Web Analytics Made Easy - Statcounter

نهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود  و بیش از ۳۷۰ شرکت اقدام به عرضه ۱۰هزار مدل محصول می‌کنند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، اولین دوره جایزه طراحی ایران جهت معرفی برترین تجهیزات آزمایشگاهی کشور برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان صالحی رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت درخصوص جایزه طراحی ایران گفت: اولین دوره جایزه طراحی ایران ویژه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی به منظور ارزیابی و اعلام برترین طراحی محصولات ایرانی در این حوزه همزمان با نمایشگاه ایران ساخت برگزار می‌شود. سه حوزه ارزیابی و داوری محصولات در این دوره، برترین طراحی تجهیزات، برترین طراحی بسته‌بندی و برترین طراحی خدمات است و کلیه شرکت‌های حاضر در نهمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت می‌توانند در این رقابت شرکت نمایند.

صالحی در ادامه به اهمیت موضوع طراحی صنعتی محصولات پرداخت و بیان کرد: موضوع طراحی صنعتی محصولات پس از انقلاب صنعتی در اروپا و با تولید انبوه و متنوع محصولات ماشینی، مورد توجه ویژه قرار گرفت. درحال حاضر کمتر محصولی بدون توجه به طراحی مطلوب و صرفا با تاکید بر فناوری خود می‌تواند در بازار به‌طور موفق حضور یافته و در رقابت بین برند‌ها باقی بماند.

رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت افزود: براساس مطالعات موسسه مکنزی که در سال ۲۰۱۹ منتشر شده، شرکت‌هایی که به موضوع طراحی صنعتی محصولات توجه ویژه‌ای دارند، سود سهامداران خود را نسبت به سایر رقبا، حداقل دو برابر افزایش داده‌اند. گزارش‌های منتشره از شورای طراحی انگلیس حاکی از آن است که نرخ موفقیت شرکت‌هایی که فرآیند طراحی محصول را محور توسعه کسب و کار خود قرار داده اند، دو برابر سایر شرکت است.

وی گفت:همه‌ی ما محصولاتی با طراحی‌های خاص و منحصر بفرد را می‌شناسیم به‌عنوان مثال چاقو‌های همه‌کاره سوییسی، محصولات اپل و صفحه‌ی اصلی سایت گوگل، این موارد بخوبی نقش طراحی درست محصول را در موفقیت‌های تجاری تحول‌آفرین و پایدار نشان می‌دهند.

رئیس نمایشگاه ایران ساخت، در ادامه به اهمیت طراحی صنعتی در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی اشاره کرده و تصریح کرد: با توجه به حضور شرکت‌های بزرگ خارجی با برند‌های معتبر در بازار تجهیزات آزمایشگاهی و تجهیزات پزشکی کشور، توجه خاص به طراحی صنعتی ممتاز محصولات، نقش کلیدی و مهمی در موفقیت شرکت‌های ایرانی در این عرصه ایفا می‌کند. همچنین حضور و تثبیت موفقیت‌آمیز در بازار‌های صادراتی بدون توجه به این موضوع امری محال به‌نظر می‌رسد.


وی ادامه داد: بدین منظور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت‌ها و تسهیلات متنوعی جهت ارتقا و بهبود طراحی صنعتی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان درنظر گرفته است. مشاوره رایگان، پرداخت بخشی از هزینه طراحی محصول و بسته‌بندی، پرداخت بخشی از هزینه دمو سازی و پرینت سه‌بعدی و … برخی از این موارد هستند که شرکت‌ها می‌توانند درخواست خود را در سایت مرکز طراحی ایران پیگیری نمایند.

صالحی  یادآور رشد: جایزه طراحی ایران که اولین دوره آن همزمان با نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی برگزار می‌شود نیز یکی از برنامه‌های ترویجی معاونت در این حوزه است. برگزاری سالانه این رقابت، اهمیت این موضوع را در برنامه‌های توسعه‌ای و صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان به همه یاداوری خواهد کرد.

مشاور رئیس دانشگاه شهید بهشتی درباره شاخص‌های ارزیابی این رقابت گفت: «در خصوص شاخصه‌های ارزیابی یک طراحی صنعتی ممتاز در این حوزه، بصورت کلی سه موضوع انطباق طراحی با ساخت و تولید، انطباق با کاربر و انطباق با محیط مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. در موضوع انطباق ساخت و تولید انبوه محصولات منطق و هدف طراحی، انطباق روش‌های ساخت با تیراژ تولید محصول، انتخاب مواد متناسب با کارایی و عمر مفید محصول، زیبایی‌های بصری و گرافیک در طراحی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت. همچنین در خصوص سازگاری محصولات با کاربر مواردی نظیر انطباق با ابعاد و شرایط فیزیکی بدن کاربر، انطباق با ساختار روانی ذهن کاربر (برای نمونه: جنسیت، ملیت، سن) و سبک رفتاری کاربر و … از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. ارزیابی سازگاری با محیط نیز عبارتند از تناسب محصول با کانال‌های توزیع و حمل و نقل، انطابق منطقی با محیط کاربری، تناسب با تجهیزات مجاور و انطباق با الزامات زیست محیطی، طراحی اقتصادی و طراحی سبز.»

صالحی اصالت طرح‌های ارسالی (کپی نبودن از محصول رقبا) و ارائه محصول در بازار را دارای اهمیت بالایی دانسته و اشاره کرد که این دوره از جایزه شامل طراحی‌های مفهومی و محصولات در حال تحقیق و توسعه نمی‌شود.

رئیس نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت در خصوص داوران این جایزه افزود: شناسایی و انتخاب کارشناسان و داوران خبره، جهت برگزاری این رقابت امری پیچیده به نظر می‌رسید، زیرا افراد دارای تجربه کافی در حوزه‌ی تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی کشور به تعداد انگشتان یک دست هم نمی‌رسد. هیات برگزاری جایزه طراحی ایران با توجه ویژه به موضوع داوری و بررسی‌های گوناگون موفق به کسب اعتماد خبرگان این حوزه شدند. هیات داوران امسال، ترکیبی از اساتید دانشگاهی، طراحان برتر تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی کشور و شرکت‌های تولیدی برتر این حوزه است.

شایان ذکر است که نهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت، از ۲۳ تا ۲۶ آذرماه در نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می شود  و بیش از ۳۷۰ شرکت اقدام به عرضه ۱۰هزار مدل محصول می‌کنند. علاقمندان می‌توانند از غرفه مرکز طراحی ایران در سالن خلیج فارس بازدید کرده و با مشاوران مرکز صحبت کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت فناوری صنعت نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت طراحی صنعتی محصولات تجهیزات آزمایشگاهی جایزه طراحی ایران رئیس نمایشگاه برگزار می شود برترین طراحی اولین دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۴۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویداد‌های جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاورد‌های جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

دبیر نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳ درباره حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده اند. همچنین حضور هیات‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجیهزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

خالقیان اشاره کرد: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشور‌های مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجیهزات الکترونیک پزشکی، تجیهزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده‌ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افرود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازار‌های صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجیهزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع شود.

وی در پایان افزود: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطاء شده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی (ایران هلث ۱۴۰۳) ۲۹ اردیبهشت تا ۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • حضور اثربخش بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • معرفی گوهرسنگ خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی