Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@22:15:41 GMT

گسترش «اومیکرون» در ۵۷ کشور جهان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۸۵۷۹۹

سازمان بهداشت جهانی می‌گوید سویه جدید کووید به سرعت در آفریقای جنوبی گسترش می‌یابد و موارد ابتلا در هفته گذشته، ۲ برابر شده است.

خبرگزاری میزان - سازمان جهانی بهداشت (WHO) می‌گوید سویه «اومیکرون» ویروس کرونا اکنون در ۵۷ کشور گزارش شده است و به سرعت در آفریقای جنوبی در حال گسترش است.

اما آخرین گزارش اپیدمیولوژیک سازمان بهداشت جهانی می‌گوید با توجه به اینکه سویه دلتا به ویژه در اروپا و آمریکا غالب است، هنوز برای نتیجه گیری در مورد تأثیر جهانی اومیکرون زود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرکز اروپایی پیشگیری و کنترل بیماری پیش‌بینی کرده است که سویه اومیکرون می‌تواند در عرض چند ماه به نوع غالب در اروپا تبدیل شود.

سازمان جهانی بهداشت می‌گوید، با این حال در حال حاضر، سویه دلتا همچنان سویه غالب در اکثر کشور‌های جهان است و داده‌های بیشتری برای تعیین شدت اومیکرون مورد نیاز است.

از ۸۹۹ هزار و ۹۳۵ نمونه آزمایش کووید-۱۹ که در ۶۰ روز گذشته توالی یابی و در پایگاه داده جهانی کووید بارگذاری شد، ۸۹۷ هزار و ۸۸۶ (۹۹.۸ درصد) مورد مربوط به سویه دلتا بود؛ در حالی که فقط ۷۱۳ مورد، یعنی ۰.۱ درصد، مربوط به اومیکرون بودند.

بیشتر بخوانید: علائم «اومیکرون» چیست؟ «اومیکرون» برای اقتصاد جهانی چه معنایی دارد؟

سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد که نسویهوع بسیار جهش‌یافته اومیکرون می‌تواند مسیر همه‌گیری را تغییر دهد.

تدروس آدهانوم گبریسوس، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در یک نشست خبری از مقر این گروه در ژنو گفت که تأثیر دقیق این سویه هنوز دشوار است.

وی همچنین گفت دانشمندان در سراسر جهان در حال تلاش هستند تا مشخص کنند که ویروس جهش یافته چقدر مسری و کشنده شده است.

همچنین به گزارش «پولیتیکو»، اولین داده‌های حاصل از مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که سویه اومیکرون می‌تواند در مقابل حفاظتی که توسط واکسن‌ها ارائه می‌شود مقاومت کند، اما اگر دوز‌های کافی به سرعت و به اندازه کافی تزریق شوند و تزریق‌های تقویتی (دوز سوم) استفاده شوند، ممکن است مفید واقع شود.

در ۲۴ ساعت گذشته، نتایج مطالعات آفریقای جنوبی، سوئد و آلمان و همچنین شرکت بایونتک، سازنده واکسن کرونا، همگی نشان می‌دهند که سویه اومیکرون می‌تواند از مصونیت به‌دست‌آمده از طریق واکسیناسیون فرار کند.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۵۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته

به گزارش مدیسن نت، محققان نتیجه گرفتند که ایمن سازی از طریق واکسیناسیون بیش از هر پیشرفت پزشکی دیگری به سلامت و بقای نوزادان کمک کرده است.

به گفته محققان، واکسن سرخک بیشترین تأثیر را در کاهش مرگ و میر نوزادان داشته است و ۶۰ درصد (۹۴ میلیون) از زندگی‌های نجات یافته توسط ایمن سازی را تشکیل می‌دهد.

این مطالعه می‌گوید به طور کلی، واکسن‌ها در نیم قرن گذشته در هر دقیقه جان ۶ نفر را نجات داده‌اند.

دکتر «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت، در بیانیه خبری سازمان گفت: «واکسن‌ها یکی از قدرتمندترین اختراعات تاریخ هستند که بیماری‌هایی را که زمانی قابل ترس بودند قابل پیشگیری کردند.»

گبریسوس گفت: «به لطف واکسن‌ها، آبله ریشه‌کن شده است، فلج اطفال در آستانه ریشه کنی است و با توسعه جدیدتر واکسن‌ها علیه بیماری‌هایی مانند مالاریا و سرطان دهانه رحم، ما مرزهای بیماری را به عقب می‌رانیم. با ادامه تحقیقات، سرمایه گذاری و همکاری، می‌توانیم جان میلیون‌ها نفر را امروز و در ۵۰ سال آینده نجات دهیم.»

محققان دریافتند طی پنج دهه گذشته، واکسیناسیون علیه ۱۴ بیماری به طور مستقیم به کاهش ۴۰ درصدی مرگ و میر نوزادان در سراسر جهان و بیش از ۵۰ درصد در منطقه آفریقا کمک کرده است.

این واکسن‌ها با دیفتری، آنفولانزا، هپاتیت B، آنسفالیت ژاپنی، سرخک، مننژیت A، سیاه سرفه، بیماری ذات الریه مهاجم، فلج اطفال، روتاویروس، سرخجه، کزاز، سل و تب زرد مبارزه می‌کنند.

به گفته محققان، این دستاوردها اهمیت ترویج واکسیناسیون را، به ویژه در میان ۶۷ میلیون کودک تخمین زده شده که در طول سال‌های همه گیری یک یا چند واکسن را از دست داده اند، برجسته می‌کند.

این مطالعه به مناسبت پنجاهمین سالگرد برنامه توسعه یافته ایمن سازی است که در سال ۱۹۷۴ توسط مجمع جهانی بهداشت برای ترویج واکسیناسیون کودکان در سراسر جهان تأسیس شد، انجام شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • مسائل بشردوستانه نباید با سیاست گره بخورد
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود