Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، اسماعیل زراعی‌کوشا عصر امروز در هشتمین جلسه شورای برنامه.ریزی و توسعه استان کردستان که با دستور کار ارائه سند آمایش سرزمین استان برگزار شد اظهار کرد: سند آمایش سرزمین آینده‌نگری است که تمام اقدامات باید منطبق بر آن و جهت پیشرفت استان باشد.

وی افزود: توسعه‌دادن به معنای وسعت بخشیدن نیست بلکه به معنی پیشرفت و ارتقاء بخشیدن جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان گفت: یک بیماری در کشور وجود دارد که خیلی به اسناد بالادستی اعتنا نمی‌کنیم و این اسناد در حد همان شکل ویترینی خود باقی مانده است.

وی با تاکید بر اینکه نگاه به اسناد بالادستی باید اصلاح شود، گفت: باید الزامی وجود داشته باشد تا تمام مدیران نگاه ویژه‌تری به این اسناد داشته باشند.

استاندار کردستان بیان کرد: سند آمایش سرزمین باید تا سال ۱۴۲۰ مشرف بر تمام تصمیم‌گیری‌ها باشد. 

وی از مسوولین خواست که سند آمایش را مورد بررسی قرار دهند و در جلسات متعدد آن‌را موضوع به موضوع بررسی و پایش کنند.

زارعی‌کوشا اظهار داشت: در سند منتشر شده باید از نظر نخبگان، محققان و دانشمندان بهره برد چراکه کردستان از ظرفیت‌های علمی بالای برخوردار است.

شیوا قاسمی‌پور نماینده مردم شهرستان‌های مریوان و سروآباد در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امید است همه باهم با مدیریت جدید یک برنامه توسعه‌ای خوب برای استان داشته باشیم.

وی افزود: آب، خاک و ‌مرز سه ضلع یک مثلث هستند که باید به عنوان ظرفیت‌های مهم استان در سند آمایش سرزمین جایی داده شوند.

قاسمی‌پور بیان کرد: با بهره‌مندی از ظرفیت‌های استان می‌توان در راستای توسعه استان تصمیمات مهمی اتخاذ کرد تا موجب سرعت گرفتن قطار توسعه و پیشرفت در استان باشیم.

وی یکی از مزیت‌های استان کردستان را منابع انسانی با ارزش آن عنوان کرد و گفت: باید همزمان از ظرفیت‌های دولت و ملت استفاده کرد و از جزیره‌ای عمل کردن جلوگیری کرد.

انتهای پیام ۲۳۳۰/۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: آمایش سرزمین نخبگان کردستان سند آمایش سرزمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۸۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، جشنواره «جهادگران علم و فناوری» با هدف تقدیر از برگزیدگان علمی رده‌های دفاعی، دانشگاه‌ها اقشار و نواحی بسیج در سپاه استان برگزار شد.

سردار محمدرضا موحد در این مراسم با اشاره به ظرفیت های موجود در استان قم گفت: ظرفیت‌های انسانی، علمی، نخبگانی، حوزه‌های علمیه، مراکز علمی و فرهنگی و شهرک‌های صنعتی در استان وجود دارد که باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانیم به یک نتیجه مطلوبی برسیم.

وی ادامه داد: در واقع باید بتوانیم نخبگان را شناسایی، جذب و به رشد و شکوفایی آنها کمک کنیم، برای یک نخبه خیلی مهم است که دیده شود و به او اهمیت داده بشود و حرف‌هایش شنیده شوند تا بتوانیم با این همکاری‌ها اقدامات خوبی را در این راستا انجام دهیم و این زنجیره و شبکه کامل شود.

فرمانده سپاه قم با تأکید بر اینکه حداکثر بهره‌برداری را از ظرفیت نخبگان داشته باشیم بیان داشت: برای تولید علم و جهش تولید این دو محور با هم دیگر ارتباط مستقیم دارند و باید همه در یک جبهه قرار بگیریم و بر اساس نظام مسائل استان کار انجام شود.

او افزود: نظام مسائل استان بر مبنای بهره مندی از ظرفیت هایی مثل اقشار بسیج،قشر بسیج مهندسین صنعت،کشاورزی و سایر اقشار مرتبط تعریف می شود و در صورت تحقق آن به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.

سردار موحد با اشاره به ظرفیت مجمع عالی بسیج استان به عنوان بازوی توانمند کار و تولید گفت: در صورت تصویب طرح های نوین تولیدی و دانش بنیان نخبگان در مجمع عالی بسیج که با حضور استاندار و سایر سازمان ها برگزار می شود، تمامی دستگاه های ذیربط ملزم به اجرا و تحقق آن طرح ها خواهند بود.

وی اذعان کرد: مهم است که دانش آموزان و دانشجویان با این ظرفیت‌ها آشنا شوند و توانمندی‌های موجود در استان را ببینند که در نتیجه موجب ارتقای انگیزه و امید در نوجوانان و جوانان شود.

در پایان از منتخبان عرصه جهاد علمی و فناوری سپاه و نواحی مقاومت بسیج استان قم با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • استفاده از ظرفیت نخبگان موجب توسعه می‌شود
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزیران باشد / خیزش دانشجویان و نخبگان غربی با اعمال خشونت خاموش نمی‌شود
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان