Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست سازمان جنگل‌ها و مراتع گفت: موضوعاتی همچون دفع زباله از جنگل‌های شمال و جایگزینی مالچ های نفتی باید مورد توجه هر دو سازمان قرار گیرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ در نشست مشترکی که بین سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها, مراتع و آبخیزداری برگزار شد, سرپرست سازمان جنگل‌ها و مراتع در موضوع همکاری‌های مشترک 2 سازمان اظهار کرد: محیط زیست و منابع طبیعی مانند دو بال هستند که می‌توانند با هم‌افزایی و هم‌اندیشی به بهبود آب، خاک و محیط زیست کشور کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 این دو سازمان فصل مشترک زیادی دارند که باید در قالب کارگروه‌های مختلف موضوعات را مورد توجه قرار دهند تا با تبدیل به پیشنهاد و لایحه به دولت ارائه شود.

مسعود منصور تصریح کرد: جلسات بین دو سازمان باید به شکل مستمر برگزار شود و موضوعاتی همچون دفع زباله از جنگل‌های شمال، استفاده از مالچ‌های جایگزین به جای مالچ‌های نفتی و انجام گشت و مراقبت‌های مشترک باید به جد مورد توجه قرار گیرد.

حسن اکبری؛ سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست ضمن استقبال از استمرار جلسات بین 2 سازمان گفت: رویکرد دو دستگاه باید حمایت و پشتیبانی از یکدیگر در دفاع از منابع طبیعی و تنوع زیستی باشد و اگر چیزی غیر از این باشد سرمایه‌های محیط زیستی کشور هدر می‌رود.

وی افزود: وجه مشترکات زیادی بین سازمان جنگل‌ها و سازمان حفاظت محیط زیست وجود دارد و هدف اصلی دو دستگاه حفظ تنوع زیستی کشور است. در حوزه تنوع زیستی با وضعیت مناسبی مواجه نیستیم و برخی از گونه‌های گیاهی و جانوری رو به انقراض نهاده و جمعیت آنان در مرز انقراض و نابودی قرار گرفته است.

حسن اکبری در ادامه آفات و بیماری گیاهان، کاهش تنوع زیستی و ایجاد پدیده گردوغبار در بسیاری از مناطق را معضلی برای محیط زیست کشور دانست و خاطر نشان کرد: این دو سازمان در پایش و پیشگیری این موضوعات مهم می‌توانند اقدامات اساسی انجام داده و نسبت به کاهش این چالش‌ها اقدام کنند.

چرا دانشمندان "مالچ‌پاشی" را مرگ‌پاشی می‌دانند؟ "مالچ‌پاشی "؛ ناقوس مرگِ "یوز ایرانی" را به صدا درآورد

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان محیط زیست سازمان محیط زیست سازمان جنگل ها محیط زیست تنوع زیستی دو سازمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۶۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست

مجید درگی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به خسارت چندهزار میلیاردی آزادراه تهران- شمال به محیط زیست اظهار کرد: هر چند این پروژه نقش بسزایی در کاهش زمان تردد مسافران،کاهش مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا و ... دارد ولی نمی‌توان از کنار آسیبی که احداث این مسیر به محیط زیست وارد کرده به سادگی گذشت.

وی ادامه داد: هرچند عدم تعامل مجریان این پروژه با محیط زیست به ضرر طبیعت و حیات وحش تمام شده ولی در تلاشیم بخشی از این ضررها را جبران کنیم.

وی افزود: اگر احداث این بزرگراه با نظارت محیط زیست انجام می‌شد، خسارت‌های آن به حداقل می‌رسید و دغدغه امروز وجود نداشت.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بازدید رایگان از موزه تنوع زیستی پارک پردیسان برای یک هفته
  • دستگیری ۸ نفر از متخلفان محیط زیستی در اقلید
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • نمونه‌های دریایی ایران در مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ذخیره می‌شود