Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسای مجالس جمهوری اسلامی ایران و الجزایر در دیدار خود بر ایجاد گروه‌های دوستی پارلمانی و نقش موثر آن‌ها بر روابط دو کشور تأکید کردند.

خبرگزاری میزان -  بنا به اعلام خانه ملت، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه شانزدهمین کنفرانس اتحادیه مجالس کشور‌های عضو همکاری اسلامی با رئیس مجلس الجزایر دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم بوغالی رئیس مجلس الجزایر در این نشست گفت: ما بسیار به دنبال دیدار با شما بودیم و از الجزایر این موضوع را پیگیری کردیم، پارلمان الجزایر در دوره جدید که از ۶ ماه گذشته کار خود را آغاز کرده به دنبال ایجاد روابط پارلمانی و ایجاد گروه دوستی با مجلس ایران بوده است.

وی با اشاره به اینکه به دنبال این هستیم با ارتقاء روابط پارلمانی، به ارتقاء روابط دو کشور کمک کنیم، افزود: در مسئله فلسطین که موضوع اصلی اجلاس اتحادیه بین‌المجالس سازمان همکاری‌های اسلامی بود، به دنبال این هستیم که بتوانیم همکاری خوبی مابین گروه‌های مختلف فلسطینی ایجاد کنیم و تصور می‌کنیم این موضوع می‌تواند به حل مسئله فلسطین کمک کند.

وی با بیان اینکه در مسئله فلسطین با جمهوری اسلامی ایران همگرایی، دیدگاه و فکر مشترک بسیار خوبی داریم، گفت: از نظر ما جمهوری اسلامی ایران یک قدرت منطقه‌ای و جهانی است که خیلی بر روی آن حساب می‌کنیم و امیدواریم برای حل مسئله فلسطین که یکی از بحران‌های اصلی جهان اسلام است راه‌حلی را پیدا کنیم.

رئیس مجلس الجزایر افزود: الجزایر در مسئله عادی‌سازی که برخی کشور‌های اسلامی در آن ورود کرده‌اند وارد نمی‌شود، زیرا آن را باعث تضعیف مسئله فلسطین می‌دانیم و معتقدیم هیچ کمکی به فلسطین نخواهد کرد.

وی ضمن تأکید مجدد بر درخواست ارتقاء روابط پارلمانی با ایران گفت: از آقای قالیباف برای سفر به کشور الجزایر رسما دعوت می‌کنم.

قالیباف: گروه‌های دوستی پارلمانی سطح روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور را ارتقا می‌دهند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بین دو ملت ایران و الجزایر اشتراکات و ارتباطات سیاسی و دینی زیادی برقرار است، ما نیز در مجلس شورای اسلامی این آمادگی را داریم تا گروه دوستی پارلمانی دو کشور را ایجاد کنیم. این گروه می‌تواند به ارتقاء روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی دو کشور کمک کند.

قالیباف با اشاره به اهمیت مسئله فلسطین در جهان اسلام و خیانت برخی کشور‌ها به آرمان فلسطین تاکید کرد: رژیم صهیونیستی هر کجا که حضور داشته باشد جز ناامنی و ایجاد اختلاف بین امت‌های اسلامی و کشور‌های منطقه چیز دیگری را به دنبال ندارد.

رئیس قوه مقننه با اشاره به اینکه از سیاست‌های حکیمانه الجزایر نسبت به مسائلی مانند عراق، سوریه و یمن تشکر می‌کنیم، تصریح کرد: آماده‌ایم ارتباطات پارلمانی بهتر و نزدیک‌تری را با الجزایر داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: قالیباف: وحدت و انسجام درمانِ دردهایِ امت اسلامی است

انتهای پیام/

برچسب ها: قالیباف الجزایر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قالیباف الجزایر دوستی پارلمانی ارتقاء روابط مسئله فلسطین رئیس مجلس دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، در حاشیه دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا "کنستانتینو چیونگا" معاون رئیس جمهور زیمبابوه با رئیس جمهور دیدار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا را نگاهی راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی دانست و با اشاره به روابط بسیار خوب ایران و زیمبابوه، بر عزم مسئولان عالی دو کشور برای گسترش و ارتقای سطح همکاری‌ها تاکید کرد.

رئیس جمهور با تاکید بر رویکرد جمهوری اسلامی ایران نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با کشورهای آفریقایی، شرکت در این اجلاس و بازدید از نمایشگاه اکسپو را فرصتی بسیار ارزشمند جهت آشنایی هر چه بهتر و بیشتر مسئولان قاره آفریقا با ظرفیت‌های جمهوری اسلامی ایران در بخش‌های مختلف دانست و بر آمادگی ایران برای تبادل این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه نیز در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه و دوستانه روابط دو کشور به ویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، خواستار گسترش تعاملات و همکاری‌های تجاری و اقتصادی بیشتر با ایران بر پایه این روابط نزدیک و قدیمی شد.

کنستانتینو چیونگا ضمن تشکر از برگزاری موفق اجلاس بین‌اللملی ایران و آفریقا، سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال کشورهای آفریقایی را اصولی و اطمینان‌بخش عنوان و بر آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها با ایران تاکید کرد.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه با اشاره به عزم مسؤلان این کشور برای اجرای توافقات صورت گرفته با ایران در سفر سال گذشته دکتر رئیسی به این کشور، از اجرایی شدن بخشی از این توافقات خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • رئیس جمهور: نگاه جمهوری اسلامی ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع جمعی است
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی