Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محسن طرز طلب با اشاره به اینکه شرکت تولید برق حرارتی بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان به سرمایه گذاران نیروگاه‌ها بدهکار است افزود: از این میزان بدهی، ۲۱ هزار میلیارد تومان مربوط به گروه مپنا است، ۳ هزار میلیارد تومان به بخش خصوصی غیر مپنایی، ۹۵۰۰ میلیارد تومان بابت طرح‌های بیع متقابل (طرح‌هایی که دولت متعهد بود از محل سوخت صرفه جویی شده هزینه تبدیل نیروگاه‌ها را به سیکل ترکیبی پرداخت کند) و ۱۴ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان نیز به بانک‌های کشور بدهکار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رقم بدهی بیشتر از ۵۰ هزار میلیاردتومان بوده که در سال‌های گذشته بخشی از آن پرداخت شده است گفت: بخشی از این بدهی‌ها به دلیل جهش نرخ ارز بیشتر شده و البته همچنان در حال افزایش است این درحالیکه که بدهی‌های ریالی ما ۳۵۰۰ میلیارد تومان و ۹۵۰۰ میلیارد تومان هم از محل سوخت صرفه جویی است.

طرز طلب با اشاره به اینکه در سال گذشته توانستیم با تهاتر و ارائه حواله به سرمایه گذاران نیروگاه بخشی از بدهی را پرداخت کنیم گفت: امسال هم هدف گذاری برای انجام این روند انجام شده، اما متاسفانه اعتباری که در بودجه امسال پیش بینی شده کفاف سرمایه گذاری‌ها را نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه ساخت نیروگاه‌ها نیازمند دریافت ۱۴ مجوز است افزود: سوء مدیریت‌ها در مجموعه‌های مختلف و از طرفی وضعیت ارز در کشور نیز از دلایل طولانی شدن پروژه‌ها در کشور است.

کد خبر 5371548

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت تولید نیروی برق حرارتی نیروگاه برق وزارت جهاد کشاورزی لایحه بودجه 1401 بانک مرکزی ایران سید احسان خاندوزی قیمت دلار نهضت ملی مسکن وزارت امور اقتصادی و دارایی کارنامه ۱۰۰ روزه دولت سید جواد ساداتی نژاد نهاده های دامی تجارت خارجی قیمت سکه بهار آزادی ارز 4200 تومانی ذوب آهن هزار میلیارد تومان نیروگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۶۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی

به گزارش خبرنگار مهر، محمد طاها بابازاده ظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان این‌که پارسال برای ساخت هفت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت ۳۳.۲۵ مگاوات و تولید انرژی سالانه ۱۳۹.۷۲ گیگاوات ساعت در مازندران سرمایه‌گذار جذب شده است گفت: مطالعات و مقدمات واگذاری ۱۳ نقطه مناسب برای ایجاد نیروگاه برقابی در مازندران انجام شده و فراخوان این ۱۳ نیروگاه نیز منتشر شده است.
محمدطاهر بابازاده افزود: ۱۰۰ نقطه در مازندران دارای پتانسیل ساخت نیروگاه برق‌آبی با ظرفیت مجموع ۴۰۰.۲۸ مگاوات شناسایی شده است که به مرور با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی یا خرید تضمینی دولت اجرایی می‌شود. وی گفت: سال گذشته پس از انجام مطالعات و فراهم کردن مقدمات، فراخوان جذب سرمایه‌گذار برای ساخت نیروگاه در هفت نقطه از استان منتشر شد که به جذب سرمایه‌گذار انجامید. مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران افزود: مطالعات ساخت ۱۳ نیروگاه برق‌آبی دیگر نیز در استان به پایان رسیده و فراخوان این طرح‌ها نیز منتشر شده است. بابازاده گفت: از ۱۳ نقطه‌ای که برای ساخت نیروگاه برق‌آبی در نظر گرفته شده پنج نقطه در رودخانه هراز، پنج نقطه در رودخانه سه‌هزار و سه نقطه در رودخانه دوهزار قرار دارد. این ۱۳ نیروگاه نیز در مجموع توان تولید ۳۷۲ گیگاوات ساعت برق در سال را دارند. وی با اشاره به برخی مسائل پیش روی ساخت نیروگاه‌های برق‌آبی در مازندران، افزود: برای اجرایی شدن این ۱۳ نیروگاه در حال حاضر مهم‌ترین چالش ما با سازمان حفاظت محیط زیست است.

مدیر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به این‌که رودخانه‌های هراز، چالوس و دوهزار رودخانه‌های حفاظت شده هستند به دریافت مجوز از اداره کل حفاظت محیط زیست نیاز است

بابازاده افزود: با پیگیری‌های مستمری که انجام شد گزارشی درباره این نقاط تهیه شده و قرار است در اداره کل حفاظت محیط زیست برای اخذ مجوز از طریق سازمان متبوع اقدام شود. کد خبر 6093158

دیگر خبرها

  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی‌ها بر دوش مردم است
  • عضو انجمن اقتصاددان ایران: سنگینی بار عدم پرداخت بدهی گازی پتروشیمی ها بر دوش مردم عادی است
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکار خود را فراهم کردند
  • کمک ۵۰ میلیون تومانی معلمان نیکوکار برای آزادی همکارشان
  • معلمان نیکوکار زمینه آزادی همکارشان را فراهم کردند
  • اتمام مطالعات ساخت نیروگاه برق‌آبی در رودخانه‌های مازندران
  • شناسایی ۱۰۰ نقطه مازندران برای ساخت نیروگاه برق آبی
  • ساخت ۱۳ نیروگاه برقابی در مازندران
  • ۱۳ نیروگاه برق‌آبی در مازندران ساخته می‌شود