Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعدادی از مدیران عامل هلدینگ‌های بزرگ اقتصادی وسرمایه گذاران ترکیه ای در ایران، با رئیس مجلس شورای اسلامی که در استانبول حضور دارد، دیدار و گفت و گو کردند.

به گزارش ایسنا، تعدادی از مدیران عامل هلدینگ‌های بزرگ و سرمایه گذاران ترکیه‌ای در ایران با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی که روز گذشته به منظور شرکت در اتحادیه بین‌المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی وارد استانبول شد، دیدار و گفت و گو کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این دیدار مدیران عامل هلدینگ‌های اقتصادی و سرمایه گذاران ترکیه ای به بیان مسایل، مشکلات و پیشنهادات خود برای توسعه سرمایه‌گذاری‌ها پرداختند.

قالیباف نیز در این دیدار با بیان اینکه مشکلاتی که در این جلسه مطرح شد قابل حل است، گفت: در دولت و مجلس اولویت را توسعه روابط با همسایگان و کشورهای اسلامی قرداده‌ایم و این یک اراده جدی و محکم است و براین اساس مصمم هستیم تجارت دوجانبه را در اولویت قرار دهیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به این مطلب که تجارت دوجانبه نباید فقط تا زمان رفع تحریم ها باشد، عنوان کرد: بلکه به دلایل متعدد، برنامه‌ریزی باید به نحوی باشد که حتی اگر تحریم ها برداشته شد نیز مسیر تجارت دوجانبه ادامه پیدا کند.

وی ادامه داد: اکنون زمینه های بهتری برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی فراهم است و به خصوص سیاست‌هایی که در برنامه توسعه هفتم گنجانده خواهد شد به این مهم کمک خواهد کرد. 

قالیباف در ادامه با اشاره به مسائل مطرح شده توسط سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی ترکیه، بیان داشت: مسائل و مشکلاتی که مطرح شد باید توسط گروه های دوستی پارلمانی دو کشور پیگیری شود تا برطرف شود.

وی افزود: بررسی های من نشان می‌دهد جای خالی هاب لجستیکی و هاب مالی در روابط تجاری دو کشور احساس می شود و نبود آن در بروز این مشکلات موثر بوده و باید مقدمات ایجاد آن فراهم شود.

به گزارش خانه ملت، اتحادیه بین‌المجالس کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PUIC) با موضوعات محوری «فلسطین، مهاجرت و افغانستان»، در روزهای 9 و 10 دسامبر (18 و 19 آذر) در شهر استانبول و به میزبانی مجلس ترکیه برگزار می‌شود.

پایان پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدباقر قاليباف رئيس جمهور ایران و ترکیه اتحادیه بین المجالس اسلامی عامل هلدینگ سرمایه گذاران رئیس مجلس ترکیه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۱۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: در سال ۱۴۰۲ با نگرش جذب سرمایه‌گذاری خارجی ۱۱ واحد تولیدی با ارزش بیش از ۱۱ میلیون یورو در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان بهره برداری شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،جعفر فرشچی طوسی در نخستین نشست با هیئت رئیسه انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی، اظهارداشت: این میزان سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان برای 218 نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: محل ساخت و فعالیت این واحدهای تولیدی شهرکهای صنعتی " چناران ، کاویان فریمان ، قوچان 2، خیام ، چرمشهر و تایباد" در نقاط مختلف جغرافیای خراسان رضوی است.

فرشچی طوسی با اشاره به شعار سال که رهبر معظم انقلاب اسلامی، بر جهش تولید با مشارکت مردم تأکید نموده‌اند ، عنوان کرد : تمایل سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در خراسان رضوی نسبت به سالیان قبل افزایش یافته و این ظرفیت های اقتصادی استان باعث شده است که مراودات تجاری از سوی کشورهای همسایه بیشتر شود و تاجران آن کشورها در ایران سرمایه گذاری بیشتری کنند.

رئیس هیئت مدیره شرکت شهرکهای صنعتی خراسان رضوی اضافه کرد: تاکنون سرمایه‌‎گذاران خارجی از کشور‌های افغانستان، امارات متحده عربی و کویت ، استقبال خوبی از طرح‌های صنعتی و اقتصادی در استان داشته و با امنیت خاطر سرمایه‌گذاری کرده اند.

وی تصریح کرد: وجود واحدهای صنعتی دانش‌بنیان، صادرات‌گرا و نوع کیفیت کالاهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی باعث ایجاد فضای رقابتی میان سرمایه‌گذاران شده که بازاریابی محصولات توسط شرکت‌های مدیریت صادرات در کشورهای مختلف می تواند هزینه‌های بخش تولید را کاهش دهد و بستر گسترده‌تری برای ورود محصولات داخلی خراسان رضوی را به بازارهای بین المللی فراهم کند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین چالش کلانشهر اراک جذب و انتقال سرمایه است
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • شوراهای اسلامی نماد خرد جمعی و وحدت هستند
  • تلاش جمعی ایران، عربستان، ترکیه، اندونزی و مصر برای پایان جنگ در غزه
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • دیدار امیرعبداللهیان با وزیر خارجه ترکیه
  • بررسی یک اتفاق بزرگ؛ مصطفی آجورلو به مدیرعاملی استقلال نزدیک است؟
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور