Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، هشت عضو کنگره شامل شش نماینده از تگزاس در نامه ای به جو بایدن، نگرانی خود را نسبت به بررسی وضع دوباره ممنوعیت صادرات نفت آمریکا از سوی کاخ سفید مطرح کردند. در این نامه که توسط رویترز مشاهده شده است، استدلال شده که ممنوعیت صادرات نفت به پایین بردن قیمتهای بنزین کمک نخواهد کرد. نگرانیهای مذکور منعکس کننده اظهارات بسیاری از تحلیلگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت بایدن پیش از این اعلام کرده بود ابزارهای دیگر شامل ممنوعیت صادرات نفت را برای مدیریت قیمتهای بالای انرژی بررسی خواهد کرد.

دولت آمریکا در تلاش برای کنترل قیمتهای بالای بنزین است که افزایش بی سابقه آن، رانندگان آمریکایی را عصبانی کرده است. طبق آمار انجمن اتومبیل آمریکا، قیمت ملی بنزین در حال حاضر حدود سه دلار و ۳۴ سنت در هر گالن در مقایسه با دو دلار و ۱۶ سنت در یک سال پیش است.

بایدن ماه گذشته اعلام کرد آمریکا در اقدامی کم سابقه و هماهنگ با چین، ژاپن، هند، کره جنوبی و انگلیس، ۵۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر نفت استراتژیک آزاد خواهد کرد. از آن زمان قیمتهای نفت به دلیل نگرانی نسبت به تاثیر شیوع واریانت جدید اُمیکرون نزول کرده است و به گفته یک منبع آگاه، کاخ سفید فعلا با جدیت ممنوع صادرات نفت را برررسی نمی کند.

این نمایندگان در نامه به رییس جمهور آمریکا نوشتند: سایر اثرات منفی ممنوعیت صادرات نفت، شامل تیرگی روابط بین المللی، رکود تولید داخلی و برهم خوردن تعادل بین ظرفیت پالایش و تولید داخلی است. اگر قیمتهای نفت دوباره صعود کند، ممکن است حمایت برای ممنوعیت صادرات نفت دوباره افزایش پیدا کند. نمایندگان دموکرات متعدد دولت بایدن را برای این اقدام تحت فشار گذاشته اند.

مایک سامرز، مدیرعامل موسسه امریکن پترولیوم هفته جاری در کنفرانس نفت بین المللی هیوستون اظهار کرد: این مسئله ای است که درباره آن بسیار نگرانیم و آن را با عالی ترین مقامات دولتمان مطرح کرده ایم. تصور می کنم پیشرفتهای خوبی برای ابراز این موضوع با نمایندگان هر دو طرف داشته ایم.

بر اساس گزارش رویترز، در همین رابطه وزیر نفت عراق اظهار کرد که آزادسازی ذخایر نفت آمریکا قیمتها را تحت فشار قرار می دهد اما تاثیر آن روی بازارها عظیم نیست. وی همچنین گفت اوپک قیمت خاصی را هدف نمی گیرد اما به دنبال متوازن کردن عرضه و تقاضاست.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین روز پرستار سایت غنی سازی نطنز بودجه 1401 ممنوعیت صادرات نفت نفت آمریکا صادرات نفت آلودگی هوا اومیکرون مذاکرات وین روز پرستار سایت غنی سازی نطنز بودجه 1401 ممنوعیت صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۲۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز سه‌شنبه تصمیم گرفت که پرونده شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را که خواستار ممانعت از صادرات آتی سلاح از برلین به اسرائیل است، رد کند.

قاضی نواف سلام با تاکید بر اینکه دولت آلمان به دقت بررسی می‌کند که آیا کمک‌های خاص مشمول مجوز در "اجرای نسل کشی، جنایات علیه بشریت" یا "نقض فاحش کنوانسیون‌های ژنو" مورد استفاده قرار می‌گیرد یا خیر، اظهار داشت: شرایط به گونه‌ای نیست که اعمال اختیارات آن را طبق ماده ۴۱ اساسنامه برای نشان دادن اقدامات موقت ایجاب کند.

قاضی با استناد به پرونده آلمان اشاره کرد که صادرات تسلیحات این کشور به اسرائیل از نوامبر ۲۰۲۳ "به میزان قابل توجهی کاهش یافته است" و از ۲۰۰ میلیون یورو در اکتبر به یک میلیون یورو در مارس ۲۰۲۴ رسیده است.

قاضی افزود که بر اساس اعلام آلمان، برلین از اکتبر ۲۰۲۳ تنها ۴ مجوز صادر کرده است که تنها یکی از آنها شامل صادرات ۳۰۰۰ سلاح ضد تانک قابل حمل است. یعنی گفته می‌شود اسرائیل برای دریافت مهمات تانک به آلمان مراجعه کرده است، اما در مورد این درخواست «تصمیمی» گرفته نشده است.

دعاوی یاد شده علیه دولت برلین جدا از پرونده‌ای است که نیکاراگوئه در دادگاه بین المللی دادگستری در لاهه مطرح کرد که براساس آن برلین با تداوم ارسال تسلیحات به اسرائیل، از کنوانسیون‌های ژنو سرپیچی کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ترجیح ترانزیت کالا بر صادرات محصولات کشاورزی توسط راه آهن ملی قزاقستان
  • نسبت به تنش‌زایی آمریکا علیه امنیت و ثبات یمن هشدار می‌دهیم
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • طرح کنگره آمریکا علیه دیوان کیفری بین‌المللی
  • کنگره آمريکا دیوان بین‌المللی کیفری را تهدید کرد
  • بایدن: با مصر و قطر درباره آتش بس غزه همکاری می‌کنیم
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • تماس‌های بی‌وقفه نتانیاهو با بایدن برای جلوگیری از صدور قرار دستگیری برای نتانیاهو
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد