Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی، حبیب ایل بیگی با اشاره به اینکه مدیریت جدید سازمان سینمایی در روزهایی آغاز بکار کرد که سینما درگیر کرونا بود، گفت: تحلیل‌های ابتدایی حاکی از این بود که بازگشت به دوره رونق در سینما و زمانیکه مردم به سینماها می‌روند بسیار سخت خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما خوشبختانه این روزها شاهد رونق مجدد سالن‌های سینما و حضور گسترده مردم در سینماها برای تماشای فیلم‌ها هستیم.

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی در خصوص برخی اظهارنظرها در مورد نحوه صدورمجوزهای اکران ادامه داد: همواره ملاک سازمان سینمایی در صدور پروانه تولید و نمایش، تمسک به قانون بوده است و در حوزه پروانه نمایش آیین‌نامه قانونی وجود دارد که به استناد آن تصمیم گیری می‌شود. اگر قرار باشد اقدامی درخصوص جلوگیری از نمایش یک فیلم و یا تخلفات احتمالی که ممکن است صورت گرفته باشد انجام پذیرد، سازوکار آن در آیین‌نامه و دستورالعمل شوراها وجود دارد. 

ایل بیگی با بیان اینکه ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند همدلی هستیم، گفت: من معتقدم باید بین سینماگران، هنرمندان و اهالی سیاست و دیگرگروه‌ها گفت و گو و تبادل نظر صورت گیرد و نشست های کارشناسی انجام شود نه اینکه این گروه‌ها از طریق رسانه با هم حرف بزنند ، بی شک نشست‌ها وگفتگوها به بالندگی سینمای ایران کمک می کند.

وی ادامه داد: شوراهایی که طبق مصوبه هیات دولت در سازمان سینمایی تشکیل شده است براساس آیین‌نامه، مقررات و دستورالعمل‌هایی که وجود دارد نسبت به بررسی فیلمنامه‌ها و فیلم‌ها و مجوزدادن یا ندادن و یا اصلاح فیلم و فیلمنامه‌ها اقدام می‌کنند.

معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی خاطرنشان کرد: هیچ فردی به جز اعضای شوراهای مذکور که به عنوان معتمدین سازمان سینمایی معرفی شده‌اند و در شوراها حضور پیدا می‌کنند، مجاز به دیدن آثار سینمایی رسیده برای دریافت مجوز نیستند زیرا فیلم‌های سینمایی که هنوز اکران عمومی نشدند، مصداق حق‌الناس است.

ایل بیگی با تاکید بر اینکه اهالی سینما توقع دارند که حقوقشان در زمان نمایش فیلم برای شوراهای مختلف رعایت شود، گفت: طبیعی است سینماگران دارای حقوقی هستند و در کنار این حقوق، تکالیفی نیز برعهده آنها است که باید رعایت شود و یکی از این تکالیف اخذ پروانه ساخت و پروانه نمایش برای هر اثر تصویری است. همچنین جلوگیری از نمایش فیلم‌های بدون مجوز در محافل و جشنواره‌ها یکی دیگر از این تکالیف است.

ایل بیگی در پایان بیان داشت: ‌روزهای خوبی برای سینمای ایران شروع شده است. مردم بانشاط در سالن‌های سینما حضور پیدا می‌کنند و این فرصت بوجود آمده تا جامعه سینمایی با برگشت به دوران پیش از کرونا ؛دورانی که در تولید و اکران آثار پررونقی وجود داشت، برگردیم و شرایط بهتری را برای همه اهالی سینما فراهم کنیم. امیدوارم فیلمسازان تولیدات مناسبی در شان مردم و متناسب با ارزش‌های جامعه مسلمان ایرانی تولید کنند تا تماشاگران بیشتری از تولیدات سینمای ملی بهره ببرند و رونق بیشتری در این حوزه ایجاد شود.

۵۸۵۸

کد خبر 1581307

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: معاونت سینمایی وزارت ارشاد سازمان سینمایی شورای صدور پروانه نمایش سازمان سینمایی ایل بیگی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۲۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،این بازیگر، فعالیت بازیگری‌اش را از سال ۱۳۵۱ با بازی در فیلم سرگروهبان ساخته سعید مطلبی آغاز کرد.

او در بسیاری از فیلم‌های سینمایی ایفای نقش کرد. فیلم هایی، چون برخورد، روزی که خواستگار آمد، معصوم و ... از فعالیت‌های او پس از انقلاب است.

باشگاه خبرنگاران نوشت:طوفان‌پناه از دوستان نزدیک مرحوم رضا صفایی کارگردان قدیمی و مرحوم منوچهر وثوق هنرپیشه سینمای پیش از انقلاب است. او در کنار بازیگری به عنوان مدیر تولید فیلم هم فعالیت داشت.

علی‌اکبر طوفان‌پناه پیش از انقلاب در بیش از ۱۶ فیلم سینمایی بازی کرد. آخرین فیلمی که در آن ایفای نقش کرد، عروسی مامان در سال ۱۳۸۵ بود.

این بازیگر در تعدادی از سریال‌های تلویزیونی، چون باغ گیلاس، عیاران و.. هم نقش‌آفرینی کرد.

همکاران این هنرمند با تایید این خبر از مردم خواستند برای بهبودی این هنرپیشه دعا کنند.

۲۲۰۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901629

دیگر خبرها

  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم پکن
  • تأییدیه سازمان سینمایی؛ شرط پخش فیلم خارجی از پلتفرم‌ها
  • آثار سینمایی خارجی پلتفرم‌ها تحت نظارت سازمان سینمایی قرار گرفت
  • عرضه فیلم‌های خارجی پلتفرم‌ها زیر نظر سازمان سینمایی رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • بهروز افخمی «کاغذ شطرنجی» را تهیه می‌کند
  • ماموریت‌های مضاعف برای جهش تولید در موسسات سینمایی ابلاغ شد