Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه مدیردفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از فعالیت بیش از 3820 پرستار در سطح استان خبر داد.

دکتر رضا پورمیرزا به مناسبت روز پرستار ( 19 آذر) در گفت و گو با ایسنا با اشاره به فعالیت 4795 نفر در گروه پرستاری در سطح بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی استان، خاطرنشان کرد: گروه پرستاری، پرستاران، کارشناسان اتاق عمل، کارشناسان بیهوشی و کمک پرستاران را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد 3820 نفر پرستار هستند که 3300 نفر از آنها در بیمارستان های دانشگاهی و 520 نفر آنها در بیمارستان های غیردانشگاهی فعالیت دارند.

پورمیرزا شاخص جهانی تعداد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی را 2.5 نفر اعلام و تصریح کرد: این شاخص در سند چشم انداز 1404 ، 1.5 پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی است که با این شاخص در استان فاصله داریم.

وی افزود: شاخص پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی در استان حدود یک نفر است و نیاز است پرستاران بیشتری جذب شده تا به استانداردها برسیم.

پورمیرزا شعار امسال روز پرستار را "تامین حقوق مردم، رفع موانع خدمت، ارتقا سلامت جامعه" عنوان کردو افزود: پرستاران تلاش های بسیاری برای خدمت به جامعه و ارتقا سلامت جامعه دارند، اما در این مسیر مشکلاتی برای آنها وجود دارد که این مشکلات در دوران کرونا تشدید شده است.

5 شهید مدافع سلامت پرستار و کمک پرستار داشته ایم

وی افرود: در جریان شیوع بیماری کرونا، ماهیت ناشناخته این بیماری بویژه در ماه های اول شیوع آن استرس زیادی را به کادر درمان وارد کرد.

پورمیرزا گفت: در ماه های اول به دلیل نداشتن تجربه مقابله با این بیماری، فشارهای کاری و سختی کار بسیار افزایش یافته بود و همین امر موجب خستگی بسیار کادر درمان و بویژه پرستاران شد.

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به افزایش تعداد بستری‌های مراکز درمانی در ایام شیوع کرونا گفت: همین امر موجب تشدید کار پرستاران طی این مدت شده است.

وی افزود: در این مدت بسیاری پرستاران به کرونا مبتلا شده و حدود 15 تا 20 روز از کار دور می ماندندو همین امر موجب انتقال سختی کار به سایر پرستاران و مضاعف شدن کار آنها شد.

پورمیرزا گفت: همین ابتلا پرستاران به کرونا موجب شد بسیاری خانواده های آنها هم از این طریق درگیر و مبتلا به بیماری شده و عملا سختی ها و خطرات برای خانواده پرستاران هم تشدید شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: طی مدت شیوع کرونا سه پرستار و دو کمک پرستار در استان به فیض شهادت نایل آمده و در جمع شهدای سلامت قرار گرفتند.

پورمیرزا به کاهش درآمد بیمارستان های استان در ایام شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: متاسفانه این امر موجب کاهش کارانه پرسنل شد.

اجرای طرح "تعرفه گذاری خدمات پرستاری" مهمترین خواسته پرستاران

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه مهم ترین خواسته جامعه پرستاران را اجرای طرح تعرفه گذاری خدمات پرستاری و پوشش بیمه ای آن عنوان کرد.

وی افزود: همچنین پرستاران خواستار برقراری حق سختی کار فوق العاده ویژه با ضریب 3 هستند.

پورمیرزا افزایش استخدامی در گروه پرستاران و تعیین تکلیف قرارداد پرستاران و تبدیل وضعیت آنها از شرکتی و قراردادی به پیمانی را دیگر خواسته جامعه پرستاران عنوان کرد.

مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به استمرار فعالیت دانشکده های پرستاری و مامایی دولتی و آزاد در ایام شیوع کرونا گفت: این دانشکده ها جهت کاهش فشار باری کاری پرستاران "طرح نیروی انسانی" فارغ التحصیلان پرستاری را از دوسال به چهار تا بعضا پنج سال هم افزایش دادند تا خدمات رسانی پرستاران به بیماران افزایش یافته و مشکلات پرستاران در این زمینه کمتر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کروناویروس همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران پرستار پرستاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه شیوع کرونا امر موجب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۳۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی

امیرحمزه خزایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه طرح آبرسانی به روستا‌ها دارای تنش آبی را از جمله مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی بسیج سازندگی در استان طی دو سال گذشته دانست.

وی ادامه داد: در این راستا قرارگاه امام حسن (ع) احداث هفت مجتمع آبرسانی در راستای آبرسانی به بیش از ۹۰ روستا را عهده‌دار است.

رئیس بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه‌های آبرسانی روستایی، گفت: در تلاش هستیم طی یکی‌دو ماه آینده پروژه‌ها مذکور احداث شود.

احداث ۵۱ مخزن، ۱۵ ایستگاه پمپاژ و ۱۹۳ کیلومتر خط انتقال از جمله اقدامات صورت گرفته قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در قراردادی ۳۰ ماه با شرکت آب و فاضلاب استان برای آبرسانی به روستا‌های دارای تنش آبی بوده که خزایی به آن اشاره کرد.

وی از احداث ۲۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد با مشارکت کمیته امداد و بنیان مسکن سخن گفت و افزود: آسفالت ۳۰ کیلومتر راه‌روستایی؛ ۶۴ هزار مترمربع ایزوگام برای منازل محرومان روستایی، مساجد و غسالخانه و همچنین احداث و مرمت بیش از یک‌هزار و ۳۴۱ مورد غسالخانه، منزل نیازمندان و مساجد از جمله خدمات بسیج سازندگی طی این دو سال گذشته بوده است.

خزایی با اشاره به هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی طی دو سال گذشته، گفت: افتخار می‌کنیم در کنار حمایت از دولت قدمی برای مردم برداریم و با شعار خدمت‌گذاری بی‌منت در خدمت مردم هستیم.

وی در اشاره به خدمات غیرعمرانی به توزیع بیش از ۷۵۰ هزار بسته معیشتی؛ ۵۶ هزار بسته آموزشی، کمک‌آموزشی و لوازم تحریر؛ توزیع بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان جامعه هدف؛ کمک به آزادسازی یک‌هزار و ۷۰۰ زندانی مالی؛ ایجاد اشتغال برای بیش از ۳ هزار جوان جویای کار؛ توزیع بیش از ۹ هزار متر فرش جاده‌ای در مساجد روستایی اشاره کرد.

خزایی با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی استان برای اوقات فرغت تحصیلی دانش‌آموزان، گفت: دانش‌آموزان با مراجعه به گروه‌های جهادی بسیج سازندگی در شهرستان‌ها در گروه‌های جهادی در بحث خدمات‌رسانی شرکت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • تعرفه سالن های ورزشی شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • تعرفه سالن های ورزش شهرداری در سال جدید چقدر است؟
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • قرارگیری ۳۴۶ کارگاه در طرح طبقه‌بندی مشاغل در کرمانشاه
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد