Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار برنامه مدافعان سلامت با حضور علیرضا زالی فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران و سید محمد نقیب سرپرست معاونت امور اجتماعی و فرهنگی ظهر امروز ۱۸ آذرماه۱۴۰۰ برگزار شد.

زالی گفت: با تدبیر خوب کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران، تصاویر پرستاران و کادر درمان در دیوارهای این ایستگاه نصب شده و خود افراد هم امروز در این ایستگاه حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران با بیان اینکه در برخی از تصاویر چهره خسته کادر درمان قابل مشاهده است گفت: از کارکنان شرکت بهره برداری متروی تهران به دلیل برگزاری این رویداد تشکر می کنم، چراکه تکریم مجددی از پرستاران صورت گرفته است و این تصاویر نشان از یک باز آوری خاطرات شیرین کادر پرستاری دارد.

وی بیان کرد: در متروی تهران تلاش های خوبی انجام شده، تا فاصله گذرهای اجتماعی بهتر رعایت شود و در این ناوگان حمل و نقل عمومی باید از ماسک و... استفاده کرد.

زالی با بیان اینکه امیدواریم شهروندان در موعد مقرر دز سوم واکسن را هم دریافت کنند گفت: یکی از موضوعات مهم، بحث تامین واگن در شبکه مترو است.

فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران افزود: نیاز است در شبکه مترو واگن‌های بیشتری تامین شود و ما در تولید واگن ملی، پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

وی تصریح کرد: برای کلانشهرها از جمله متروی تهران، باید کمک کرد واگن‌های بیشتری تامین شود.

زالی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعداد شهدای کادر درمان گفت: بالغ بر ۲۴۰ شهید مدافع سلامت بر اثر کرونا داشته‌ایم.

فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران در پاسخ به اینکه خدمات متروی تهران که تا ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه بوده در حال حاضر تا ساعت ۲۲ شب است و طبق اعلام وزیر بهداشت و درمان آموزش پزشکی مبنی بر ممانعت از ورود افرادی که واکسن نزده‌اند و ورود مستقیم مترو در این امر، اذعان داشت: یکی از نقاط آسیب پذیر در رعایت فاصله گذاری اجتماعی مترو است تلاش های متعددی در چند ماه اخیر انجام شده؛ اما مهمترین مساله‌ای که می تواند برای صیانت از جان شهروندان و مسافران کمک کند استفاده از ماسک در طول سفر است.

وی ادامه داد: شهروندان تهرانی همه از واکسن با ویروس ضعیف شده استفاده کرده‌اند و توصیه می شود؛ شهروندان بالای ۴۰ سال برای دز سوم واکسن نیز به مراکز مراجعه کنند، این خود حفاظت کافی در محیط های شلوغ مانند مترو را فراهم می کند.

زالی با اشاره به اینکه تامین واگن برای متروی تهران از اصلی ترین مسائل برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی است؛ گفت: اعتبارات شهرداری تهران به تنهایی کفایت نمی کند و نیاز به یک بودجه ریزی ملی وجود دارد و با توجه به اینکه در آستانه بودجه‌ریزی کشور قرار داریم به نظر می‌رسد توجه به حمل و نقل عمومی به خصوص حمل و نقل ریلی درون شهری(مترو) نیاز به بودجه ریزی کاملا متفاوت است و دوستان باید بتوانند از ظرفیت‌های جدید در حوزه ریالی و هم در حوزه ارزی برای تامین واگن استفاده کنند.

وی افزود: همچنین فرصتی فراهم شود تا ناوگان اتوبوسرانی تهران با حدود ۵ هزار و ۵۰۰ اتوبوس، بتواند نوسازی این ناوگان را انجام دهند. بنابراین نیازی که در شبکه مترو وجود دارد و می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند؛ با افزایش حرکت ها بخش زیادی از فاصله گذاری های اجتماعی را می تواند فراهم کند؛ تامین واگن است.

زالی ادامه داد: خوشبختانه در زمینه بحث واگن سازی نیز پیشرفت‌های چشمگیری صورت گرفته و امکان اینکه برخی از سیستم های واگنی در حمل و نقل عمومی(مترو) توسط کشور خودمان تامین شود نیاز به بحث پیش خرید تضمینی و اعتبارات مورد لزوم دارد. به نظر می رسد برای کلانشهرها که حمل و نقل عمومی یکی از نقاط آسیب پذیر در حوزه مربوط به کرونا است؛ کمک شود تا شرکت مترو نیز در حوزه توانمندی اعتباری و ریالی بتوانند واگن های بیشتری را برای خدمت رسانی به شهروندان در خطوط مترو به کار گیری کنند.

فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران پیرامون آمار فوتی های کادر درمان گفت: آماری که در کل کشور به شهادت رسیدند حدود ۲۴۰ نفر شهید در مجموع است؛ اما تعدادی از پرونده های این عزیزان در حال طی کردن مراحل اداری هستند و ممکن است این عدد به ۱۸۸ برسد و این تفاوت عدد به دلیل مسائل اداری است.

زالی پیرامون کسانی که واکسن نزدند و دغدغه‌ای است برای افرادی که می خواهند از حمل و نقل عمومی استفاده کنند و طبق قانون جدید برای واکسن نزده‌ها گفت: درباره کاهش ساعت مترو حتما به ستاد ملی کرونا اعلام خواهد شد و تصمیم جدید گرفته خواهد شد. اما پیرامون تحقق موضوع قانون جلوگیری از افرادی که واکسن نزده‌اند طبیعتا تجمیع داده‌ها و به هم پیوسته شدن داده ها شرط اصلی برای تحقق این قانون است، بخشی از داده‌ها وارد سیستم شده و بخشی از آنها در حال تجمیع سازی است، طبیعتا این کار حتما باید انجام پذیرد و هر چه این داده ها زودتر وارد سیستم شود؛ این ممانعت به صورت هوشمند صورت خواهد گرفت.

گفتنی است در پایان مراسم با اهدای شاخه گل و هدایایی از پرستاران حاضر در ایوان انتظار ایستگاه میدان حضرت ولیعصر(عج) تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دکتر زالی مدافعان سلامت مترو تهران حمل و نقل عمومی متروی تهران تامین واگن کادر درمان داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۸۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو

به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت مترو تهران اعلام کرد: یکی از اولویت‌های برنامه فعالیت‌های اجرایی شرکت مترو تهران در سال ۱۴۰۳ احداث، توسعه و تکمیل پایانه‌ها و پارکینگ‌های شبکه راه آهن ریلی زیرزمینی است؛ مأموریت مهمی که نه تنها فرآیند تعمیر و نگهداری قطارهای فعال در خطوط هفتگانه را تسهیل می‌سازد بلکه به نوبه خود باعث کاهش سرفاصله حرکتی قطارها در این خطوط می‌شود.

در حال حاضر ۶ پایانه و پارکینگ مترویی شامل فتح آباد (خط یک)، صادقیه و دردشت (خط ۲)، شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) و گلشهر (خط ۵) در خطوط مختلف شبکه مترو پایتخت فعال هستند که این تعداد پایانه و پارکینگ پاسخگوی نیازهای موجود نیست.

در برنامه سال ۱۴۰۳ شرکت مترو تهران، احداث پایانه‌های آزادگان (خط ۳) و دولت آباد (خط ۶) جزو اولویت‌های فعالیت‌های اجرایی قرار گرفته است؛ البته توسعه و تکمیل دو پایانه شهید کلاهدوز و اکباتان (خط ۴) در قالب فاز دوم این ابنیه حمل و نقلی نیز مدنظر قرار دارد و مطالعات تکمیلی مربوط به آنها در حال انجام است.

در مورد دو پایانه آزادگان و دولت آباد که امسال بیش از گذشته مورد نظر قرار گرفته‌اند، گفتنی است پایانه آزادگان در منتهی الیه جنوب غربی خط ۳ (منطقه ۱۸) و در زمینی به مساحت ۲۱ هکتار، با طول ریل گذاری ۲۳ کیلومتر طراحی شده است.
پایانه دولت آباد نیز در منتهی الیه خط ۶ با مساحت ۴۴ هکتار، به بزرگترین پایانه مترویی موجود در کشور تبدیل خواهد شد که جهت توقف ۵۸ رام قطار تعریف شده است.

غیر از پایانه‌هایی که به آنها اشاره شد، مذاکرات با وزارت ورزش به منظور تملک اراضی لازم جهت احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی (خط ۷) نیز جریان دارد که در صورت ساخت این پایانه، ظرفیت توقف ۵۰ رام قطار در آن ایجاد خواهد شد.

کد خبر 6100188

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی خط ۹ مترو تهران
  • خدمات‌رسانی مترو در ایام برگزاری نمایشگاه کتاب
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • سرانجام احداث پایانه و پارکینگ ورزشگاه تختی در خط ۷ مترو
  • همراهی متروی تهران با نمایشگاه بین‌المللی کتاب
  • ابن سینا مقصد بعدی تی‌بی‌ام خط ۲ مترو اصفهان
  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • دستگیری باند سارقان کابل های مترو!