Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرماندار شهرستان کوهرنگ با بیان اینکه برای بازسازی مناطق زلزله‌زده در شهرستان کوهرنگ با مشکلاتی مواجه هستیم، عنوان کرد: برای برخی روستاهای این شهرستان طرح هادی تهیه نشده است، بنابراین ساکنان برای احداث منازل تخریبی با مشکلات قانونی مواجه هستند.

مرتضی زمانپور ۱۹ آذرماه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان کوهرنگ با حضور معاون بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با اشاره زلزله ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۷ ریشتری در ۱۲ مهرماه سال‌جاری، اظهار کرد: از زمان وقوع زلزله ۵۷ پس‌ لرزه در شهرستان کوهرنگ رخ داده است.

فرماندار کوهرنگ افزود: ۲۰۰ خانوار در روزهای ابتدایی ۲۰۰ خانوار به‌صورت اضطراری اسکان دادیم، همچنین بحث ارزیابی خسارت‌ها توسط دستگاه‌های اجرایی انجام و به ستاد مدیریت بحران ارسال شد.

وی با بیان اینکه برای بازسازی مناطق زلزله‌زده در شهرستان کوهرنگ با مشکلاتی مواجه هستیم، عنوان کرد: برای برخی روستاهای این شهرستان طرح هادی تهیه نشده است، بنابراین ساکنان برای احداث منازل تخریبی با مشکلات قانونی مواجه هستند.

زمانپور افزود: همچنین در برخی روستاها، صاحبان منازل تخریب شده در زلزله دارای اسناد مالکیت قدیمی هستند، وقتی برای استعلام مراجعه می‌کنند، اراضی آن‌ها ملی محسوب شده و نمی‌توانند ساخت و ساز انجام دهند.

فرماندار کوهرنگ بیان کرد: برخی روستاهای در معرض خطر در این شهرستان مانند محمودآباد، کچوز و ... نیازمند جابجایی هستند، در زلزله اخیر منازل آن‌ها آسیب دیده و باید این مسئله مورد توجه قرار بگیرد.

وی در خصوص بهسازی جاده‌های روستایی در شهرستان کوهرنگ، توضیح داد: به‌علت مشکلات پیمانکاران از ادامه کار انصراف دادند، ۵۴ کیلومتر از جاده‌های روستایی بخش بازفت نیازمند بهسازی است که در گذشته با پیمانکاران قرارداد منعقد شده بود.

زمانپور با اشاره به اینکه صدور پروانه برای بازسازی منازل تخریب شده بر اثر زلزله در کوهرنگ رایگان است، خاطرنشان کرد: ساکنان مناطق محروم توان پرداخت هزینه برای تهیه نقشه را ندارند، بنابراین چهار نقشه در چند ابعاد تهیه شده است و در اختیار زلزله‌زدگان به‌صورت قرار می‌گیرد، نیاز است این نقشه‌ها رایگان باشد.

فرشید ریاحی- مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در شهرستان کوهرنگ ۷۰۶۱ واحد مسکونی وجود دارد، اظهار کرد: حدود ۵۰ درصد واحدهای مسکونی در سنوات گذشته مقاوم‌سازی شده‌اند و ۳۰۰۰ واحد نیازمند مقاوم‌سازی هستند.

وی افزود: احتمال افزایش تعداد واحدهای تخریبی و تعمیری وجود دارد، مصالح سیمان و میگرد تامین شده و متناسب با نیاز توزیع می‌شود.

ریاحی با تاکید بر اینکه برای احداث ۱۰۰ واحد مسکونی اسکلت فلزی پیش ساخته تهیه شده است، خاطرنشان کرد: این مسئله بازسازی را تسریع می‌کند، در حال حاضر ۲۸ دستگاه ماشین سنگین در حال آواربرداری هستند، پس از پایان آواربرداری بازسازی منازل انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی منطقه چهارمحال و بختیاری زلزله در چلگرد مدیریت بحران شهرستان کوهرنگ شهرستان کوهرنگ برای بازسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود

ایسنا/همدان نماینده‌ ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه با روش‌ها و سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود گفت: حمایت از جامعه کارگری فقط به افزایش ۳۰ درصد یا ۴۰ درصد حقوق کارگر نیست، در جامعه‌ای که تورم وجود دارد طبیعتاً کارگر عزیز ما، در خیلی از موارد از تورم عقب می‌ماند؛ باید سازوکارهای اقتصادی طراحی شود که جامعه‌ کارگری ما بتواند خودش سهام‌دار باشد.

آیت الله حبیب‌اله شعبانی‌موثقی، جمعه ۷ اردیبهشت در خطبه‌های نماز جمعه همدان ضمن تبریک روز کارگر و تشکر از زحمات این قشر زحمت‌کش، تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر فرمودند «حال خوب کارگر باعث خوب شدن، حال جامعه می‌شود» این یعنی همه باید تلاش کنیم از مسئله‌ کار و کارگری حمایت کنیم.

او همچنین با بیان اینکه عمل به تقوا در مسئولین، همان انجام دادن وظایف قانونی‌شان است؛ اگر مسئولی که در نظام اسلامی مسئولیت دارد به وظایف و مأموریت‌هایی که در قانون برای او تعریف‌ شده عمل کند، تقوا را رعایت کرده است و اگر نسبت‌ به قوانین و مأموریت‌هایی که به او داده شده، کوتاهی کرده و ترک فعل یا تسامح داشته باشد با مسئله تقوا ناسازگار است.

شعبانی‌موثقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سفر ریاست جمهور به کشورهای پاکستان و سریلانکا، عنوان کرد: در مسائل روابط بین‌الملل شرق و غرب فرقی ندارد، آن‌چه که مهم هست این است که این سفرها و توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها به نفع منافع اقتصادی کشور باشد. واقعاً اگر این تفاهم‌ها اجرایی شود یک چالش جدی برای تحریم‌ها است ولی به شرط اینکه پیگیری و اجراء شود، مردم باید ببینند این توافق‌نامه‌ها و تفاهم‌نامه‌ها در زندگی روزمره آن‌ها اثر دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • با سازوکارهای اقتصادی فعلی جامعه، کارگر غالباً با مشکل مواجه می‌شود
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد