Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ در سکته قلبی، انفارکتوس میوکارد یا حمله قلبی قسمت‌هایی از عضله قلب به علت کاهش جریان خون کرونری از بین می‌رود. علائم حمله قلبی می تواند از چند دقیقه تا چند ساعت طول بکشد، به همین خاطر اقدامات سریع بعد از بروز علائم سکته قلبی بسیار حیاتی می باشد چرا که متاسفانه یک چهارم افرادی که دچار حمله قلبی می‌شوند، قبل از رسیدن به بیمارستان جان خود را از دست می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما می توانید با انجام اقدامات سریع که در این بخش از بهداشت و سلامت  آورده ایم، جان بیمار را نجات دهید.

1. اجازه ندهید فردی که سکته کرده بخوابد یا صحبت کند

کسانی که از سکته جان سالم به در می‌ برند، معمولاً اظهار می‌ کنند که بعد از سکته ناگهانی، احساس خواب آلودگی شدیدی دارند و بسیاری از بیماران هم که دچار مشکلات شدید می‌ شوند، معمولاً بعد از سکته به خاطر خواب آلودگی خیلی شدید می خوابند و بعد به بیمارستان مراجعه می‌ کنند اما در سکته، زمان اهمیت بسیار زیادی دارد و اثرگذاری دارویی که استفاده می کنید تا حد زیادی به زمان وابسته است. پس بهتر است اجازه ندهید فردی که سکته کرده، هرگز بخوابد و حتماً باید او را تحت مراقبت بگیرید و سریعاً به بیمارستان مراجعه کنید و از طرفی هم اجازه ندهید که او تلاشی برای صحبت کردن داشته باشد.

2. به او دارو، نوشیدنی یا غذا ندهید

دو نوع سکته وجود دارد؛ سکته هموراژیک که به خاطر پارگی رگ های خونی اتفاق می افتد. سکته ایسکمیک که به خاطر لخته شدن خون در رگ های خونی رخ می دهد.

80 درصد سکته‌ ها ایسکمیک هستند اما اگر شما جزء 20 درصد سکته‌ های هموراژیک هستید که در سرتان اتفاق افتاده، نباید خودتان را قربانی قرص‌ اسپرین کنید و حتماً باید با اورژانس تماس بگیرید تا آن ها به شما داروی مناسب را بدهند‌ پس بهتر است به فردی که سکته کرده، هیچ دارویی ندهید.

قبل از این که آمبولانس برسد، هیچ ماده غذایی و نوشیدنی به فردی که سکته کرده، ندهید زیرا سکته در بعضی از افراد توانایی بلع را دچار اختلال می کند.

3. خودتان فرد سکته کرده را به بیمارستان نبرید

شاید فکر کنید بهتر است کسی که سکته کرده را خودتان به نزدیک ‌ترین بیمارستان و اورژانس ببرید اما اگر فرد به خاطر سکته آسیب شدید دیده باشد، در طول مسیر حالش بدتر می شود. پس حتما با اورژانس تماس بگیرید. اورژانس می‌ تواند بهترین کمک‌ کننده برای افراد سکته ای باشد و در سریع ترین زمان ممکن، بهترین اقدام را انجام دهد.

منبع: نمناک پربیننده ترین علائم پیرچشمی در ۴۰ سالگی چیست؟ خوابیدن در این محل ممنوع! این خوردنی مفید باعث سکته می شود! ۶ بیماری : قاتل خاموش آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۹/۱۷)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیماری قلبی سکته قلبی قلب سکته قلب درد انفارکتوس فردی که سکته کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۸۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی

آفتاب‌‌نیوز :

آمار رسمی از سوی نهادهای بهداشتی این کشور نشان می‌دهد میزان بستری شدن کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی چهار سال اخیر ۷۳۳ درصد افزایش داشته و این آمار شامل کودکان زیر پنج سال نیز می‌شود.

پزشکان تاکید دارند مصرف سیگارهای الکترونیکی در بین کودکان و نوجوانان زیر ۲۰ سال طی سال‌های اخیر موجب بیمار شدن و حتی بستری شدن آنها می‌شود.

در سال گذشته ۵۰ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل اختلالات مربوط به مصرف سیگارهای الکترونیکی وجود داشته که ۱۱ نفر از افراد تحت درمان چهار سال یا کمتر سن داشتند.

با این حال در سال ۲۰۲۰ میلادی هیچ کودک پیش دبستانی به دلیل استفاده از سیگار الکترونیکی تحت درمان بیمارستانی قرار نگرفت و شش کودک به کمک پزشکی نیاز داشتند.

در ارقام سازمان خدمات ملی بهداشت انگلیس (NHS)، کل پذیرش همه افراد - کودکان و بزرگسالان - برای چنین اختلالاتی در چهار سال از سال ۲۰۲۰ تا کنون ۲۷۶ درصد افزایش یافته است.

آمارها نشان می‌دهد پذیرش کودکان در بیمارستان‌ها، شش درصد از کل پذیرش‌ها در سال ۲۰۲۰ را تشکیل می‌داد.

با این حال در سال گذشته ۱۴ درصد از ۳۶۵ مورد بستری در بیمارستان‌ها به دلیل عوارض سیگارهای الکترونیکی مربوط به بیماران ۱۹ ساله و کمتر بوده است.

همچنین بین سال‌های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴ میلادی ۷۳۳ درصد افزایش در تعداد کل کودکانی که به دلیل اختلالات مربوط به سیگارهای الکترونیکی به بیمارستان مراجعه می‌کنند، مشاهده شده است.

کارشناسان می گویند افزایش مصرف استعمال دخانیات کودکان به دلیل طعم های جذاب آن‌ها و تصمیم دولت انگلیس برای اجازه دادن به استعمال سیگار رایگان برای همه است.

به گزارش «نیویورک پست»، همچنین متخصصان هشدار می‌دهند کودکانی که بیشتر از سیگارهای الکترونیکی استفاده می‌کنند، بیشتر احتمال دارد که به سمت مصرف تنباکو نیز بروند.

دکتر «تدروس ادهانوم قبریسوس»، دبیرکل سازمان جهانی بهداشت نیز پیش‌تر در این رابطه هشدار داده است در حال حاضر کودکان و نوجوانان در سنین پایین در برخی کشورهای ثروتمند در دام مصرف سیگارهای الکترونیکی افتاده‌اند و ممکن است که این نسل به نیکوتین گره بخورند. من از کشورها می‌خواهم که برای محافظت از شهروندان خود، اقدامات سخت‌گیرانه‌ای برای جلوگیری از مصرف سیگارهای الکترونیکی به کار بگیرند به ویژه برای فرزندان و جوانانشان.

سیگارهای الکترونیکی حاوی نیکوتین و بسیار اعتیادآور هستند که برای سلامتی بسیار مضر است. در ابتدای عرضه این محصولات، اثرات طولانی مدت مصرف آنها به‌ طور کامل شناخته شده نبود اما حالا ثابت شده که این محصولات دخانی، باعث تولید مواد سمی در بدن می‌شوند که برخی از این مواد سمی سرطان‌زا هستند و برخی دیگر از آنها خطر ابتلا به اختلالات قلبی و ریوی را افزایش می‌دهند.

مصرف سیگارهای الکترونیکی همچنین می‌تواند بر رشد مغز تأثیر سوء بگذارد و منجر به اختلالات یادگیری در جوانان شود. قرار گرفتن جنین در معرض دود حاصل از استفاده از سیگارهای الکترونیکی هم می‌تواند بر رشد جنین در زنان باردار تأثیر منفی بگذارد.

در عین حال مطالعات جدید نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض تبلیغات سیگارهای الکترونیکی در رسانه‌های اجتماعی هرچند هم که کوتاه باشد، تمایل به استفاده از این محصولات و همچنین ایجاد نگرش مثبتِ کاذب نسبت به استفاده از این محصولات را افزایش می‌دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • نقشه زن خیانتکار برای قتل شوهر
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • ترخیص پنج مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در محور مهریز
  • ترخیص ۵ مصدوم حادثه برخورد اتوبوس با تریلر در یزد
  • ۸ مصدوم در پی ۳ حادثه آتش‌سوزی در اهواز
  • انتقال کارگر مصدوم شهر موچش با بالگرد اورژانس هوایی به بیمارستان
  • سونامیِ بستری کودکان و نوجوانان انگلیسی به خاطر عوارض سیگار الکترونیکی
  • همدستی مرد و زن برای قتل شوهر
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از طریق اسکن پا تشخیص می‌دهد