Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شناسایی موارد ابتلا به سویه اُمیکرون در دو کشور عراق و پاکستان، گفت: مرزهای شرقی و غربی می‌توانند محلی برای ورود این ویروس به کشور باشند.

دکتر سید محمد علوی اظهار کرد: اُمیکرون تاکنون بیش از ۴۱ کشور را درگیر کرده است؛ این سویه بیشتر در افرادی بروز پیدا می‌کند که واکسن تزریق نکرده‌اند بنابراین واکسیناسیون می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به این ویروس، قابل توجه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: تاکنون ۳ میلیون و ۵۸ هزار دوز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است و بر این اساس، ۸۰.۸ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال حداقل یک دوز را دریافت کرده‌اند بنابراین ۲۰ درصد افراد بالای ۱۲ سال خوزستان هنوز واکسن را دریافت نکرده‌اند که این مساله می‌تواند خطرناک باشد و جان این افراد در معرض تهدید قرار بگیرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: تاکنون ۶۱ درصد افراد بالای ۱۲ سال خوزستان دو دوز واکسن را دریافت کرده‌اند یعنی ۲۰ درصد دریافت‌کنندگان واکسن، هنوز دوز دوم را دریافت نکرده‌اند؛ اگر افرادی که هنوز نوبت تزریق دوز دوم‌شان فرا نرسیده را از این افراد کم کنیم، حدود ۱۸ درصد در تزریق دوز دوم تاخیر داشته‌اند. این افراد باید بدانند تزریق یک نوبت واکسن، ایمنی قابل توجهی ایجاد نمی‌کند و باید سریعا دوز دوم‌شان را دریافت کنند.

علوی بیان کرد: گاهی اوقات اطلاعاتی در مورد سویه اُمیکرون داده می‌شود که ممکن است در مردم امید کاذبی ایجاد کند و فکر کنند این سویه، بیماری خفیفی ایجاد می‌کند در حالی که این سویه ویروس جدید است و اطلاعات در مورد آن کم است.

وی با اشاره به بروز ۳۰ تا ۵۰ جهش در ویروس کرونا، گفت: مبتلایان به این ویروس افرادی هستند که واکسن دریافت نکرده‌اند و اکثر این افراد زیر ۱۲ سال هستند و در صورت ابتلای این افراد، به نوع خفیف بیماری مبتلا می‌شوند و هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر این سویه در چرخه طبیعت وارد شود، بزرگسالان از ابتلا به بیماری در امان باشند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: از طرف دیگر این سویه به مبتلایان قبلی بیماری کووید - ۱۹ تمایل دارد بنابراین افرادی که یک بار به بیماری مبتلا شده‌اند، اطمینان نداشته باشند که دیگر به بیماری مبتلا نمی‌شوند زیرا در این سویه، این افراد بیشتر در معرض خطر هستند.

وی با تاکید بر مراقبت برای جلوگیری از ورود سویه اُمیکرون به کشور، گفت: هیچ ویروسی پشت مرزهای کشور نمی‌ماند. زمانی که یک ویروس در یک نقطه از دنیا بروز پیدا کند، به کشورهای دیگر نیز می‌رسد.

علوی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: خبر جدیدی مبنی بر شناسایی این سویه ویروس در پاکستان و عراق داشته‌ایم بنابراین مرزهای شرقی و غربی می‌توانند محلی برای ورود این ویروس به کشور باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی اخبار اجتماعی خوزستان کروناویروس کرونا در ایران کرونای ا میکرون نکرده اند ا میکرون دوز دوم ۱۲ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۱۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی

به گزارش «تابناک» به نقل از  ایسنا، چندی پیش خبری در مورد اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرزهای مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با ایسنا درباره اجرای طرح انسداد مرزهای شرقی گفت: مسئولیت مرزهای کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرزها را دارد. در بعضی از مرزها مانند مرزهای شمال غربی و مرزهای شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرزها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست ها ممکن است از این مرزها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسدادهای فیزیکی در این مرزها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آنها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوارها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرزهای کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرزها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرزهای شرقی
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت