Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، در آستانه میلاد فرخنده حضرت زینب (س) و روز پرستار، بعد از ظهر دیروز و در اولین روز از هفته پرستار ( ۱۷ تا ۲۳ آذر)  جامعه پرستاری کشور متشکل از  دکتر عباس عبادی- معاون و مدیران معاونت پرستاری وزارت بهداشت، مسوولان نظام پرستاری و تنی چند از پرستاران نمونه با حضور در مرقد بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و قرائت فاتحه و ادای احترام با آزمان های امام راحل تجدید میثاق کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد میرزابیگی در این مراسم به نمایندگی از جامعه پرستاری به سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: خداوند را سپاسگزاریم که توفیق داد به مناسبت ولادت با سعادت پرستار بزرگ تاریخ بشریت، حضرت زینب کبری (س) در این مکان نورانی که مزار شریف بنیانگذار انقلاب اسلامی است حضور یابیم.

وی افزود: ما هرسال در روز پرستار تجدید میثاق با حضرت امام (ره) و آرمان‌های ایشان را در برنامه‌های خود داریم و از روح بلند ایشان کمک می‌گیریم که ما را به سمت خیر و خدمت به مردم هدایت کنند.

میرزابیگی با بیان اینکه در این جمع، تعدادی از اعضای شورای عالی نظام پرستاری و نمایندگان پرستاران کشور حضور یافته‌اند، گفت: به روح بلند بیش از ۱۵۰ شهید مدافع سلامت کادر پرستاری درود می‌فرستیم که در بحران کرونا در دفاع از جان مردم به مقام شهادت رسیدند.

رییس سازمان نظام پرستاری ادامه داد: بالغ بر ۱۴۵ هزار نفر مبتلا به کرونا در جامعه پرستاری داشتیم و تقریبا تمام کسانی که در شغل پرستاری مشغول به ارائه خدمت بوده‌اند حداقل یکبار به این بیماری مبتلا شده‌اند.

میرزابیگی خاطرنشان کرد: خانواده‌های برخی از عزیزان پرستار نیز به دلیل ارتباط آنها با بخش‌های کرونا، به این ویروس مبتلا شدند. کرونا همه‌جا را تعطیل و بسیاری از مشاغل را دورکار کرد و حتی خانواده بیماران از آن‌ها دور ماندند اما پرستاران به بیماران نزدیکتر شدند و گاهی ما مکان سکونت پرستاران را در بیمارستان‌ها تعبیه می‌کردیم که به بیماران کرونایی خدمت‌رسانی کنند.

وی تصریح کرد: کرونا آمده بود تا جان مردم را بگیرد، اما امروز با دفاع جانانه مدافعان سلامت نفس کرونا به شماره افتاده است. کرونا یک مسئله بزرگ به ما آموخت و آن فعال شدن فاز جدیدی از علم مراقبت‌های پرستاری در سطح جامعه بود.

وی با بیان اینکه در این ایام نسبت به مراقبت‌های پرستاری در منزل و جامعه کم‌توجهی شد؛ یادآور شد: اگر بیماری به بیمارستان نرود و در منزل خدمت دریافت کند آمار مرگ و میر در این حوزه به دلیل کیفیت بالای خدمات پرستاران کاهش می‌یابد.کسانی مانع تبلیغ مراقبت پرستاری در منزل می‌شوند که ترویج این مراقبت‌ها به نفع آنها نیست و می‌خواهند هزینه‌های گزاف به مردم تحمیل کنند.

رییس کل سازمان نظام پرستاری گفت: در دوره پساکرونا نیز سازمان نظام پرستاری وارد عرصه مراقبت‌های پرستاری خواهد شد و بیماران مزمن، مبتلا یه سرطان و بیماری‌های صعب‌العلاج که نیاز به خدمات تهاجمی و جراحی نداشته باشند را می‌توان در منزل بستری کرد.

وی با بیان اینکه حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد از بیماران، مبتلا به بیماری‌های مزمن هستند، بیان داشت: با ارائه خدمات پرستاری در منزل، می‌توان هزینه‌های این بیماران را تا یک دهم نیز کاهش داد. در حال حاضر ۱۷۰۰ مرکز مراقبت پرستاری در منزل در کشور راه اندازی شده و در حال آماده‌سازی مراکز و زیرساخت‌هایی هستیم تا با ارائه مراقبت‌های پرستاری و توسعه این مراقبت‌ها به بیماران مزمن، کمک کنیم.

وی با اشاره به اینکه مردم در یک محیط تک بعدی یعنی بیمارستان با هزینه‌های بسیار گرانتر از منزل درمان می‌شوند، اظهار امیدواری کرد که با توجه بیشتر به پرستاری جامعه‌نگر، کیفیت خدمات درمانی افزایش یابد.

منبع: فارس پربیننده ترین علائم پیرچشمی در ۴۰ سالگی چیست؟ خوابیدن در این محل ممنوع! این خوردنی مفید باعث سکته می شود! ۶ بیماری : قاتل خاموش آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۹/۱۷)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پرستار پرستاران نظام پرستاری ویروس کرونا مبتلایان به کرونا ویروس اومیکرون مراقبت های پرستاری پرستاری در منزل جامعه پرستاری نظام پرستاری مراقبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

«رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

رضایت نسبی از داروهای سالک تولید داخل

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902092

دیگر خبرها

  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان | برای ۳ ماه قبل است، به سرطان مبتلا شده‌ام اما ...
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • اگر می خواهید راحت تر نفس بکشید این مواد غذایی را مصرف کنید
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان