Web Analytics Made Easy - Statcounter

قرص ویاگرا می تواند خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد. محققان دانشگاه کلیولند در ایالت اوهایوی آمریکا می گویند خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در افرادی که سیلدنافیل مصرف می‌کردند، درمقایسه‌ با دیگران ۶۹ درصد کمتر بود.    به گزارش یورونیوز، نتیجه این پژوهش شش ساله که در مجله نیچر ایجینگ (Nature Aging) منتشر شده حاصل آنالیز داده های پزشکی بیش از۷ میلیون بیمار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیلدنافیل با نام تجاری ویاگرا، بیشتر برای درمان اختلال نعوظ آلت مردان و همچنین کمک به بیمارانی که از فشار خون بالا در شریانهای ریوی رنج می برند، شناخته می شود اما در درمان و در واقع تصحیح سیستم گردش خون هم موثر است.   دکتر فیکسیونگ چنگ از پژوهشگران ارشد این تحقیق در کلینیک کلیولند در این باره می گوید: «سیلدنافیل نشان داده که قادر است بشکل قابل توجهی بر ترمیم حافظه موثر باشد. این دارو بهترین کاندیدای درمانی است و سطح پروتئین های سمی را هم کاهش می دهد.»   سیلدنافیل با قابلیت هدف قرار دادن همزمان شبکه مولکولی آمیلوئید و تائو، به‌عنوان بهترین داروی کاندیدا شناسایی شد چرا که هم باعث افزایش رشد سلول‌های مغزی می شود و هم پروتئین «تائو» را که در ایجاد آلزایمر نقش دارد، هدف قرار می‌دهد.   با این حال این تحقیق در مرحله مقدماتی است و هنوز خیلی زود است که بتوان آن را بعنوان داروی قطعی این بیماری معرفی کرد. آزمایشات بالینی متعددی باید روی بیماران مرد و زن انجام شود تا امکان تجویز این قرص های آبی رنگ برای مقابله با فراموشی فراهم شود.   آلزایمر یکی از شایع‌ترین بیماری های مرتبط با زوال عقل است که معمولا ارتباط مستقیمی با سن بیمار دارد. سابقه خانوادگی، سیگار کشیدن و اضافه وزن همگی از عوامل خطر ابتلا به این بیماری هستند. حدود ۵۰ میلیون نفر از جمعیت جهان با اشکال مختلف آلزایمر از نوع خفیف تا شدید روبرو هستند و با وجود تعداد زیاد بیماران آلزایمری هنوز درمان موثری برای آن پیدا نشده است.   ویاگرا پیش تر هم در مطالعات بالینی درمان امراضی نظیر سرطان امید بخش ظاهر شده بود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خطر ابتلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۷۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، مشکلات بینایی که بر توانایی فرد در خواندن و نوشتن، رانندگی، تشخیص رنگ یا قضاوت در فاصله‌ها تأثیر می‌گذارد، می‌تواند نشانه اولیه بیماری آلزایمر، شایع‌ترین نوع زوال عقل باشد.

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که تغییرات فیزیکی در چشم‌ها، مانند آسیب عروق خونی، ممکن است در پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل باشد، در حالی که تحقیقات دیگر استفاده از اسکن شبکیه را به عنوان راهی برای تشخیص این بیماری از طریق چشم مورد بررسی قرار داده‌اند.

علاوه بر این، محققان پلاک‌های بتا آمیلوئید- که یکی از دلایل اصلی بیماری آلزایمر در مغز محسوب می‌شود- روی شبکیه و عدسی چشم پیدا کرده اند که به روش‌های غیرتهاجمی بالقوه برای تشخیص بیماری آلزایمر اشاره می‌کند.

اکنون، محققان دانشگاه لافبورو در بریتانیا استدلال می‌کنند که از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند بیماری آلزایمر را ۱۲ سال قبل از تشخیص معمول پیش بینی کند.

«احمد بیگده»، محقق ارشد و دکترا در دانشکده ورزش، گفت: «حساسیت بصری به توانایی فرد برای تشخیص و پردازش اطلاعات بصری به طور دقیق و کارآمد اشاره دارد.»

او توضیح داد: «از دست دادن حساسیت بصری می‌تواند منجر به مشکلات مختلفی در درک و پردازش اطلاعات بصری شود، مانند مشکل در تشخیص اشیا یا چهره‌ها، مشکل در خواندن یا پیمایش در محیط‌های آشنا، و چالش‌هایی در درک جزئیات بصری یا تضادها. به عنوان مثال، فردی که حساسیت بینایی کمتری دارد ممکن است هنگام رانندگی در خواندن تابلوهای خیابان دچار مشکل شود.»

بیگده ادامه داد: «ما تصمیم گرفتیم حساسیت بصری را به عنوان یک پیش‌بینی‌کننده زوال عقل بررسی کنیم، زیرا تحقیقات قبلی نشان داده است که افراد مبتلا به زوال عقل اغلب نقص‌های پردازش بینایی را حتی در مراحل اولیه بیماری تجربه می‌کنند.»

وی افزود: «اختلالات بینایی با افزایش خطر ابتلاء به زوال عقل در آینده مرتبط است، که نشان می‌دهد ارزیابی توانایی‌های پردازش بینایی می‌تواند ابزار ارزشمندی در ارزیابی خطر زوال عقل باشد.»

دانشمندان از طریق تحقیقات خود دریافتند که شرکت کنندگان با نمرات پایین‌تر در تست حساسیت بصری در معرض خطر بیشتر تشخیص زوال عقل در آینده هستند.

کد خبر 6088226

دیگر خبرها

  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پیش‌بینی یک بیماری ۱۲ سال قبل از بروز علائم
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم
  • آزمایش چشم آلزایمر را ۱۲ سال قبل از بروز علائم پیش بینی می کند
  • کوتاه شدن قد و علائم قوز پشتی؛ نشانه‌هایی که احتمال ابتلا به پوکی استخوان را گوشزد می‌کند
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است