Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سلسله، سیدجواد ساداتی نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه منطقه الشتر فرهنگی و صاحب نام است و تاریخ خوبی دارد و از نظر نخبگانی در کشور زبانزد است، گفت: الشتر از نظر وضعیت کشاورزی در حوزه شیلات در این استان دارای مقام و جایگاه است و از نظر باغداری هم در استان جایگاه بسیار خوبی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: عمده‌ترین مشکل شناسایی شده در این منطقه مربوط به کمبود صنایع غذایی است یعنی زنجیره ارزش در الشتر و دلفان دارای نقص است و انشالله از محل مصوبات سفر و از سرمایه‌گذران دعوت می‌کنم تا به نتیجه خوبی برسیم. 

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد:  دومین مسئله شیلات است که الشتر در این زمینه مقام و رتبه دارد و مشکلاتی که عزیزان فعال در حوزه شیلات دارند نیاز به تسهیلات است که از مصوبات سفر برای رفع مشکلات حوزه شیلات و تکمیل  زیرساخت‌هایی که دارای نقص است بهره‌مند می‌شوند. 

وی عنوان کرد: در حوزه باغداری نیز ترویج و توسعه سرشاخه کاری را برای اینکه بتوان باغات نوسازی و اصلاح شوند مدنظر است که جز ماموریت‌های سازمان جهاد کشاورزی است. 

ساداتی نژاد با اشاره به اینکه دو  مصوبه دیگر هم در سفر داریم گفت: یکی بحث گیاهان دارویی به عنوان ظرفیت‌های استان لرستان است و انشالله در این منطقه رشد و توسعه پیدا کند، گیاهانی دارویی  کم آب‌تر هستند و از نظر اشتغال‌زایی نیز ظرفیت بسیار خوبی است. 

وی با تاکید براینکه  چند پروژه شهری از مطالبات مردم نیز در جمع‌بندی که در حضور رئیس جمهور است مطرح می شود، بیان کرد: شبکه فاضلاب منطقه سال‌ها نیمه تمام است و از محل مصوبات سفر ان‌شالله کامل شود؛ در دلفان نیز همین مشکل فاضلاب را داشتیم و شبکه تقریباً به صورت ۹۸ درصد به پایان رسیده انشالله بتوانیم  تکمیل کنیم. 

وزیر جهاد کشاورزی افزود: موضوع بعدی مجموعه ورزشی است که پیشرفت خوبی نداشته و جوانان این منطقه برای اوقات فراعت نیاز به این مجموعه دارند. 

وی گفت: مطالبه‌ عمده مطرح شده، مسئله تونل است که مسیر الشتر به بروجرد را حدود ۱۰۰ کیلومتر کوتاه‌تر می‌کند، پروژه ۷۰ درصدی است که فقط تونل آن مانده که ان‌شالله در جمع بندی مطرح می‌شود تا از مصوبات سفر به نتیجه مطلوب برسد. 

ساداتی نژاد بیان کرد: منطقه بسیار مستعد است ولی منطقه‌ای است که از محرومیت‌های هم رنج می‌برد که ان‌شاالله مصوبات سفر با نگاه عدالت‌محوری رئیس جمهور در حوزه استان‌ها پیگیری می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه انشاالله ظرفیت‌هایی که استان دارد، هویدا شود، گفت: آقای ابراهیمی، نماینده سلسله و دلفان دغدغه‌های توسعه و آبادانی سلسله و دلفان را داشته و دارد، به ویژه در حوزه کشاورزی با جدیت و دلسوزی پیگیر بودند و قطعا به صورت ویژه این منطقه را می‌بینیم.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: تلاشمان را خواهیم کرد با کمک مسئولین، نماینده و عزیزانی که در منطقه هستند، مسائل ومشکلات را حل کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی کشاورزی لرستان سلسله دلفان جهاد کشاورزی مصوبات سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه گفت: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از آستان‌نیوز‌، احسان جلایر در بازدید اصحاب رسانه از نمایشگاه «میراث آینده» که به منظور معرفی اقدامات، ظرفیت‌ها و چشم‌انداز منطقه ویژه اقتصادی سرخس برپا شده است، درباره شکل‌گیری این منطقه اظهار کرد: ایده شکل‌گیری منطقه ویژه اقتصادی سرخس از سال 1372 بیان شد و همزمان با افتتاح راه‌آهن مشهد- سرخس- تجن در اردیبهشت 1375 با حضور سران و نمایندگان عالی رتبه بیش‌از 70 کشور راه‌اندازی شد.

تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای

او با اشاره به نقاط قوت این منطقه خاطرنشان کرد: تنوع ارائه خدمات در حوزه لجستیک ریلی و جاده‌ای، وابستگی به آستان قدس رضوی و داشتن نیروهای متدین و پایبند به ارزش‌های اسلامی، قابلیت ارائه خدمات لجستیکی و تولیدی به صورت شبانه‌روزی، اتصال به نقطه سفر مرزی از لحاظ جاده‌ای و ریلی و نزدیک بودن به کشورهای حوزه CIS برخی از این موارد به شمار می‌رود.

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس، یکی از اقدامات مهم این منطقه را بهره‌برداری از فاز نخست پارک گوگردی گنبدلی عنوان کرد و افزود: ساخت این پارک از سال 1396 در زمینی به مساحت 9 هکتار آغاز شد و با 910 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری ریالی و بیش از 60 میلیون یورو سرمایه‌گذاری ارزی به بهره‌برداری رسید.

توسعه ظرفیت‌ها در حوزه حمل‌ونقل ریلی

او انعقاد تفاهم‌نامه با MFA؛ شرکت بزرگ حمل‌ونقلی در ترکیه را از دیگر اقدامات مهم منطقه ویژه اقتصادی سرخس دانست و گفت: این شرکت یکی از 4 شرکت دارای مجوز ترانزیت از مسیر ایران است.

جلایر ادامه داد: شرکت MFA از سال 1400 تاکنون، همکاری‌های مشترکی در حمل کالاهای ترانزیتی از آسیای میانه و روسیه به ترکیه و اروپا، تامین واگن‌های مورد نیاز و ایجاد مزیت رقابتی حمل از مسیر سرخس در کریدور شرق به غرب و شمال به جنوب داشته است.

او یادآور شد: سال 1400 نیز تفاهم‌نامه‌ای با مرکز تجاری ایرانیان در روسیه به منظور استفاده از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی سرخس در حمل‌ونقل و ترانزیت کالا، تامین نیازهای کالایی روسیه از تولیدات استان و توسعه روابط حمل‌ونقلی با اولویت ترانزیت با این منطقه منعقد شد.

ایجاد سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایع

جلایر درباره سایت تخصصی ترانشیپ گاز مایعِ منطقه ویژه اقتصادی سرخس نیز تصریح کرد: این سایت با حجم سرمایه‌گذاری 1000 میلیارد ریال و با تزانزیت سالیانه 600 هزار تن در حال ساخت است که پس از اجرا موجب ایجاد درآمد مستقیم 60 میلیون دلاری و غیرمستقیم 175 میلیون دلاری و نیز درآمد سالانه یک و نیم میلیون دلاری برای منطقه ویژه اقتصادی سرخس خواهد شد.

وی ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های سایت تخصصی ترانشیپ می‌توان ایجاد زنجیره ارزش ترانزیت مشتقات نفتی از ترکمنستان به میرجاوه و بندر عباس را نام برد.

ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس

معاون اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی سرخس با اشاره به ساخت دهکده لجستیکی مرزی در منطقه اظهار کرد: این دهکده با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی حوزه حمل و نقل از کشورهای چین، روسیه، افغانستان، امارات و ترکمنستان ایجاد شده است.

او ادامه داد: مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس با محوریت ایجاد سایت کانتینری در زمینی به وسعت 35 هکتار با ظرفیت تخلیه، بارانداز و بارگیری 500 کانتینر در هر شبانه‌روز و 660 هزار TEU(واحد شمارش بار کانتینر) در سال احداث شده است.

جلایر، ایجاد سایت تخصصی کانتینری با ظرفیت 10 سالانه میلیون تن، ایجاد مرکز بین‌المللی تهاتر کالا، ایجاد شهرک‌های صنعتی و تسریع و تسهیل در راه‌اندازی کریدور شرق به غرب را از دیگر ویژگی‌های مرکز لجستیک بین‌المللی منطقه سرخس عنوان کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات و آبزی پروری قشم
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲
  • سیل به کشاورزی بشرویه ۱۸۵ میلیارد خسارت زد
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور