Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس با تشریح تفاوت ها در مذاکرات دولت سیزدهم گفت: دولت در این زمینه شتابزده عمل نمی‌کند زیرا نمی‌خواهد به توافق خام دست یابد و هدف توافقی اصولی و مناسب است.

حجت الاسلام حسین جلالی شامگاه جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه این دولت دلیلی برای توافق شتابزده ندارد زیرا اقتصاد را به مذاکره گره نزده اظهارداشت: البته ایران دنبال مذاکره بوده تا تحریم ها را نیز بردارد و به همین علت با دست پر به وین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی گفت: در چند وقت اخیر بدون برداشته شدن تحریم ها یا امضای اف ای تی اف دستاوردهای مهم اقتصادی رخ داده است که نشان می دهد دولت چنین دستاوردهایی را بدون مذاکرات برجامی داشته است.

وی انجام قرارداد گازی با برخی کشورهای شمال ایران، پیوستن به پیمان شانگهای و شروع روند تقویت ارزش پول ملی را از جمله این موارد برشمرد و گفت: البته دستیابی به اورانیم مدنظر به دست توانمند متخصصان داخلی و نیز دیگر مسائل حوزه سیاسی سبب شده که ایران با دست پر و همراه با تامل و اندیشه به مذاکرات وین برود.

جلالی با بیان اینکه برعکس ایران که پرقدرت در مذاکرات حاضر شده طرف مقابل ضعیف ورود کرده اظهارداشت: انجام اقدامات اقتصادی در داخل طی چندماه اخیر سبب شده که ایران با دست پر بر سر میز مذاکره حاضر شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه اینک کار فروش نفت نیز بهتر در حال انجام است که سبب تقویت بنیه ارزی کشور شده است گفت: پیوستن به پیمان شانگهای با توجه به ظرفیت های بزرگ اقتصادی این نهاد مهم اقتصادی خود جایگاه کشورمان را متمایز کرده است.

جلالی بیان کرد: وقتی از درون قوی باشیم، حرف هم برای گفتن داریم لذا کسی که دست پر دارد، در مذاکرات هم قدرتمندتر است.

وی در عین حال با بیان اینکه این مذاکرات کاملا تخصصی است و نباید نگاه عوامانه به آن داشت اظهارداشت: آمریکا و اروپایی ها رویکرد شیطنت آمیزی به مذاکرات علیه ایران دارند اما دولت سیزدهم در این زمینه نیز دست برتر را دارد.

اگر راه مذاکره باز شد، توانی به توانمان افزوده می شود

جلالی ادامه داد: ما هیچ عجله ای برای مذاکرات نداریم زیرا اقتصادمان را به برجام گره نزده ایم و راه برون رفت از مشکلات را در داخل پیدا کرده ایم.

وی افزود: در عین حال اگر  راه مذاکرات باز شد که هم افزایی ایجاد می شود و توانی به توان های قبلی ایران افزوده می شود در غیر این صورت چیزی را از دست نداده ایم و ضرر نکرده ایم.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس گفت: ما نیز می خواهیم مذاکره کنیم و تحریم ها را برداریم امّا از مذاکرات فرسایشی و تکراری خسته شده ایم.

جلالی بیان کرد: ایران بر بعضی از مشکلات فائق آمده، به طوری که ارزش پول ملی ایران در حال افزایش است و به سمت ثبات قیمت ها رسیده ایم؛ کالاهای اساسی را نیز تأمین کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: این درحالی است که آمریکا ضعیف شده است و در مقابل، ایران با خون شهید سلیمانی قوی تر شده است و به مسیر خود ادامه می دهد.

جلالی افزود: دست برتر ایران در منطقه خود سبب شده که قدرتمند در پای میز مذاکره نیز حاضر شود.

شهرستان های رفسنجان و انار در شمال استان کرمان قرار دارند./ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: دولت سیزدهم رفسنجان و انار دست پر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۷۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید در چهار استان نفت و گازخیز کشور اضافه می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری، با بیان اینکه امروز یکی از رویدادهای مهم اقتصادی صنعت نفت با مشارکت مردم را شاهد هستیم، گفت: برای تحقق برنامه‌های تولیدی باید سرمایه‌گذاری مستقیم و غیرمستقیم انجام دهیم که در دولت سیزدهم این کار زیربنایی در حال انجام است.

وی ادامه داد: پیش‌تر تنها شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند در صنعت نفت سرمایه‌گذاری کنند، اما با ابتکار وزیر نفت و هماهنگی لازم با دولت قرار شد پتروشیمی‌ها نیز در بالادست صنعت نفت حضور یابند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: پیش از این حضور سرمایه‌گذاری بانک‌ها در صنعت نفت را تجربه کرده بودیم و نتیجه آن قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری شد که در تاریخ صنعت نفت و کل کشور بینظیر و منحصر به فرد بوده؛ از آن حجم هم ۱۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار مربوط به توسعه میدان‌های مشترک بوده است.

خجسته‌مهر با اشاره به امضای قرارداد توسعه میدان مشترک آزادگان به ارزش ۱۱ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار و دیگر میدان‌ها در مجموع به ارزش ۱۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون دلار با حضور بانک‌ها گفت: به‌تازگی با امضای قرارداد فشارافزایی، وزارت نفت نشان داد که می‌تواند کارهای بی‌نظیری در این صنعت انجام دهد.

وی با تأکید بر اینکه با نهایی و اجرایی شدن تفاهم‌نامه‌های امروز بیش از ۱۶ مخزن گازی کشور توسعه می‌یابد، گفت: با بهره‌برداری از این طرح‌ها ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور در چهار استان خوزستان، فارس، بوشهر و کهکیلویه و بویر احمد افزوده می‌شود.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با همکاری بخش خصوصی و هلدینگ‌های پتروشیمی، جهش دوم در سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها را رقم می‌زنیم که این سرمایه‌گذاری مولد، راهبردی و معنادار است زیرا قراردادهایی جذاب، زودبازده و درآمدزا هستند.

خجسته‌مهر سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در بخش بالادستی صنعت نفت را قراردادی برد - برد برای شرکت ملی نفت ایران و آن‌ها دانست و گفت: مردم به‌عنوان سرمایه‌گذاران اصلی پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها با این تفاهم‌نامه‌ها در طرح‌های بالادستی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی افزود: معنای سال جهش تولید با مشارکت مردم این است که بسیاری از مردم ایران جزو سهام‌داران خرد و کلان واحدهای پتروشیمی هستند و هرکدام از آنها که پولی دارند در پتروشیمی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم سالانه به‌طور میانگین یک میلیارد ۶۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده است، درحالی‌که در ۲.۵ سال عمر دولت سیزدهم این رقم به سالانه ۶ میلیارد ۳۰۰ میلیون دلار رسیده و درمجموع قراردادهایی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار امضا شده که بخش قابل‌توجهی از این سرمایه‌گذاری از سوی بخش خصوصی بوده است.

دیگر خبرها

  • تهران آنقدر بزرگ شد که قرار است ۳ تا شود | کدام شهرها مرکز می‌شوند؟
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • قالیباف: اراده دولت و مجلس اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان است
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • مجلس با وجود مخالفت دولت با الحاق جدولی به بودجه ۱۴۰۳ موافقت کرد
  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • تصویب جدول مرتبط با اختصاص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های مختلف در مجلس