Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا مدرسی در خطبه‌های این هفته نمازجمعه یزد با تبریک سالروز میلاد حضرت زینب (س)، اظهار داشت: به رغم همه کوتاهی هایی که تاریخ در مورد حضرت زینب (س) دارد، همین‌هایی که به ما رسیده، فوق العاده است و خطبه های ایشان که در سخت ترین شرایط قرائت شده، بهت برانگیز است.

وی افزود: بانویی که دانشگاه و استاد ندیده و تمرین نکرده و به حکم عادت در جامعه حضور نداشته بلکه به حکم ضرورت حضور می یافته است، در برابر قلدرها و ستمگران چنان سخنرانی می کند که گویا حضرت علی (ع) بالای منبر کوفه سخنرانی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو فقهای شورای نگهبان با بیان اینکه در خطبه ای که کوفیان را خطاب قرار داد، اهم مواردی که مصیبت خود مطرح کرد این بود که چرا کاری کردید که حرمت زنان و دختران خاندان پیامبر (ص) رعایت نشد، افزود: در خطبه ای هم که خطاب به یزید قرائت کرد این بود که آیا این عدل است که اهل بیت رسول خدا را در منظر مردم می آوری و صورتهای آنها مورد نگاه هر کس و ناکسی قرار می گیرد و حجاب آنها را مورد هتک قرار دادی.

وی تصریح کرد: یکی از غصه‌های حضرت زینب (س)، رعایت نکردن حرمت حجاب زنان و دختران خاندان رسول خداست در حالی که امروز می بینیم عده ای این حرمت ها را در جامعه رعایت نمی کنند و جامعه ما باید در حفظ عفت و حجاب و حفظ حدود الهی در این زمینه تلاش کند.

مدرسی با اشاره به اینکه روز ولادت این بانوی بزرگ اسلام، روز پرستار نامیده شده است، عنوان کرد: یاد و خاطره پرستارانی که جان خود را در راه خدا و در راه کمک به مردم بیمار فدا کردند، گرامی می دانیم و برای پرستارانی که همچنان در حال فعالیت با تعهد هستند، توفیق و سلامت بیشتر مسئلت می کنیم.

امام جمعه موقت یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه گاهی دانشجویان پزشکی به ویژه جراحان گلایه دارند که سیستم پزشکی ما و روش هایی که در اتاق جراحی به کار برده می شود، گاهی نسبت به رعایت ارزش های اسلامی کوتاهی می شود، تصریح کرد: این شیوه ها باید اصلاح شود و وزیر بهداشت و مسئولان و روسای بیمارستانها به موازین شرعی توجه کافی داشته باشند.

وی با اشاره به روز جهانی حقوق بشر اظهار داشت: حقوق بشر در اسلام است و اگر حقوق بشری هم رعایت بشود، در جمهوری اسلامی و با نظام اسلامی رعایت می شود و آنچه به عنوان حقوق بشر در دنیا مطرح است، بخشی از آن فریب است و وسیله ای است برای کسانی که به دنبال استثمار هستند، به هنگام نیاز از آن استفاده می کنند.

مدرسی با تاکید بر اینکه حقوق بشر آمریکایی یک فریب بزرگ است، تصریح کرد: حقوق بشر باید با موازین اسلامی تطبیق داده شود و برخی از این موارد باید اصلاح شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد واکسیناسیون نیز بیان کرد: برخی اظهارنظرها در مورد واکسن کرونا در فضای مجازی تعجب برانگیز است و افراط و تفریط به شدت مشاهده می شود و باید راه درست در این مسیر طی شود.

کد خبر 5372178

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدرضا مدرسي نماز جمعه یزد بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا روز دانشجو خطبه های نماز جمعه کرمانشاه روز پرستار سانحه تصادف گرگان عکس استانها مطالبات مردم لرستان از دولت خرم آباد آلودگی هوا حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیک موتوری برقی در راه بازار تهران

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ تهران گفت: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنوع است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

زینب عبادی افزود: طبق این مصوبه باید به منظور تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی، تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شود.

معاون شهردار منطقه ۱۲ گفت: براین اساس، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوه بازار در نظر گرفته شده است که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

زینب عبادی افزود: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در محل‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده، مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان و دختران در آمریکا
  • حقوق بشر آمریکایی به روایت تصویر
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • گزارش جدید وزارت خارجه روسیه از وضعیت دردناک حقوق بشر آمریکایی
  • مجامع بین‌المللی برای توقف سرکوب دانشجویان آمریکایی ورود کنند
  • ادعای بزرگ خبرنگار صداوسیما درباره میزان حقوق ماهیانه‌اش | فیلم
  • ببینید | سرابی به نام حقوق بشر آمریکایی
  • سرابی به نام حقوق بشر آمریکایی + فیلم