Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان شهردار بندرانزلی، با بیان اینکه تکمیل کارخانه کمپوست خمیران به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اظهار کرد: در حال حاضر ابنیه این تصفیه‌خانه به اتمام رسیده و اسناد خرید تجهیزات آن به شهرداری ابلاغ شده است.

مهدی خلیلی در نشست خبری، با بیان اینکه تکمیل کارخانه کمپوست خمیران به دو میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اظهار کرد: در حال حاضر ابنیه این تصفیه‌خانه به اتمام رسیده و اسناد خرید تجهیزات آن به شهرداری ابلاغ شده و بزودی فرایند مناقصه برای خرید تجهیزات آن آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیلی با اشاره به اینکه شهرداری انزلی در تلاش است تا نظافت شهری را ارتقا دهد، خواستار مشارکت مردم در طرح تفکیک زباله از مبدا شد و افزود: این طرح با جدیت در انزلی دنبال خواهد شد و شهرداری انزلی نیز درصدد است کمترین آسیب را به محیط زیست وارد کند.

وی با تاکید بر اینکه طرح تفکیک زباله از مبدا به زودی توسط شهرداری انزلی اجرایی می‌شود، گفت: امیدواریم فرهنگ مصرف‌گرایی به جایی برسد که کیسه‌های پارچه‌ای جایگزین کیسه‌های پلاستیکی شود تا به نوعی تولید زباله نیز کاهش یابد.

شهردار بندرانزلی، در ادامه از تخصیص ۳۰۰ تن قیر رایگان به انزلی خبر داد و تصریح کرد: این شهرستان بعد از سالیان طولانی طبق تصمیم مجلس مبنی بر تخصیص قیر رایگان موفق شد در فاز اول ۳۰۰ تن قیر رایگان از سازمان شهرداری ها دریافت کند که امیدواریم ظرف چند روز آینده این قیر وارد کارخانه آسفالت شود.

وی با اشاره به اینکه انزلی پس از رشت تنها شهر دارای کارخانه آسفالت استان گیلان است که قدمت آن به دهه ۶۰ باز می گردد، گفت: طی سالیان متمادی این کارخانه که تامین‌کننده نیازهای شهرداری است به دلیل فرسوده شدن، هزینه‌های بسیاری بر شهرداری انزلی تحمیل کرده و از تولیدات این کارخانه کاسته است به همین در  یکی از اقدامات اولیه تعمیر این کارخانه فرسوده است که طی دو هفته گذشته این کارخانه تعطیل و در حال تعمیر است.

خلیلی در ادامه از تبرئه شهرداری انزلی در مورد خانه میراثی اقبال خبر داد و تاکید کرد: شهرداری انزلی خود را نسبت به این میراث با ارزش پاسخگو می‌داند همچنین در دو دادگاه بدوی و تجدید نظر شرکت کرد که در هر دو مورد تبرئه شد و بر اساس حکم دادگاه شهرداری در انجام وظایف خود قصوری نکرده است.

شهردار بندرانزلی با اشاره به اینکه خانه اقبال یک اثر ملی نیست و تنها اثر واجد شرایط ثبت به عنوان اثر ملی است، گفت: از نظر حقوقی هم خانواده مرحوم اقبال در آن خانه سهمی دارند که در صورت مشخص شدن چهارچوب تبدیل این خانه به مکان فرهنگی از سوی میراث فرهنگی، شهرداری نیز به وظایفش عمل می‌کند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۷۰۰ سگ بدون صاحب در انزلی وجود دارد، گفت: رسیدگی به این موضوع باید واقع‌گرایانه باشد اما حامیان حیوانات نگاه متفاوتی به این مقوله دارند و برخی از حامیان حیوانات جمع‌آوری و انتقال این سگ ها به پناهگاه را زندانی کردن این حیوانات می‌دانند اما اغلب مردم خواستار ساماندهی این سگ های بدون صاحب هستند.

خلیلی، با بیان اینکه تناقض موجود دشواری‌هایی برای شهرداری به‌وجود می آورد، تصریح کرد: در همکاری متقابل میان شهردای با حامیان حیوانات تلاش داریم با انگل‌زدایی، واکسیناسیون و عقیم‌سازی تا حدودی از مشکلاتی که این سگ ها ایجاد می‌کنند بکاهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها بندر انزلي کارخانه کمپوست شهرداری انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • ضرورت اجرای تفکیک زباله در کردستان
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • لزوم افزایش فرهنگ‌سازی جهت تفکیک زباله از مبدا