Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، مجلس نمایندگان آمریکا از قانون پیشگیری از کار اجباری اقلیت اویغور‌ها با اکثریت ۴۲۸ رای موافق در مقابل یک رای مخالف حمایت کرد. براساس این طرح واردات کالا از استان سین کیانگ به دلیل نقض حقوق بشر ممنوع می شود. 

این طرح برای تبدیل شدن به قانون باید در مجلس سنا هم تصویب شده و به امضای رییس جمهوری آمریکا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین بار‌ها وجود هر گونه اردوگاه کار اجباری در منطقه سین کیانگ را رد کرده، ولی آمریکا می‌گوید نگران اوضاع وخیم اویغور‌ها در این منطقه و نسل کشی دولت چین است. جمهوری خواهان دموکرات‌های مجلس را متهم می‌کنند که این قانون را با سرعت بسیار کمی پیش می‌برند، زیرا این امر دستور کار رییس جمهور آمریکا برای دریافت تجهیزات انرژی‌های تجدیدپذیر را پیچیده‌تر می‌کند.

سین کیانگ منطقه‌ای است که در آنجا بیشتر تجهیزات لازم برای پنل‌های خورشیدی ساخته می‌شود. مقامات دولت بایدن روز دوشنبه نیز اعلام کردند با استناد با رفتار‌های غیربشردوستانه چین در سین کیانگ قرار است بازی‌های زمستانی المپیک ۲۰۲۲ را تحریم دیپلماتیک کنند.

مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته با اکثریت آرا به قطعنامه‌ای رای داد که نسل کشی و جنایات علیه بشریت در سین کیانک را محکوم می‌کند و از محافل بین المللی از جمله سازمان ملل متحد خواست اقدامی در خور در این زمینه انجام دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سین کیانگ تحریم چین پنل خورشیدی جو بایدن سین کیانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۲۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟

به گزارش همشهری آنلاین، شرکت مالک «تیک تاک» در صفحه رسمی خود در سکوی اجتماعی Toutiao اعلام کرد: «بایت دنس» هیچ برنامه‌ای برای فروش «تیک تاک» ندارد.

مسئولان «تیک تاک» بعد از تصویب قانون محدودیت این شبکه اجتماعی در سنای آمریکا اعلام کردند که این مصوبه «غیرقانونی» را در دادگاه به چالش خواهند کشید.

بر اساس اعلام مسئولان «تیک تاک»، گزارش‌های رسانه‌های خارجی درباره فروش آن توسط شرکت «بایت دنس» صحت ندارد.

جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا مصوبه سنا مبنی بر الزام «تیک تاک» به فروش یا ممنوعیت در این کشور را روز چهارشنبه امضا کرد.

تشدید کنترل پکن بر شرکت‌های خصوصی، نگرانی‌هایی را در آمریکا و سایر کشورهای غربی درباره نفوذ حزب کمونیست چین بر «بایت دنس» و داده‌هایی که در اختیار دارد، ایجاد کرده است.

«تیک تاک» بارها این ادعاها را رد و تاکید کرده که دولت چین کنترلی بر داده‌های کاربرانش دارد.

«شو زی چو» مدیرعامل «تیک تاک» در ویدئویی خطاب به کاربران این شبکه اجتماعی اعلام کرد: ما به مبارزه برای احقاق حقوق شما در دادگاه‌ها ادامه خواهیم داد. قانون اساسی به نفع ماست؛ مطمئن باشید.

ممنوعیت «تیک تاک» در آمریکا به سرعت اجرایی نخواهد شد. قانون جدید به شرکت «بایت دنس» ۹ ماه فرصت داده تا کسب‌وکار خود را بفروشد و اگر فرآیند فروش به خوبی پیش رود، این فرصت تا ۳ ماه دیگر هم قابل تمدید است.

این بدان معناست که تکلیف «تیک تاک» به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۵ و پس از مشخص‌شدن برنده انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ مشخص خواهد شد.

کد خبر 847220 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی خبر مهم ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • تصاویری متفاوت از نمایندگان درحال اهدای خون
  • روایت پالتیکو از اعمال نفوذ زلنسکی بر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا
  • مخالفت مجلس با افزایش ۴۰ نفر به تعداد نمایندگان مجلس
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه