Web Analytics Made Easy - Statcounter

انتظاری که از وزنه برداری ایران در مسابقات قهرمانی جهان ازبکستان وجود دارد این است که برخلاف سال ۲۰۱۹ بتواند طلای مجموع جهان را کسب کند که البته نمایندگان ایران کار ساده ای هم برای رسیدن به سکوی اول جهان ندارند. به گزارش ایسنا، تیم ملی وزنه برداری مردان ایران با ۱۰ وزنه بردار در قهرمانی جهان ۲۰۲۱ شرکت کرده و از روز یکشنبه هفته آینده نیز کار نمایندگان ایران آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید تیم ایران برای کسب مدال در دسته های ۸۱، ۸۹، ۹۶ و ۱۰۲ کیلوگرم است و در دسته های ۱۰۹ و فوق سنگین کار بسیار سختی برای رسیدن به مدال دارد. همچنین این تیم با تیم های گرجستان، روسیه، ازبکستان و کلمبیا برای رفتن روی سکوی تیمی رقابت دارد.

ایران در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۹ که سطح بالایی داشت موفق به کسب طلای مجموع نشد و حافظ قشقایی نقره دوضرب دسته ۵۵ کیلوگرم، علی میری برنز دوضرب و نقره مجموع دسته ۸۹ کیلوگرم، ایوب موسوی برنز دوضرب دسته ۹۶ کیلوگرم و رضا دهدار طلای دوضرب و برنز مجموع دسته ۱۰۲ کیلوگرم گرفتند.

اکنون باید دید وزنه برداری ایران در ازبکستان می تواند به طلای مجموع دست یابد یا ایران برای دومین دوره متوالی از رسیدن به طلای مجموع جهان بازمی‌ماند.   البته اسامی وزنه برداران شرکت کننده در قهرمانی جهان نشان می دهد که نمایندگان ایران کار راحتی در پیش نخواهند داشت. در ادامه نگاهی داریم به مهمترین رقیبان ایران در قهرمانی جهان۲۰۲۱:

* دسته ۸۱ کیلوگرم:

مصطفی جوادی  و مرتضی بیگلری در این دسته حضور دارند که بیگلری در گروه B و جوادی در گروه A وزنه می زنند. هر دو نماینده ایران برای اولین بار در بزرگسالان جهان حضور دارند.

لیو ژیاجون از چین قهرمان المپیک توکیو، مایکل بونات از دومینیکن نایب قهرمان المپیک توکیو و آنتونیو پیزولاتواز ایتالیا دارنده مدال برنز المپیک توکیو غایب هستند.

جوادی جزو شانس های کسب مدال است که دو رقیب مطرح و جدی از مصر و کلمبیا دارد. مهمترن رقیبان جوادی محمد ایهاب از مصر (دارنده مدال برنز المپیک ۲۰۱۶، دارنده یک طلا و سه نقره مجموع قهرمانی جهان) و سانتیاگو برایان رودالگاس از کلمبیا (نفر پنجم المپیک توکیو  و نفر سوم قهرمانی جهان۲۰۱۹ ) هستند.

* دسته ۸۹ کیلوگرم:

این دسته وزنی در المپیک حضور نداشت اما با توجه به اینکه رکورد ورودی وزنه برداران حاضر در گروه A آن نزدیک به هم است، پیش بینی می شود رقابت در این گروه نزدیک و سخت باشد. از  مدال آوران قهرمانی جهان ۲۰۱۹ تنها ریواز داویتادزه گرجستانی دارنده مدال برنز جهان حضور دارد.

ایوب موسوی نمانده ایران در این وزن هست که با وزنه برداران ارمنستان، گرجستان، مصر، اوکراین باید رقابت کند. او برای سومین مرتبه در قهرمانی جهان وزنه می‌زند. در سال ۲۰۱۷ نایب قهرمان جهان شد  و در سال ۲۰۱۹ تک مدال برنز دوضرب را گرفت. البته نکته مهم در موردموسوی این است که وزن او قبلا ۹۶ کیلوگرم بوده و البته به یک وزن پایین تر رفته است.

آرتیم اوکولف روس که قبلا موفق به شکست کیانوش رستمی در قهرمانی جهان ۲۰۱۵ شده بود نیز در این گروه حضور دارد.

* دسته ۹۶ کیلوگرم:

رضا دهدار در گروه A این وزن به رقابت می پردازد. او برای دومین مرتبه روی تخته بزرگسالان جهان می رود و درسال ۲۰۱۹ مدال برنز جهان را گرفت.

مهمترین رقیبان دهدار، فارس الباخ از قطر قهرمان المپیک توکیو  و جیوانی وانلیلا از ونزوئلا نایب قهرمان المپیک توکیو هستند.

آنتون پلیسنوی گرجستانی دارنده برنز المپیک توکیو در گروه B به رقابت می پردازد.

 هاکوب مکرتچیان از ارمنستان قهرمان دسته ۸۹ کیلوگرم جهان ۲۰۱۹ نیز در این گروه حضور دارد.

وزنه برداران  قزاقستان و کلمبیا هم می توانند جزو مدعیان مدال باشند.

* دسته ۱۰۲ کیلوگرم

این دسته وزنی هم درالمپیک حضور نداشت. رسول معتمدی  و امیر حقوقی برای این وزنه می زنند. معتمدی جزو شانس های کسب مدال طلای مجموع است که البته برای نخستین مرتبه در قهرمانی بزرگسالان جهان وزنه می زند.

مهمترین رقیبان او از کره جنوبی و ارمنستان هستند که وزنه بردار کره جنوبی در سال ۲۰۱۹، نایب قهرمان جهان شد.

حقوقی برای دومین مرتبه در قهرمانی بزرگسالان جهان وزنه می زند.

* دسته ۱۰۹ کیلوگرم

 جذاب ترین و سنگین ترین رقابت را در دسته ۱۰۹ کیلوگرم شاهد خواهیم بود. اکبر ژورائف از ازبکستان قهرمان المپیک توکیو و سیمون مارتیروسیان از ارمنستان نایب قهرمان المپیک توکیو در گروه A این وزن حضور دارند. علاوه بر این دونفر، روسلان نورالدینوف ازبک که قهرمان المپیک ۲۰۱۶ شده بود و سابقه قهرمانی جهان را در کارنامه دارد هم از مدعیان خواهد بود.

علیرضا سلیمانی و امیر عزیزی دو وزنه بردار ایران در این دسته هستند که در حضور وزنه برداران ازبکستان و ارمنستان کار سختی برای رسیدن به مدال دارند و به نظر می رسد بیشتر بایدبه دنبال کسب امتیاز مناسب برای تیم باشند.

آرتور پلیسنیکس از لتونی که در المپیک توکیو مدال برنز گرفت نیز در این مسابقات غایب است.

عزیزی اولین قهرمانی بزرگسالان جهان خود را تجربه می کند اما سلیمانی در سال ۲۰۱۷ هم در قهرمانی جهان شرکت کرد.

* دسته ۱۰۹+ کیلوگرم

لاشا تالاخادزه معروف گرجستانی در این مسابقات حضور دارد اما علی داودی نایب قهرمان المپیک و من اسد از سوریه نفر سوم المپیک توکیو از غایبان قهرمانی جهان هستند.

از مهمترین چهره های حاضر در این گروه A این وزن، گور میناسیان از ارمنستان است که نایب قهرمان جهان و المپیک ۲۰۱۶ را در کارنامه دارد. لالایان دیگر وزنه بردار ارمنستان هم با رکورد ورودی بالایی قدم به قهرمانی جهان گذاشته است و او در قهرمانی جوانان جهان ۲۰۱۹ برای علی داودی ایران دردساز شد و عنوان قهرمانی را از نماینده ایران گرفت.

الکسی لوچف روس که مدتی است از بند محرومیت رهایی یافته نیز در این گروه حضور دارد. لوچف اولین کسی بود که توانست رکوردهای رضازاده را بشکند اما بعدا تست دوپینگش مثبت شد. آیت شریفی و علیرضا یوسفی  نیز از ایران در گروه وزنه می زنند که یوسفی به دنبال شکستن رکورد جوانان جهان است. این دو وزنه بردار ایران برای نخستین مرتبه در قهرمانی بزرگسالان جهان وزنه می‌زنند.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: وزنه برداري قهرمانی بزرگسالان جهان قهرمان المپیک توکیو نایب قهرمان المپیک مرتبه در قهرمانی قهرمانی جهان برای رسیدن وزنه برداران وزنه می زنند جهان وزنه طلای مجموع وزنه بردار مدال برنز جهان ۲۰۱۹ سال ۲۰۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است

مسابقات دوومیدانی قهرمانی جوانان آسیا از پنجم اردیبهشت به میزبانی امارات برگزار شد و تیم ملی ایران که با ۹ نماینده در این رویداد آسیایی حاضر بود در نهایت با کسب دو مدال طلا و نقره به کار خود پایان داد.

در جریان این مسابقات نازنین فاطمه عیدیان در دوی ۴۰۰ متر مانع با ثبت حد نصاب ۵۸.۸۶ ثانیه برای اولین بار موفق به کسب مدال طلا شد. این نخستین باری بود که در رده سنی جوانان آنهم در بخش زنان ایران صاحب مدال طلا می‌شد.

مهدی هفت‌چشمه دیگر دونده ایران نیز در ماده پرتاب چکش با ثبت حد نصاب ۶۶.۶۴ متر نشان نقره این مسابقات را به دست آورد تا دومین مدال آور تیم ایران در مسابقات قهرمانی آسیا باشد.

لیلا ابراهیمی، قهرمان پیشین دوومیدانی و اولین مدال‌آور دوومیدانی زنان ایران بعد از انقلاب در مورد عملکرد تیم ملی جوانان در این دوره از رقابتها اظهار داشت: مسابقات با توجه به کیفیتی که داشت برای ما حائز اهمیت بود و خوشبختانه ملی پوشان جوان ما هم عملکرد مناسبی داشتند هر چند که من معتقد هستم در این رده سنی بیشتر بچه‌ها را باید با هدف کسب تجربه اعزام کنیم ولی جای خوشحالی دارد که آنها موفق شدند از این فرصتی که در اختیارشان قرار داده شده بود استفاده کنند و صاحب مدال شوند.

وی افزود: نازنین فاطمه عیدیان عملکرد بسیار خوبی داشت و موفق شد رکورد ایران را در 400 متر با مانع جابجا کند. همه از او انتظار مدال داشتند ولی کمتر کسی فکر می‌کرد او بتواند مدال طلا بگیرد. عیدیان دونده بسیار خوبی است و با انگیزه کار می‌کند. کسب این مدال باعث می‌شود نگاه ما به رده‌های پایین‌تر تغییر کند و حتی ورزشکاران در سن پایین هم انگیزه پیدا می‌کنند چون به این خودباوری می‌رسند که در صورت تلاش می‌توانند نتیجه زحماتشان را در رویدادهای بین المللی ببینند.

قهرمان پیشین دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید عیدیان در صورت اعزام به مسابقات قهرمانی جهان بتواند آنجا هم نتیجه خوبی کسب کند؟ گفت: به این سادگی نمی‌توان در این مورد صحبت کرد. اصولا اینگونه است که قبل از اعزام و به دست آمدن ورودی این رقابتها از ورزشکاران اعزامی تست گرفته می شود و یا به شکلی انتخابی برای آنها برگزار می شود تا آخرین رکوردی که می‌توانند بزنند را ارزیابی کرد. شاید عیدیان الان در اوج آمادگی باشد و بتوان گفت او می‌تواند در سطح جهانی هم خوب ظاهر شود اما مهم است که یک ورزشکار در آستانه اعزام به یک رویداد مهم آمادگی لازم را داشته باشد. علاوه بر این در دوومیدانی هیچ چیز قابل پیش بینی نیست. ورزشکاران اگر انگیزه داشته باشند و شرایط خوبی برایشان فراهم باشد می‌توانند مدال‌های خوش رنگی را در مسابقات متعدد به دست بیاورند.

ابراهیمی در ادامه با اشاره به وضعیت فرزانه فصیحی و حمیده اسماعیل نژاد برای حضور در بازی‌های المپیک پاریس عنوان کرد: فرزانه در چند رویداد اخیری که برگزار شده نشان داده که شرایط ایده آلی دارد و نتایج خوبی را هم کسب کرده است. حمیده هم ورزشکار پرتلاشی است و امیدوارم این روند را ادامه دهد تا بتوانیم با دو نماینده زن در پاریس حضور پیدا کنیم.

وی در واکنش به اینکه آیا فصیحی می‌تواند طلسم مدال نگرفتن دوومیدانی ایران در المپیک را بعد از سال‌ها بشکند؛ گفت: المپیک جای نخبگان ورزشی است و مدال گرفتن در آن کار آسانی نیست. برای رسیدن به مدال المپیک فدراسیون حداقل باید 10 سال روی ورزشکار برنامه ریزی کند آن ورزشکار هم باید بتواند ابتدا مدال‌های آسیایی و سپس مدال‌های جهانی را به کارنامه‌اش اضافه کند تا بعد بتوان در مورد کسب مدال او در المپیک پیش بینی کرد.

این مربی دوومیدانی در پایان درخصوص حواشی زیاد دونده‌های المپیکی گفت: ورزشکاران ما که در رده سنی بزرگسالان هستند بالغ اند و خودشان خوب می‌دانند که در مورد چه چیزی صحبت می‌کنند و اعتراض‌شان به چیست. صحبت هایشان بر پایه عقل است و حالا اینکه فدراسیون چه تکنیکی برای کنترل آنها باید داشته باشد و یا در نظر دارد را نمی‌دانم و نظری ندارم.

کد خبر 6093161

دیگر خبرها

  • يزدانى - اسنايدر، كشتى جهان چشم انتظار شماست!
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • ورزشکاران معترض دوومیدانی بالغ‌ هستند/المپیک جای نخبگان است
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • خوزستان برای اولین بار به طلای المپیک فکر می‌کند
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • ایران نایب قهرمان کمپو جهان شد
  • تالاخادزه ایران کجاست؟