Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، مجید طاهرپور امروز و در بازدید از شانزدهمین نمایشگاه دام، طیور و آبزیان مشهد، گفت: سال گذشته در حوزه تولید ماهی قزل‌آلا و ماهیان گرمابی حدود ۱۲ هزار تن تولید داشتیم. پیش‌بینی ما این است در سال جاری با افزایش حدود دو هزار تنی، تولید بیش از ۱۴ هزار تن ماهی قزل‌آلا و ماهیان گرمابی را در استان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او در جمع خبرنگاران همچنین گفت: سه کارخانه در حوزه فراوری و بسته بندی شیلات و با هزینه بخش خصوصی تا پایان سال جاری در استان راه‌اندازی خواهد شد. جهاد کشاورزی نیز به منظور تامین زیرساخت‌ها و انتقال لوله آب و برق به محل احداث مجتمع خاویاری سبزوار مبلغ ۴ میلیارد تومان کمک کرده است. تاکنون حدود ۵ میلیارد تومان در این مکان هزینه شده است. همچنین حدود ۳۰ میلیارد تومان نیز درخواست تسهیلات داده‌ایم.

او با اشاره به مشکلات ناشی از کم‌آبی گفت: در حوزه تولید برخی از محصولات آبزی به دلیل مشکلات ناشی از کم‌آبی واردات صورت می‌گیرد. همچنین تاکید سازمان جهاد کشاورزی و شیلات کشور به خودکفایی در حوزه آبزی‌پروری است، زیرا واردات علاوه بر وابستگی، باعث بالا رفتن قیمت تمام شده محصولات نیز خواهد شد.

مدیر شیلات و امور آبزیان خراسان رضوی گفت: امروزه آبزیان جای خود را در سفره غذایی مردم باز کرده است. در حوزه تولید ماهی تیلاپیا فعالیت خوبی داشتیم. همچنین مرکز ۱۶۰ تنی تولید ماهی در شهرستان قوچان در دست احداث است و اولین پروانه تولید ۸۰  تنی را در شهرستان داورزن صادر کردیم. در بین استان‌های کشور جزء چهار استانی هستیم که مجوز پرورش ماهی تیلاپیا را در کشور دارد. حدود ۶ مرکز پرورش ماهیان خاویاری در سطح استان و همچنین یک مجتمع پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان سبزوار احداث کردیم.

شافعی گفت: در سال گذشته ۸ تن گوشت ماهی خاویار، حدود ۲۶۰ هزار رشته گیاهان آبزی، ۳۰۰ هزار قطعه زالو، ۸۵۰۰ تن قزل‌آلا و حدود ۳۰۰ تن ماهی گرمابی را تولید کردیم. همچنین تعداد ۸۴ مرکز پرورش ماهیان زینتی در سطح استان داریم و تعداد ۱۰ میلیون و ۵۰۰  هزار قطعه ماهی زینتی را در سال گذشته تولید کردیم. همچنین ۴۵ کیلو خاویار در سال گذشته تولید شد که این رقم در سال جاری افزایش چشمگیری خواهد داشت. هم اکنون مشکلاتی از قبیل ورود نهاده‌ها از خارج استان، تامین تخم چشم‌زده، بچه‌ماهی و... در حوزه آبزی‌پروری داریم.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار نمایشگاه بین المللی دام، طیور و آبزیان در مشهد

او گفت: سال گذشته در حوزه تولید ماهی قزل‌آلا و ماهیان گرمابی حدود ۱۲ هزار تن تولید داشتیم. پیش‌بینی ما این است در سال جاری با افزایش حدود دو هزار تنی، تولید بیش از ۱۴ هزار تن ماهی قزل‌آلا و ماهیان گرمابی را در استان داشته باشیم.

همچنین صادرات ماهی نیز به استان‌های همجوار صورت میگیرد. البته میگو و برخی ماهی‌ها نیز از دریا‌های شمال و جنوب تامین می‌شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان خراسان رضوی گفت: امروزه قابلیت فعالیت در حوزه شیلات با هر کیفیت آب و انواع آب شور، لب‌شور و شیرین را داریم. اداره شیلات استان آماده ارائه خدمات به افراد علاقمند به فعالیت در حوزه شیلات از آبزی‌پروری تا بسته‌بندی است.

گفتنی است؛ شانزدهمین نمایشگاه دام، طیور و آبزیان از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۹ آذر ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۱۱ الی ۱۸ پذیرای بازدیدکنندگان است.

 

انتهای پیام//ر.ا.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آبزیان دریایی ماهی شیلات حوزه تولید پرورش ماهی تولید ماهی سال گذشته سال جاری هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می‌کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می‌کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.

شادی قاسمی افزود:  پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه‌های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.

وی گفت: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکت‌های تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان‌ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.

رییس اداره فرش اداره صمت خراسان رضوی افزود: در دوره‌های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.

قاسمی گفت: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.

رییس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از خواسته‌های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • کشف حدود ۲۵ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در تایباد
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • مناظرات دور دوم انتخابات مجلس در مشهد کلید خورد
  • آغاز مسابقات کشوری کشتی با چوخه گرماب
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است