Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مطالعات نشان داده افرادی که دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند، در مقایسه با افرادی که از دز دوم واکسن‌ آنها حداقل ۵ ماه گذشته است، ۹۳درصد کمتر در خطر بستری شدن در اثر ابتلا به کوید۱۹ هستند. همچنین شدت بیماری و خطر مرگ ناشی از ویروس کرونا در افرادی که دز سوم واکسن را دریافت کرده‌اند به‌ ترتیب ۹۲ و ۸۱ درصد کمتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال اجرای طرح تزریق دز سوم واکسن کرونا به سالمندان بالای ۶۰ سال و افراد با بیماری‌های خاص، کمیته علمی کشوری ستاد مقابله با کرونا در جلسه اخیر خود تصویب کرد که تمامی افراد ۱۸ تا ۶۰ سال کشور نیز به ترتیب اولویت، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند.

این کمیته به دلیل احتمال شیوع سویه جدید ویروس کرونا به عنوان «اومیکرون» که اخیرا در آفریقا مشاهده شده، برای جلوگیری از ایجاد موج جدید ابتلا در کشور، این مصوبه را به وزارت بهداشت ابلاغ کرده است.

تا کنون ۵۸ میلیون و ۱۹۳ هزار و ۵۸۶ نفر دُز اول، ۴۸ میلیون و ۳۴۹ هزار و ۵۰۴ نفر دُز دوم و یک میلیون و ۳۹۷ هزار و ۵۴۳ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۷ میلیون و ۹۴۰ هزار و ۶۳۳ دُز رسیده است.

دز سوم چه زمانی باید تزریق شود؟

محسن زهرایی  رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این زمینه می گوید:  افرادی که دو دز واکسن سینوفارم یا برکت (واکسن‌های غیرفعال) دریافت کرده‌اند و حداقل چهارماه از تزریق دز دوم آنها گذشته باشد، می‌توانند با مراجعه به مراکز تزریق واکسن (براساس اولویت اعلام شده توسط وزارت بهداشت)، دز سوم واکسن کرونا را دریافت کنند.

وی اظهار می دارد: همراه داشتن کارت واکسن و کارت ملی برای تزریق دز سوم ضروری است و توصیه شده افراد برای دریافت  این دز ترجیحا به همان مرکزی مراجعه کنند که دز اول و دوم را دریافت کرده‌اند، در غیر اینصورت، واکسیناسیون در همه مراکز قابل انجام است و نیازی نیست از این بابت نگرانی داشته باشید.

زهرایی ادامه می دهد: بر اساس مصوبه کمیته فنی واکسیناسیون، دریافت کنندگان واکسن «سینوفارم» می‌توانند برای دز سوم «سینوفارم» یا «آسترازنکا» یا «پاستو کووک پلاس» تزریق کنند، همچنین کسانی که در دز اول و دوم واکسن «برکت» دریافت کرده‌اند، برای این دز می‌توانند واکسن «برکت» یا «سینوفارم» یا «آسترازنکا» دریافت کنند.

وی تاکید می کند: دریافت کنندگان «اسپوتنیک» در دز اول و دوم، باید برای دز سوم واکسن «آسترازنکا» و دریافت کنندگان «آسترازنکا» نیز باید برای دز سوم حتما واکسن «آسترازنکا» تزریق کنند.

تزریق دز سوم واکسیناسیون برای ۴۰ سال به بالا

محمد مهدی گویا رییس مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه  نوبت سوم واکسیناسیون کووید ۱۹ برای گروه سنی ۴۰ سال به بالا در کشور از  ۱۵ آذر ماه آغاز شده است، می گوید: واکسیناسیون دز سوم را در ابتدای امر برای کادرهای بهداشتی و درمانی کشور و افرادی که در معرض ابتلای شدید این بیماری بودند و گروه سنی ۶۰ سال به بالا از ۱۴ مهرماه شروع کرده بودیم.

گویا می افزاید: اکنون در مرحله دوم برای افراد ۴۰ سال به بالا واکسیناسیون را در نظر گرفته ایم. این افراد می توانند در سراسر کشور به مراکز جامع سلامت و پایگاه های واکسیناسیون مراجعه کرده و نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنند.

وی اظهار می دارد: همکاران ما در مراکز واکسیناسیون برای آگاهی بخشی درباره هر اطلاعاتی که شما نیاز داشته باشید آماده هستند. امیدوارم هر چه سریع تر از این فرصت استفاده کرده و نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنید.

واکسیناسیون گسترده یکی از مهمترین عوامل کاهش فوتی کرونا در کشور است

 رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین عوامل موثر در کاهش تلفات را واکسیناسیون گسترده دانست و گفت: اکثر افرادی که بدلیل ابتلا به کرونا بستری می‌شوند، بدحال هستند و یا فوت می‌کنند، واکسن نزده و یا به طور کامل(دو دُز) واکسینه نشده بودند.

گویا  اظهار داشت: هیچ وقت واکسیناسیون به تنهایی عامل کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر نیست. واکسیناسیون یکی از مهمترین عوامل کاهش ابتلا و فوت است و از سوی دیگر رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه عدم حضور دسته جمعی در اجتماعات مختلف که بارها تاکید شده، می تواند در کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا موثر باشد.  

وی افزود: موج ششم بیماری کرونا می تواند در کشور ایجاد شود و دلایل مختلفی می تواند داشته باشد. هنوز به واکسیناسیون کامل و با پوشش بالا دست پیدا نکرده ایم. فرا رسیدن فصل سرما، حضور در اجتماعات و بازگشایی مدارس اگر کارشناسی نشده و حساب نشده باشد می تواند باعث افزایش موارد بیماری در کشور شود و ما را به سمت موج ششم بیماری ببرد.  

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از مردم تقاضا داریم که علاوه بر رعایت پروتکل های بهداشتی، افرادی که هنوز برای واکسیناسیون اقدامی نکرده اند، به سرعت این کار را انجام دهند. واکسیناسیون دانش آموزان برای ما خیلی مهم است و پوشش واکسیناسیون در این گروه سنی باید افزایش پیدا کند تا اطمینان خاطر بیشتری داشته باشیم.  

تا کنون ۵۸ میلیون و ۴۱۲ هزار و ۳۱۹ نفر نیز دُز اول، ۴۸ میلیون و ۷۶۷ هزار و ۲۳۷ نفر دُز دوم و یک میلیون و ۸۱۱ هزار و ۳۷۹ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۸ میلیون و ۹۹۰ هزار و ۹۳۵ دُز رسیده است.

همچنین طی شبانه روز گذشته ۵۷۵ هزار و ۸۰۴ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر دو شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۸۴ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

منبع: ایرنا پربیننده ترین علائم پیرچشمی در ۴۰ سالگی چیست؟ خوابیدن در این محل ممنوع! این خوردنی مفید باعث سکته می شود! ۶ بیماری : قاتل خاموش آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۹/۱۷)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا درمان کرونا مبتلایان به کرونا ویروس اومیکرون ز سوم واکسن کرونا دریافت کرده اند وزارت بهداشت دز سوم واکسن تزریق دز سوم دریافت کنند سال به بالا ۴۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۳۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور