Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی جمعه در دومین روز سفر خود به اصفهان، ضمن بازدید از  مسجد جامع عتیق ، این اثر را دایرة‌المعارفی با بیش از هزار و سیصد سال قدمت خواند و گفت: این مسجد موزه ای از سبک های مختلف معماری ادوار گذاشته و بیانگر توانمندی و هنر نیاکان ما است. 

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان؛سید عزت الله ضرغامی دومین روز سفر خود را در اصفهان با دیدار از قسمت های مختلف مسجد جامع عتیق، یکی از کهن ترین مساجد اصفهان آغاز کرد و در این بازدید، یکی از تورهای گردشگری اسپانیایی بازدید کننده از این مسجد را همراهی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجد جامع عتیق، یکی آثار معماری و میراث فرهنگی ارزشمند اصفهان است که به دلیل دربرگیری آثار و سبک های مختلف معماری از دوره سلجوقی به این سو، به موزه معماری و خوشنویسی  ایران مشهور است.

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی بعد از دیدار از مسجد جامع عتیق در قلب بافت کهن شهر، از ساختمان در حال تکمیل اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان در ابتدای خیابان چهارباغ عباسی بازدید کرد. 

سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی بعدازظهر پنجشنبه بمنظور بازدید از آثار تاریخی اصفهان و محورهای گردشگری به این شهر سفر کرد.

وی روز گذشته،از کارگاه مرمتی گنبد مسجد جامع عباسی و بازارچه صنایع دستی حسن آباد در جوار میدان نقش جهان دیدن کرد. همچنین وزیر مراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی با نمایندگان مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و برخی از فعالان میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی دیدار و گفت و گو کرد.  

یکی از دغدغه های فعالان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان انتخاب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بود که در دیدار با وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مطرح و قرار شد در روزهای آینده با اجماع نظر کارشناسان هر سه حوزه، مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان اعلام شود. 

همچنین در ماه های اخیر جمعی از کارشناسان و دوستداران میراث فرهنگی نسبت به تهدیدهایی مانند فرونشست زمین برای آثار تاریخی اصفهان اظهار نگرانی کردند و بنابراین در ۲۲ آبان امسال دفتر رئیس جمهوری در نامه‌ای دستور رییس جمهوری مبنی بر عزیمت به اصفهان را به وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ابلاغ کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران گردشگری و صنایع دستی مسجد جامع معماری موزه گردشگری و صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی مسجد جامع عتیق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس

مریم جلالی در مراسم واگذاری تعدادی از اتاق‌های ارگ کریم‌خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استان فارس گفت: امید است این اقدام در فارس زمینه‌ای شود تا در تمامی ابنیه‌های میراثی حضور و فعالیت هنرمندان صنایع‌دستی را ببنیم.

معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی افزود: آنچه امروز در موزه‌ها می‌بینیم، کار دست هنرمندان صنایع‌دستی دیروز است و هنرمندان امروز حافظان و پاسداران میراث فرهنگی ما محسوب می‌شوند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم ایجاد و توسعه خانه‌های صنایع‌دستی تأکید کرد و گفت: ضروری است برای توسعه و ترویج و عرضه درست محصولات دست‌ساز هنرمندان خانه‌های صنایع‌دستی متعددی، چون نمد، منبت، خاتم، شیشه و... ایجاد شود.

او با اشاره انتخاب «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی در شیراز گفت: در حال حاضر به‌منظور حفظ میراث فرهنگی، هنر و معماری و صنایع‌دستی نهفته در بافت تاریخی شیراز، «محله بالا کفت» به‌عنوان محله هنر و صنایع‌دستی شیراز تعیین‌شده است و جا دارد در این محله خانه‌های صنایع‌دستی متعددی ایجاد شود تا گردشگری تجربه محور رخ دهد.

معاون وزیر میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری افزود: در محله‌های قدیمی آسیب‌های اجتماعی زیادی وجود دارد که می‌توان از محل مسئولیت‌های اجتماعی وضعیت این محلات را به سازی کرد و با ایجاد فرصت برای هنرمندان در این مناطق صنایع‌دستی را رونق داد.

جلالی در ادامه سخنانش به جهانی و ملی شدن شهر‌ها اشاره کرد و گفت: همواره تأکید کرده‌ام که ملی و جهانی‌شدن شهر‌ها امتیاز نیست بلکه مسئولیت است و اگر مسئولیت خوب انجام نشود ممکن است این امتیاز سلب شود از این روباید مصوبات شورای جهانی صنایع‌دستی ضمانت اجرایی داشته باشند؛ بنابراین گزارش با حضور مریم جلالی معاون صنایع‌دستی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و محمد ثابت اقلیدی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس و هیات همراه، ۵ اتاق در عمارت ارگ کریم خانی شیراز به پیشکسوتان و اساتید صنایع دستی و هنر‌های سنتی استان فارس به مدت دو سال واگذار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افتتاح هتل در ارومیه
  • تائید بیمه هنرمندان صنایع‌دستی فارس پس از ۱۵ سال
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس
  • مسجد جامع ارومیه قابلیت جهانی شدن را دارد
  • ادای احترام معاون وزیر میراث‌فرهنگی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع مقدس در ارومیه
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد