Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، این جزو سه لایحه‌ای است که با حمایت اکثریتی قانونگذاران آمریکایی مواجه شد و در شرایطی صورت گرفت که واشنگتن همچنان با آنچه نوع برخورد چین با اقلیت مسلمان اویغور می‌خواند، مقابله می‌کند. ‌

مجلس نمایندگان آمریکا با ۴۲۸ رای موافق و یک رای مخالف، از "قانون پیشگیری از کار اجباری اویغور" حمایت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این لایحه برای تبدیل شدن به قانون، باید ابتدا در صحن سنا رای بیاورد و بعد برای امضا به دست جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا برسد.

لایحه اویغورها یک «فرض ابطال‌پذیر» ایجاد می‌کند که همه کالاهای تولیدی در سین‌کیانگ، با کار اجباری تهیه شده‌اند. آمریکا، دولت چین را به ایجاد شبکه‌ای گسترده‌ از اردوگاه‌های بازداشت اویغورها و دیگر گروه‌های مسلمان در سین‌کیانگ متهم می‌کند. چین اما سوءرفتارها در سین‌کیانگ را رد می‌کند.

جمهوری‌خواهان آمریکایی، کاخ سفید بایدن و دموکرات‌های کنگره را به دست دست کردن بر سر این لایحه متهم کرده‌اند چون دستورالعمل انرژی تجدیدپذیر این رئیس‌جمهوری را پیچیده می‌کند. سین‌کیانگ بسیاری از قطعات مورد نیاز پنل‌های خورشیدی جهان را تامین می‌کند. کاخ سفید و دموکرات‌های کنگره اما تعلل خودشان را رد می‌کنند.

همچنین دولت بایدن دوشنبه با اشاره به آنچه "قساوت‌های" حقوق بشری چین خواند، از بایکوت دیپلماتیک المپیک زمستانی ۲۰۲۲ پکن خبر داد.

مجلس نمایندگان آمریکا که تحت کنترل دموکرات‌هاست، همچنین چهارشنبه دو لایحه مرتبط دیگر با چین و حقوق بشر را به تصویب رساند. یکی از لوایح با ۴۲۸ رای موافق و بدون مخالف به تصویب رسید، ادعا می‌کند که کمیته بین‌المللی المپیک تعهدات حقوق بشری خودش را با همکاری با دولت چین نقض کرده است.

همچنین لایحه‌ دیگری با ۴۲۷ رای موافق و یک رای مخالف به تصویب رسید و آنچه را که "نسل‌کشی و جنایت‌ علیه بشریت" علیه اویغورها و سایر گروه‌های اقلیت مذهبی و قومی از سوی چین خواند، محکوم کرده و خواستار اقدام در سازمان ملل شد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: مجلس نمایندگان آمریکا کالا جو بایدن دولت چین صراط سین کیانگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند

براساس گزارشی به نقل از وزارت خارجه آمریکا، مقامات چین از ادامه مذاکرات کنترل تسلیحات هسته‌ای با ایالات متحده پس از مذاکرات نوامبر ۲۰۲۳ خودداری کرده و به گزینه‌های پیشنهادی «پاسخ اساسی» ارائه نکرده‌اند.

به گزارش ایسنا، وب‌سایت خبری «سمافور» رامروز (پنجشنبه) به نقل از یک مقام وزارت خارجه آمریکا گزارش داد: «متأسفانه، جمهوری خلق چین از برگزاری جلسه بعدی خودداری کرده و پاسخی اساسی به گزینه‌های پیشنهادی ما ارائه نکرده است.»

این مقام افزود، دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده پیشنهاد کرده است که «گام‌های عاقلانه‌ای که خطرات اساسی درگیری و تشدید کنترل‌نشده در حوزه‌های هسته‌ای و فضایی را بررسی می‌کند، صورت پذیرد.»

بر اساس این گزارش، این امر مستلزم بهبود مکانیسم ارتباط بحران بین کشورها، ارائه اطلاعیه‌هایی پیش از آزمایش موشک‌های بالستیک استراتژیک و کاهش تنش در فضاست.

«لیو پنگیو» سخنگوی سفارت چین در واشنگتن با اشاره به ۵۰۰۰ کلاهک هسته ای آمریکا به این وب‌سایت خبری گفت ایالات متحده باید «دیپلماسی مگافون» خود را متوقف کند.                              او  از کشورهایی که زرادخانه‌های هسته‌ای قابل توجهی دارند، خواست تا آن‌ها را کاهش دهند.

انتهای پیام  

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • لایحه علیه تظاهرات های حمایت از فلسطین در آمریکا تصویب شد
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • «شویگو» دستور افزایش تولید تسلیحات در روسیه را صادر کرد
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد