Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر فناوری های نوین مالی و فرصتهای سرمایه گذاری کشور از آغاز رسمی ثبت گشایش اعتبارات اسنادی، تبادلات بین المللی و واردات خودرو با استفاده از واحد رمزپایه زر هوشمند، نخستین رمزدارایی بین المللی ایرانی خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست-عباس جم زر با اعلام این خبر افزود: سکه زر هوشمند با نام تجاری اسمارت زر، نخستین رمزدارایی بین المللی ایرانی است که از مدتی پیش و با پشتوانه سهام شبکه زر و ارائه گواهی اوراق بیمه ای عرضه شده بود و هم اکنون امکان انجام تبادلات بین المللی در سریعترین زمان ممکن و هزینه ای اندک و گشایش اعتبار و تأمین ارز با منشاء خارجی جهت واردات خودرو در مناطق آزاد کشور از طریق این رمزدارایی بین المللی فراهم گردیده است و مورد پذیرش و استفاده در سامانه های رسمی مبادلاتی نیز قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی در شرایطی که به دلیل تحریم های ظالمانه امکان نقل و انتقال پول بین ایران و بسیاری از کشورهای جهان وجود ندارد و رمزدارایی بین المللی اسمارت زر این فرصت را برای بازرگانان و نیز تجار و حتی مردم عادی فراهم کرده که این جابه جایی پول را به روشی ایمن و بدون چالش و کمترین هزینه انجام دهند.
جم زر یادآور شد: پشتوانه نقدشوندگی این رمزدارایی علاوه بر ارزش پایه مبتنی بر ارز بین المللی ZAR، در شبکه باینانس دکس با جفت واحد های BNB و BUSD و در شبکه ترون با واحد های TRX وUSDT قابل معامله است و کاربران ایرانی نیز می‌توانند از طریق سامانه مبادلات https://smartzar.ir به صورت ریالی و ارزی و از طریق کیف پول های معتبر رمزدارایی از جمله ترون لینک، سیف یال، تراست ولت، اتمیک، باینانس دکس و سایر کیف پول های رایج رمزدارایی توکن SZAR را دریافت و یا به ارزش روز به راحتی و بالاترین سرعت و کارمزد اندک مبادله کنند.
وی در تشریح مزایای اسمارت زر تاکید کرد: مزایای فراوان فناوری برای بلاک چین و بزرگ‌ترین محصول آن رمزدارایی ها را می‌توان آزادی در پرداخت و دسترسی بین‌المللی، هزینه عملیاتی پایین، سرعت‌بالا در انتقالات بین‌المللی و فرامرزی و عدم وابستگی به سیاستهای دولتها دانست. استفاده از رمزدارایی در شرایط تحریمی ایران به دلیل غیرقابل‌شناسایی بودن فرستنده و گیرنده در این سیستم، ناتوانی دولت‌ها در مصادره و بلوکه کردن ارز رمزها، امکان رهگیری و شفافیت و قراردادهای هوشمند نیز از سایر مزایای این فناوری هستند و با همین رویکرد رمزدارایی ایرانی اسمارت زر می تواند دغدغه بسیاری از تجار و بازرگانان ایرانی را برطرف کرده و زمینه توسعه تجارت خارجی را نیز فراهم کند.
رییس هیات مدیره موسسه رمزپایه فناوری هوشمند شبکه زر تصریح کرد: سکه رمزپایه ایرانی با نماد ZAR که به صورت رسمی با توثیق سهام و دارایی در سطح بین المللی منتشر می شود علاوه بر امکان عرضه و مبادله در داخل کشور، در صرافی های معتبر دنیا نظیر باینانس و کوین بیس بدون اعمال هیچگونه محدودیت و تهدیدی برای ایرانیان قابل تبادل و معامله است.
وی آغاز تجارت با بهره گیری از رمزدارایی را تجاری بدون ریسک و موفق توصیف کرد و افزود:عرضه رمزدارایی ایرانی برای مبادله با کشورهای اوراسیا می تواند زمینه ارتقا مبادلات ایران و اوراسیا را فراهم کرده و سود هنگفتی را نصیب بازرگانان ایرانی و در نتیجه اقتصاد کشور کند.
جم زر ادامه داد: در حال حاضر بیش از 200 شرکت با این مجموعه همکاری می کنند و با فراهم شدن فرصت تبادل رمزدارایی با کشورهای اوراسیا بدون تردید مخاطبان بیشتری از این رمزدارایی با پشتوانه بیمه استقبال خواهند کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۰۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خالی فروشی» حواله خودرو

یک مقام مسوول در بنیاد شهید و امورایثارگران اخبار معامله حواله خودرو وارداتی ایثارگران را تکذیب و تاکید کرد که نه حواله‌ای صادر شده و نه خودرویی از این مسیر وارد کشور شده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، در اسفندماه سال گذشته آگهی مربوط به خرید و فروش حواله جانبازان و ایثارگران با قیمت‌های میلیاردی در بسیاری از پلتفرم‌های معاملات خودرو، حاشیه ساز شد.

خودرو‌هایی که واردات آن‌ها برای جانبازان و ایثارگران مجاز اعلام شده بود شامل بنز، بی ام و، تویوتا، نیسان و ... می‌شد.

محصولات خارجی که ورود آن برای وارد کنندگان عادی غیرمجاز اعلام شده بود.

طبق آیین نامه ابلاغ شده، جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد مجاز به واردات تا سقف قیمت ۲۵ هزار یورو و جانبازان ۷۰ درصد تا سقف قیمت ۳۰ هزار یورو می‌توانند خودرو وارد کنند.

جانبازان ۷۰ درصد ویژه (دو پا یا دو دست قطع از مچ و یا قطع نخاع) نیز تا سقف قیمت ۳۵ هزار یورو مجاز به واردات هستند.

در لیست جانبازان ۷۰ درصد خودرو‌های بنز و بی ام و و دیگر محصولات لوکس دیده می‌شود.

حواله واردات خودرو به جانبازان در اصل استفاده از امتیازی است که فروش آن برای صاحب حواله با سود زیادی همراه است.

بدین ترتیب در اواخر اسفندماه حواله جانبازان با قیمت‌های میلیاردی آگهی می‌شد این در شرایطی است که حالا به نظر می‌رسد در پلتفرم‌های آگهی خودرو "خالی فروشی" شده است

چرا که به گفته یک مقام مسول در بنیاد شهید اصلا حواله‌ای صادر نشده که بخواهد مورد معامله قرار گیرد.

بر این اساس تمام آگهی‌های معامله حواله نیز در سال جاری از پلتفرم‌های آگهی دهنده حذف شده است.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور: در حال رایزنی هستیم تا امکان ورود زائران ایران به عراق با خودرو شخصی فراهم شود
  • زارع پور: به‌زودی زیرساخت‌ دارو رسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • به زودی زیرساخت‌ دارورسانی از طریق سکو‌ها فراهم می‌شود
  • «خالی فروشی» حواله خودرو
  • (ویدئو) مردم را با واردات خودرو‌های برقی سرکار نگذاریم
  • حمید رسایی: هیات رییسه مجلس باید امکانات ابتدایی مانند خانه و خودرو برای نمایندگان فراهم کند
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟