Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@09:30:12 GMT

هشدار یک مقام پلیس به سرمایه‌گذاران بازار رمزارز

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۴۳۱۰

هشدار یک مقام پلیس به سرمایه‌گذاران بازار رمزارز

رییس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فعالیت رمزارزها در کشور را بدون پشتوانه قانونی خواند و نسبت به این نوع فعالیت اقتصادی به سرمایه‌گذاران هشدار داد.

به گزارش مشرق، با گذشت سال‌ها از گذشتن بحران اقتصادی در سال ۲۰۰۸ و روی آوردن مردم به موضوع رمزارزها و داغ شدن این نوع بازار سرمایه‌گذاری همچنان مساله رمزارزها بحث محافل سیاسی، اقتصادی و جامعه است و سرمایه حقیقی بخشی از شهروندان در این بازار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این درحالی است که بسیاری از سودجویان و کلاهبرداران با ایجاد یک فضا و دادن وعده‌های دروغین مردم را به سمت این نوع بازار سرمایه‌گذاری سوق می‌دهند؛ به گونه‌ای که اغلب در رویای پولدار شدن یک شبه سرمایه کلانی را وارد این بازار می‌کنند، اغلب خود زیان می‌بینند و عده‌ای با کلاهبرداری در این مسیر سود کلانی نصیبشان می‌شود.

سرهنگ مصطفی نوروزی، رییس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته پلیس فتا با تاکید بر هوشیارسازی جامعه نسبت به این گونه فعالیت‌های اقتصادی گفت: با توجه به عدم وجود پشتوانه قانونی در خصوص فعالیت رمز ارزها در کشور، فعالیت ناآگاهانه در این حوزه ممکن است علاوه بر خروج ارز از کشورمان منجر به بروز کلاهبرداری‌هایی در این خصوص شود.

وی خاطرنشان کرد: با تاکید فراوان به شهروندان توصیه می‌شود به هیچ عنوان اموال و سرمایه خود را با انگیزه‌های سرمایه گذاری و کسب سود و منافع مالی به این حوزه‌ها وارد نکنند، چراکه در صورت بروز ضرر و زیان ناشی از اقدام مذکور با توجه به عدم وجود پشتوانه قانونی ضمانت اجرایی در زمینه احقاق حقوق بزه‌دیدگان این حوزه‌ها بسیار دشوار و در برخی مواقع ناممکن است.

رییس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان یافته پلیس فتا عنوان کرد: در صورت بروز مشکلی در این خصوص برای شهروندان، می‌توانند نسبت به طرح شکایت نزد مراجع قانونی اقدام کنند و در صورت ارجاع پرونده به پلیس فتا اقدامات لازم در خصوص موضوع به عمل خواهد آمد.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت کلاهبرداری مجازی اخبار حوادث قیمت های روز در یک نگاه پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک

یک کارشناس انرژی، استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را از دلایل رونق استفاده از متانول به‌عنوان سوخت در جهان توصیف کرد.

سجاد نوروزی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره فرایند تبدیل متانول به بنزین (MTG) توضیح داد: در سال‌های اخیر استفاده مستقیم و غیرمستقیم از متانول به‌عنوان سوخت در دنیا رونق یافته است و برآورد می‌شود در آینده نیز این روند افزایشی باشد، بنابراین فناوری تبدیل مستقیم متانول به بنزین (MTG) می‌تواند در ایران هم مدنظر قرار گیرد.

استفاده بهینه از متانول مازاد با هدف رفع ناترازی انرژی

وی با بیان اینکه ایران ظرفیت بالایی برای تولید متانول دارد و بیش‌ از ۹۴درصد متانول تولیدی کشور صادر می‌شود، افزود: اکنون بنزین تولیدی کشور، حاصل پالایش نفت‌ خام در پالایشگاه‌هاست، اما در این فرایند بنزین تولیدشده حاصل تبدیل مستقیم متانول به بنزین است، بنابراین می‌توانیم از این ظرفیت تولیدی استفاده کنیم. شایان ذکر است در این فرایند مقداری هم محصول ال‌پی‌جی تولید می‌شود.

این کارشناس انرژی درباره کیفیت این فرآورده تصریح کرد: به ازای هر واحد MTG با ظرفیت یک میلیون و ۶۵۰ هزار تن در سال خوراک ورودی، حدود ۵۹۷ هزار تن بنزین با کیفیت بالا (با استاندارد یورو ۵) تولید می‌شود که معادل روزانه ۲.۵ میلیون لیتر بنزین به ازای هر واحد MTG است.

نوروزی گفت: این محصول افزون بر رفع ناترازی تولید و مصرف بنزین، ظرفیت ارزشمند صادراتی نیز دارد.

تبدیل متانول به سوخت در مسیر توسعه زنجیره ارزش

وی افزود: مجتمع‌های تولیدی ما این فرصت را پیدا خواهند کرد تا با استفاده بهینه از متانول مازاد، گامی بزرگ همسو با توسعه زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی بردارند.

این کارشناس با اشاره به مدت‌زمان بهره‌برداری هر واحد MTG ادامه داد: زمان مورد نیاز برای احداث و سپس بهره‌برداری از هر واحد حدود دو سال است. این مدت‌زمان در مقایسه با پالایشگاه‌های متداول حدود یک‌چهارم خواهد بود.

نوروزی یادآور شد: کوتاه‌بودن اجرای پروژه و درنتیجه سرعت بازدهی اقتصادی، سرمایه‌گذاری در احداث واحدهای MTG را برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بسیار مقرون‌به‌صرفه و سودده کرده است.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • هشدار به دارندگان گواهینامه رانندگی؛ خرید و فروش نکنید!
  • عدم انجام تکالیف قانونی سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص ارزش‌گذاری مناطق تحت مدیریتش
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم