Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مهدی مقدسیان، عضو ستاد توسعه زیست فناوری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: شروع یک کسب و کار موفق و آینده‌دار، یکی از دغدغه‌های بزرگ کارآفرینان و استارتاپ‌هاست. ایجاد کسب و کار‌های نوپای فناور محور، ثبت طرح‌ها و ایده‌های نوآورانه، نیازمند زیرساخت‌های لازم و سرمایه گذاری است؛ این نیاز‌ها را می‌توان در مراکز شتاب دهنده رفع کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در سال‌های ابتدایی دهه ۲۰۰۰ میلادی مراکزی ایجاد شدند که از حمایت از کسب و کار‌های نوپا تا رسیدن به محصول یا فناوری نهایی را به عهده می‌گرفتند. این مراکز که به شتاب دهنده‌ها معروف شدند، تامین هزینه اولیه، راهنمایی‌های فنی و بازاریابی، آموزش نیروی انسانی و زیرساخت‌های لازم را بر عهده گرفتند و در عوض مالکیت، بخشی از سهام کسب و کار را به نام خود ثبت می‌کردند.

مقدسیان ادامه داد: این مدل تغییر سبب تولد شرکت‌های موفق در تمام کشور‌ها از جمله ایران شد. طی سال‌های گذشته در ایران، تلاش‌های زیادی برای پیاده سازی مفهوم شتاب دهنده صورت گرفته است که برخی از آن‌ها موفقیت آمیز بوده اما برخی دیگر نتوانستند در این زمینه موفق شوند.

عضو ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به ورود شتاب دهنده ها به این ستاد بیان کرد: ستاد توسعه زیست فناوری تلاش کرده است با وارد شدن به عرصه کسب و کار و کمک به شتاب دهنده‌ها کاربرد این حوزه را افزایش دهد، به همین دلیل شتاب دهنده‌های حوزه زیست فناوری، طراحی‌های خاص خودشان را به وجود آوردند.

او افزود: این شتاب دهنده‌ها در کنار زیرساخت‌ها و حمایت‌هایی که از کسب و کار‌های نوپای حوزه زیست فناوری به عمل می‌آورند، سه ویژگی  بسیار برجسته دارند. ویژگی اول و مهم این است که شتاب دهنده‌های خصوصی در کنار شرکت‌های بزرگ و با سابقه زیست فناوری و با سرمایه گذاری آن‌ها ایجاد می‌شوند تا این شرکت‌ها نقش هدایت فنی و بازار را برای کسب و کار ایفا کنند و زیر ساخت‌های خودشان را به عنوان سرمایه گذار شتاب دهنده در اختیار تیم‌ها بگذارند.

مقدسیان گفت: ویژگی دوم این است که ستاد زیست فناوری به عنوان متولی توسعه زیست فناوری در کشور، ایده‌های اولیه تیم‌ها را طوری جهت دهی می‌کند که با نیازمندی‌های اصلی کشور همخوانی داشته و از بازار تضمین شده‌ای برخوردار باشد. ویژگی سوم؛ ریسک اجرای طرح‌ها تا رسیدن به محصول آماده تجاری سازی را ستاد برعهده دارد که همان سرمایه گذاری جسورانه است.

به گفته عضو ستاد توسعه زیست فناوری، این شتاب دهنده‌ها تا به امروز در حوزه‌های دارویی مانند بیوتک، پروبیوتیک، سلامت الکترونیک، تجهیزات پزشکی، کشاورزی، واکسن و آرایشی بهداشتی در شهر‌های مختلفی نظیر تهران، تبریز، مشهد و ارومیه تاسیس شده اند یا در آینده تاسیس خواهند شد.

بیشتر بخوانید

 توسعه زیست فناوری یک گنجینه ملی است شتابدهنده‌های شناختی زمینه‌ساز درمان شناخت بیماران است

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کسب و کار شتاب دهنده ستاد توسعه زیست فناوری شتاب دهنده ها سرمایه گذاری کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • دانش‌آموزان ۳ زندانی جرایم غیر عمد را آزاد کردند
  • دانش‌آموزان زمینه ساز آزادی زندانیان جرایم غیر عمد شدند
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد