازها و تفاوت‌های جامعه هدف، تبلیغات خود را به شکلی موثرتر و جذاب‌تر ارائه دهید و در نتیجه، بازدهی بیشتری از تبلیغاتتان بدست آورید. در این مقاله، ما نکات کلیدی و استراتژی‌های موفقیت در بازاریابی پیامکی را آموزش می‌دهیم. همچنین، به شما نشان می‌دهیم که چگونه می‌توانید بهترین بانک شماره را برای جامعه هدف خود انتخاب کنید و با استفاده از آن، بهترین بازدهی را از تبلیغاتتان بدست آورید.

تکنیک‌های مهم در بازاریابی پیامکی

همانطور که قبلا گفتیم بازاریابی پیامکی یکی از پربازده ترین روش های بازاریابی دیجیتال است. آنچه که نرخ بازدهی را در این روش تعیین می‌کند میزان نیاز مخاطبین هدف به خدمات ما است. بنابراین با ارسال های تفکیکی به بانک شماره موبایل مشاغل مختلف با توجه به نیاز خود می‌توانید بازدهی تبلیغات را به حداکثر برسانید. علاوه بر دقت در هدفمندسازی ارسال ها که نقش حیاتی در نتایج دارد موارد مهم دیگری هم هستند که باید به آن ها دقت کنید:

1. زمان‌بندی مناسب ارسال

زمان‌بندی مناسب ارسال پیام‌ها نقش بسیار مهمی در موفقیت تبلیغات پیامکی دارد. با برنامه‌ریزی و ارسال پیامک تبلیغاتی در زمان‌هایی که مخاطبان بیشترین فعالیت را دارند، می‌توانید نرخ بازدهی و تعامل را بهبود ببخشید. تحقیقات نشان می‌دهند صبح زود پس از بیداری، ظهر در حال ناهار، عصر پس از پایان ساعت کاری، و همچنین روزهای آخر هفته مانند جمعه و شنبه، به عنوان زمان‌های مطلوب برای ارسال پیامک‌ها شناخته می‌شوند.

2. محتوای کوتاه و جذاب

استفاده از محتوای کوتاه و جذابی که به‌سرعت توجه مخاطبان را جلب کند، از اصول اساسی در بازاریابی پیامکی است. پیامک تبلیغاتی باید به‌صورت کوتاه و خلاصه باشد تا در یک نگاه قابل درک باشند. همچنین محتوای پیام باید جذاب باشد تا مخاطبان را به عمل واکنشی فرا بخواند. با ارائه پیام‌هایی که مفید، جذاب و خلاصه باشند، می‌توانید توجه مخاطبان را به خود جلب کرده و از آن‌ها به عنوان مشتریان وفادار بهره‌مند شوید.

3. شناخت دقیق مخاطبان

با داشتن آگاهی کامل از سلیقه‌ها، نیازها، و تمایلات مخاطبان هدف، می‌توانید به طور موثرتری با آن‌ها ارتباط برقرار کنید و پیامک تبلیغاتی را ارسال کنید که برای آن‌ها جذابیت بیشتری داشته باشد. به عبارت دیگر، با شناخت دقیق از مخاطبان، می‌توانید محتوا و تبلیغات خود را به طور دقیق‌تری به نیازها و تمایلات آن‌ها تنظیم کنید. بدین ترتیب احتمال بازدهی بالاتری را در همه کمپین‌های بازاریابی از جمله بازاریابی پیامکی، ارسال انبوه واتساپ و ربات ارسال پیام گروهی در تلگرام دارید.

4. شخصی‌سازی پیام‌ها

شخصی‌سازی پیام‌ها یک راهکار بسیار مهم در تبلیغات پیامکی است که به شما این امکان را می‌دهد تا با مخاطبان خود ارتباط بهتری برقرار کنید. این اقدام می‌تواند به مخاطب این احساس را القا کند که پیام مورد نظر به طور خاص برای او طراحی شده است. بنابراین با ارسال پیامک تبلیغاتی که به نیازها و تمایلات هر مخاطب بیشتر پرداخته و با نام مخاطب، ارائه تخفیف‌ها و پیشنهادهای شخصی‌سازی شده، جذابیت بیشتری برای آن‌ها داشته باشد، می‌توانید نتایج بهتری از تبلیغات خود به‌دست آورید.

 

از کجا بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند بیابیم؟

تا کنون دریافتیم که انتخاب بانک شماره موبایل تفکیک شده و هدفمند نقش حیاتی در بازدهی تبلیغات پیامکی دارد. اما مسئله بسیار مهم این است که این دیتای شماره موبایل را از کجا تهیه کنیم. شما میتوانید این شماره ها را به دو روش جمع آوری کنید. روش اول استفاده از شماره های ذخیره شده در دستگاه ثبت شماره مشتری است. البته این روش تنها مناسب کسب و کارهایی است که به صورت مستقیم با مشترین خود ارتباط دارند و مدتی از آغاز فعالیت آنها میگذرد.

شماره هایی که در دستگاه ثبت شماره مشتری خود سیو کرده اید قطعا بهترین شماره ها برای بازاریابی پیامکی هستند. چرا که شما می‌دانید این افراد حداقل یکبار از خدمات و محصولات شما بازدید کرده اند، بنابراین محصولاتتان یکی از نیاز های آن ها است. همچنین با ارسال پیامک تبلیغاتی شخصی سازی شده به این افراد می‌توانید برای آن ها آفر و تخفیف های مناسبتی در نظر بگیرید و به مرور آن ها را به مشتریان وفادار تبدیل کنید.

روش دوم استفاده از بانک شماره موبایل رایگان یا پولی آماده ای است که اپراتورها در اختیارتان قرار می‌دهند. این بانک شماره تلفن ها اغلب اطلاعات مشتریان را بر اساس جنسیت،صنف کاری، سن، منطقه جغرافیایی، علایق و سلایق، وضعیت ازدواج و سایر معیارهای دیگر تفکیک می‌کنند. شما می‌توانید از شرکت‌های بازاریابی دیجیتال و آژانس‌های تبلیغاتی مانند یکتانت و نوین ایده که در زمینه تبلیغات پیامکی فعالیت می‌کنند، کمک بگیرید. این شرکت‌ها معمولاً دسترسی به بانک اطلاعاتی شماره موبایل بزرگ و منظم دارند که می‌توانند به شما کمک کنند تا بازاریابی هدفمندتری داشته باشید و با مخاطبان ارتباط مناسب برقرار کنید.

 

نکات قبل از خرید بانک شماره موبایل آماده

قبل از خرید بانک شماره موبایل، اطمینان حاصل کنید که شماره‌ها به‌روز و فعال هستند. یکی از مهم‌ترین عواملی که باید مورد توجه قرار گیرد، سال آخرین آپدیت بانک شماره تلفن است. چرا که اگر مدت زیادی از آخرین آپدیت گذشته باشد، احتمال دارد که بسیاری از شماره‌ها نادرست یا غیرفعال شده باشند. همچنین، به تعداد شماره‌ها و ویژگی‌های آن‌ها توجه کنید. برخی دیتای شماره موبایل فقط شماره‌ها را شامل می‌شوند، در حالی که برخی دیگر اطلاعات بیشتری مانند نام و نام خانوادگی را نیز در اختیار شما قرار می‌دهند.

جمع بندی

در این مطلب، بازاریابی پیامکی به عنوان یکی از روش‌های موثر تبلیغاتی مورد بررسی قرار دادیم. دیدیم با انتخاب درست بانک شماره موبایل، می‌توانیم در ارسال پیامک تبلیغاتی بهترین بازدهی را داشته باشیم. لذابه شما آموختیم چگونه کاملترین بانک شماره موبایل را برای جامعه هدف خود انتخاب کنید. ما در اینجا نکات کلیدی و استراتژی‌های موفقیت در تبلیغات پیامکی را شرح دادیم. تا بتوانید با استفاده از این نکات، بازدهی بیشتری از اس ام اس مارکتینگ به‌دست آورید.

دیگر خبرها

  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ بد‌افزار خطرناک PlugX در حال نفوذ به کامپیوتر‌ها است
  • هشدار به ایرانی‌ها؛ یک بد‌افزار خطرناک در کمین کامپیوترها
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • بانک شماره موبایل تفکیکی و هدفمند، راز موفقیت بازاریابی پیامکی