Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح صیانت از فضای مجازی گفت:‌ ما در مجلس به دنبال ارزان کردن اینترنت و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هستیم و می‌خواهیم شرکت‌های دانش‌ بنیان داخلی را تقویت کنیم.   به گزارش ایسنا، سیدعلی یزدی خواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی به عنوان سخنران پیش خطبه نماز جمعه امروز تهران در ارتباط با طرح صیانت از فضای مجازی گفت:‌ 25 سال است اینترنت وارد کشور شده، اما هیچ قانونی درباره نحوه استفاده از آن تدوین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضریب نفوذ اینترنت که روزی کمتر از یک درصد بود به بالای 85 درصد رسیده و اکثر کشورهای دنیا در ارتباط با نحوه استفاده از اینترنت قانون دارند، اما کشور عزیز ما قانون منظمی ندارد که شبکه های اجتماعی چگونه فعالیت کنند.   وی با بیان اینکه در اولین ماه فعالیت مجلس یازدهم، رهبر انقلاب اسلامی تذکر دادند که باید به بحث فضای مجازی پرداخته شود،‌ گفت:‌مسئول آسیبی که خانواده‌ها و کودکان در فضای مجازی می‌بینند، کیست؟ در فضای مجازی انواع محتواها وجود دارد و هیچ عقل سلیمی نمی‌گوید ما در این رابطه به قانون نیاز نداریم و مجلس با شروع دوره یازدهم به این موضوع ورود پیدا کرد و هزاران نفر ساعت‌ها کار کردند و محتوایی را تهیه کردند که در حال بررسی است و دوباره به مرکز ‍پژوهشهای مجلس ارسال شده است.   یزدی خواه با بیان اینکه ابهاماتی مثل فیلترینگ و محدود کردن فضای مجازی در طرح صیانت وجود ندارد، خاطر نشان کرد: مردم باید در مقابل آسیب‌های فضای مجازی مصونیت داشته باشند و به همین دلیل مجلس مصمم شده که بحث قانون را دنبال کند. اینترنت یک تیغ دو دَم است، هم می‌تواند یک فرصت باشد و هم یک تهدید و آسیب‌هایی را وارد کند کما اینکه تا الان نیز آسیب‌هایی را وارد کرده و ارزش‌ها و سبک زندگی فرزندان‌ ما با اینترنت تغییر کرده است.   نماینده مردم تهران با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی خارجی اگر تحت ضوابط نباشند بالاترین ضربه را به امنیت ملی ما می‌زنند و ارزش‌های ما را به سخره می‌گیرند، گفت: این طرح چون هنوز آماده نشده در رسانه‌ها و افکار عمومی خیلی مطرح نشده است. ما در مجلس به دنبال ارزان کردن اینترنت و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هستیم و می‌خواهیم شرکت‌های دانش‌ بنیان داخلی را تقویت کنیم.   وی همچنین با اشاره به روز جهانی حقوق بشر خاطرنشان کرد:‌ در شبکه‌های اجتماعی خارجی که مدعی حقوق بشر هستند هر جا سخن حق زده می‌شود بلافاصله طرف را بیرون می‌کنند به همین دلیل ما می‌گوییم شبکه‌های اجتماعی داخلی باید قدرتمند و اثرگذار باشند.   یزدیخواه در پایان تاکید کرد:‌ اینکه فضای مجازی را ول کنیم افتخار ندارد و باید آن را مدیریت کرد و نباید آن را در اختیار دشمن گذاشت تا از طریق آن توطئه کند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۵۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»

قائم مقام شبکه رادیویی تهران گفت: رادیو تهران با دو عنوان برنامه «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم» برای پخش مناظره‌های انتخاباتی و گفت‌وگوی مستقیم نامزدها با مردم روی موج اف.ام ردیف ۹۴ مگاهرتز می‌رود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی رادیو تهران، پیام امیری از برنامه‌ریزی برای پخش برنامه تبلیغاتی نامزدها در شبکه رادیویی تهران خبر داد و اظهار کرد: در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۳۲ نامزد راه یافته به مرحله دوم برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس دوازدهم از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس رقابت می‌کنند، در حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا نیز دو نامزد به مرحله دوم راه یافتند که برنامه تبلیغاتی نامزدهای این حوزه انتخابیه نیز از شبکه رادیویی تهران پخش می‌شود.

وی افزود: گفتگوی مستقیم نامزدها در ویژه برنامه «نماینده مردم» به مدت ۲۰ دقیقه به روی آنتن می‌رود.

قائم مقام شبکه رادیویی تهران همچنین از برنامه‌ریزی برای پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزدها با هدف کمک به شناخت بیشتر مردم خبر داد و عنوان کرد: در مجموع هشت برنامه مناظره ۱۲۰ دقیقه‌ای با عنوان «فرصت انتخاب» برای نامزدهای حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و سه مناظره ۶۰ دقیقه‌ای برای نامزدهای حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا در کنداکتور پخش رادیو تهران قرار گرفته است.

به گزارش ایمنا، رادیو تهران با دو عنوان برنامه «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم» برای پخش مناظره‌های انتخاباتی و گفت‌وگوی مستقیم نامزدها با مردم روی موج اف. ام ردیف ۹۴ مگاهرتز می‌رود و در روز انتخابات نیز با ویژه برنامه «شهر آرا» در خدمت مردم و رأی دهندگان است و برنامه‌های انتخاباتی رادیو تهران تا ۱۹ اردیبهشت ادامه دارد.

کد خبر 750815

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • (ویدئو) فیلم جدید کشف آدم کوتوله در ایران فضای مجازی را منفجر کرد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟