Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران با اشاره به لزوم استقرار صنایع کوچک و بزرگ در شهرستان فیرورکوه، گفت: تلاش می کنیم با پیگیری های مستمر بتوانیم در آینده نزدیک گره های تولیدی در این شهرستان را مرتفع کنیم. خبرگزاری میزان - بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، محسن منصوری در سفر یک روزه خود به شهرستان فیروزکوه و درحاشیه بازدید از شهرک صنعتی علیدره، اظهار داشت: شهرستان فیروزکوه از ظرفیت بسیار مناسبی جهت توسعه، عمران و آبادی برخوردار است و به جهت بعد مسافت با شهر تهران و به دلیل نبود محدودیت‌های زیست محیطی می‌توان بسیاری از صنایع را در این منطقه مستقر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی هزینه بالای تولید در این شهرستان را از علل عمده عدم توسعه بخش تولیدی و صنعتی در این منطقه برشمرد و افزود: متأسفانه بعد مسافت که از جنبه زیست محیطی تبدیل به فرصت شده، از جنبه دیگر تبدیل به تهدید شده و هزینه تولید را در این شهرستان بالابرده و بسیاری از واحد‌های تولیدی را با مشکل مواجه کرده است.

استاندار تهران مشکلات مربوط به مواد اولیه، عدم نقدینگی و عدم ارائه تسهیلات بانکی را از عمده مشکلات واحد‌های تولیدی شهرستان فیروزکوه دانست و گفت: متأسفانه در سال‌های اخیر محدودیت‌هایی که در واگذاری مواد اولیه در بورس برای واحد‌های تولیدی ایجاد شده و همچنین نوسات بازار ارز و عدم همکاری بانک‌ها در ارائه تسهیلات، مشکلات عدیده‌ای را برای واحد‌های تولیدی ایجاد کرده و منجر به تعطیلی بسیاری از این واحد‌ها شده است.

منصوری ادامه داد: امید است با پیگیری‌های استانداری و نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بتوانیم در آینده نزدیک گره‌های تولیدی در این شهرستان را مرتفع کرده و شاهد رونق بخش تولیدی و صنعتی در این منطقه باشیم.

وی همچنین بر لزوم رشد و توسعه متوازن شهرستان بویژه در حوزه صنعت تأکید کرد و افزود: با توجه به عدم مشکلات و محدودیت‌های زیست محیطی در شهرستان فیروزکوه، ضرورت دارد در اسرع وقت با هدایت سرمایه گذاران به این منطقه صنایع کوچک و بزرگ در این شهرستان مستقر گردد.

استاندار با تأکید بر لزوم تقویت بخش حمل و نقل ریلی و باربری در شهرستان فیروزکوه، خاطرنشان کرد: ابتدا باید حوزه مدیریتی بخش ریلی شهرستان فیروزکوه از استان مازندران به استان تهران منتقل گردد و سپس در صورت ضرورت ایجاد ایستگاه و پایانه، سرمایگذاری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد. بیشتر بخوانید: برنامه‌ریزی مناسب برای مایحتاج شب عید و ماه رمضان/ توزیع هوشمند کالا‌های اساسی از ۵ به ۹ قلم

انتهای پیام/

برچسب ها: محسن منصوری فیروزکوه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محسن منصوری فیروزکوه شهرستان فیروزکوه واحد های تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد

به گزارش همشهری‌آنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور در رابطه با تقسیمات استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تهران اظهار کرد: تشکیل استان‌های جدید در غرب و شرق تهران به عنوان یک برنامه کلی در دست بررسی است و پس از طی مراحل در دولت، باید توسط مجلس به تصویب برسد.

وی ادامه داد: الحاق برخی شهرستان‌ها به استان‌های تهران شرقی و تهران غربی مشخص شده است اما برخی شهرستان‌ها هنوز قطعی نشده و در دست بررسی است.

وزیر کشور در پاسخ به این سوال که آیا بخش‌هایی از شهرستان ری به استان‌های شرقی و غربی ملحق خواهد شد یا نه؟ گفت: چنین چیزی صحت ندارد.

وحیدی در خصوص تعیین تکلیف شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نیز تصریح کرد: بر اساس طرح‌های کنونی، دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد.

به گزارش فارس؛ موضوع تقسیم استان تهران به سه استان، مدتی است که مطرح شده که پس از تصویب این طرح توسط دولت و مجلس، در کنار استان تهران فعلی، استان تهران شرقی و استان تهران غربی جدید تشکیل خواهد شد.

در این خصوص نظرات مختلفی توسط برخی مسؤولان و نخبگان در خصوص تجزیه شهرستان ری و الحاق برخی از بخش‌های این شهرستان به استان‌های جدید شرقی و غربی مطرح شده بود.
مخاطبان فارس با ثبت‌پویشی با عنوان «مردم قیامدشت با الحالق این شهر به استان شرقی مخالف هستند» در سامانه فارس من، خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان شدند.

کد خبر 849346 منبع: فارس برچسب‌ها احمد وحیدی خبر ویژه تهران

دیگر خبرها

  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • وضعیت «شهر ری» در تقسیم استان تهران چگونه خواهد بود؟!
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد