Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سید ابراهیم رییسی عصر جمعه در جمع نمایندگان اقشار مختلف مردم لرستان افزود:  بی عدالتی کام مردم را تلخ می‌کند، در لرستان رفع مشکل فقر و بیکاری در دستور کار دولت است و دولت به معنای وسیع کلمه یعنی همه دولتمردان و همه افرادی که در نظام خدمت می‌کنند.

وی در خصوص وضعیت قلعه فلک الافلاک گفت: بحث ثبت جهانی این اثر تاریخی مقدماتی دارد و اطراف آن باید آزاد شود، بخشی از بودجه آن اختصاص یافته و بخش دیگری هم اختصاص می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به طور خاص از استاندار لرستان پشتیبانی می‌کنم که بتوانند کار را انجام دهند.

منابع آبی کشور باید مدیریت شود

رییس جمهور با تاکید بر اهمیت منابع آب افزود: آب باید هم به صنایع ، کشاورزی و شرب برسد، بنابراین مدیریت آب بسیار با اهمیت است، و با توجه به اینکه به سدهای لرستان به ویژه معشوره اشاره شد باید کار آن حتما و سریع آغاز شود.

وی تاکید کرد: مطالعات این سد انجام، ضرورت آن تشخیص داده و کارهای مقدماتی انجام شده است تا لرستان از ترسالی و خشکسالی متضرر نشود و نعمت آب در این استان به تولیدات تبدیل شود.

رییس جمهور همچنین اضافه کرد: برای من دلنشین بود که در اجتماعات مردم لرستان از نزدیک حضور پیدا کنم ولی شرایط کرونایی اینطور ایجاب کرد در مجلس محدودی در خدمت مردم باشیم.

آیت الله رییسی گفت: لرستانی ها مردم متدین، مخلص مقاوم ولایتمداری هستند که هشت سال دفاع مقدس پشتوانه عظیمی برای جبهه و رزمندگان بودند که، آزادگان، جانبازان، ایثارگران و ۶ هزا و ۳۰۰ شهید گواه صدق آنان است.

وی با بیان اینکه از صداقت، پاکی ، صفا و وفای مردم لر همین بس که لر بودن با صداقت و پاکی مترادف شده است ادامه داد: این خطه افتخارات بسیار ، سرداران رشید، بزرگانی از مفاخر و علما برای جهان اسلام از جمله آیت الله العظمی بروجردی، مرحوم بحرالعلوم، آیت الله کمالوند، حاج سید حسن طاهری خرم آبادی، دکتر سید جعفر شهیدی، دکتر عبدالحسین زرین کوب دارد  .

رییس جمهور تصریح کرد: لرستان همچنین خانواده شهدا را به عنوان مفاخری دارد که پای انقلاب، نظام و ارزش ها ایستادگی کرده اند.

آیت الله رییسی افزود: ۱۲ میلیارد مترمکعب رواناب در لرستان عدد بسیار بالایی است که باتوجه به  خاک حاصلخیز، معادن ارزشمند، کشاورزی و فضای کشت خوب اگر نتوانسته ایم درست از این داشته ها بهره برداری کنیم به دلیل ندیدن این موهبت و امکانات بوده است.

وی اظهار داشت: لرستان آب، هوای بسیار مناسب، خاک حاصلخیز و نیروی انسانی جوان کارآمد انقلابی دارد که چون نیروی های عظیم انقلابی حاضر و پای کار هستند می توانند برای استان و کشور مفید باشند.

ضرورت بازنگری در بهره برداری از امکانات لرستان

رییس جمهور ادامه داد: باید در نوع بهره برداری از امکانات لرستان توسط دولتمردان بازنگاهی شود و فرهیختگان و اهل نشر کمک کنند، با نگاه عمیق بنگرند که چگونه از این امکانات استفاده کرده ایم.

آیت الله رییسی گفت: برای این مهم باید تحول در شناخت، نوع فرآیندها، نهادها و شکل کار نهادی ایجاد شود، ما وضع موجود را خوب ببینیم و ببینیم می شود به یک وضعیت متفاوت رسید که چون زیرساخت های آن در استان وجود دارد امکانپذیر است.

وی تحول در این استان را منتهی به رفع  آسیب های اجتماعی دانست که مردم را رنج می دهد و بیان کرد: من برای تحول و ایجاد شرایط می خواهم از همه کمک بگیرم با کمک دولت، همه نهادها و حوزه های مختلف، کار متفاوتی را رقم بزنیم چون همه دلسوزان در کنار هم یک هدف مشترک داریم و می خواهیم شرایط را متحول کنیم.

آیت الله رییسی افزود: برای این مهم نیازمند اراده جدی هستیم و بعد از آن زیرساخت ها مهم است که وجود دارد و همه به ویژه دولتمردان باید پای این تحول ایستادگی کنند.

سنگ لرستان نیازمند مطالعات/ ضرورت راه اندازی صنایع نیمه تعطیل

رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع صنعت سنگ‌های لرستان اشاره کرد و اظهار داشت: باید نسبت به این معادن و ذخایر ارزشمند مطالعات جدی در پژوهشکده‌ها داشته باشیم چراکه این ظرفیت یک امکان بسیار عالی است.

آیت الله رییسی افزود: برخی کشورها به نام صنعت و صادرات سنگ شناخته می‌شوند، چرا در کشور ما خام فروشی شود؟ در این رابطه باید پژوهشکده خاصی داشته باشیم تا در این رابطه افزایش بهره روی داشته باشیم.

وی همچنین صنایع نیمه تعطیل لرستان را مساله مهم دیگری این استان دانست و تصریح کرد: نمی‌شود از یک طرف بیکاری داشته باشیم و از طرف دیگر صنایع نیمه تعطیل باشد، اولویت ما در لرستان راه اندازی صنایع نیمه تعطیل خواهد بود.

وی گفت: لرستان زمینه بسیار خوبی در حوزه گردشگری دارد که باید سرمایه گذاری ها در این حوزه به مرور زمان انجام  و این استان به عنوان قطب گردشگری مطرح شود.

رییس جمهور با اشاره به اینکه مساله کشاورزی لرستان در نوع گلخانه‌ای آن جزو مصوبات سفر است ادامه داد: این طرح ها علاوه بر مدیریت مصرف آب برای توسعه کشاورزی به ویژه در لرستان موثر است بنابراین راه اندازی صنایع تبدیلی حوزه کشاورزی فقط مربوط به لرستان نیست بلکه باید در اکثر استان‌ها اجرایی شود.

رییسی: بیکاری لرستان بنده را بسیار رنج می‌دهد

رییس جمهور همچنین اشتغال را مساله دیگر لرستان دانست و افزود: بیکاری در لرستان بنده را به عنوان یک طلبه و مسئول بسیار رنج می‌دهد؛ وضعیت بیکاری استان‌ها از جمله لرستان که امکانات مناسب دارند و بیکاری آنها بالا است، بسیار ما را رنج می‌دهد.

آیت الله رییسی با تاکید بر اینکه باید وضعیت اشتغال را متحول کنیم افزود: مسوولان در استان‌ها باید نشست‌هایی با سرمایه گذاران و کارآفرینان برگزار کنند، کارهای کوتاه، میان و بلند مدت انجام شود، به آقای استاندار هم توصیه کردم سریع اقدام کنند چراکه امروز با صحنه‌هایی مواجه و متوجه شدم باید مساله حل بیکاری در لرستان را سریع دنبال کنیم.

وی تاکید کرد: برخی امور که می‌تواند به صورت کوتاه مدت انجام شود حتما باید صورت گیرد تا از مهاجرت جوانان و خانواده‌ها جلوگیری شود.

اجرای راه آهن جزو مصوبات سفر دولت است

رییس جمهور همچنین افزود:  ریل و راه آهن لرستان جزو مصوبات این سفر لحاظ شده است هرچند قضیه سد یک عقب ماندگی است، قضیه ریل هم سال‌ها پیش باید حل می‌شد نه اینکه امروز موجب نگرانی مردم شود.

آیت الله رییسی خاطرنشان کرد: عقب ماندگی‌های گذشته را باید جبران کنیم و بعد حرف‌های جدید برای استان بزنیم، به هر روی راه آهن خرم آباد در دستورکار است و جزو اولویت‌های استان به شمار می رود.

وی با تاکید بر توسعه یافتگی کشوربر بستر عدالت اظهار داشت: در بودجه ریزی و اقداماتی که دنبال می‌کنیم عدالت برای ما بسیار مهم است، مسائل باید تحت الشعاع عدالت دنبال شود تا مردم هم از عدالت و هم از توسعه یافتگی بهره ببرند.

منبع: آخرین نیوز

کلیدواژه: صنایع نیمه تعطیل آیت الله رییسی داشته باشیم رییس جمهور رنج می دهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۹۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند
  • ادارات لرستان سهم اعتبارات وزارتخانه‌ای را تا پایان اردیبهشت مشخص کنند
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد