Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@07:06:20 GMT

متا اپلیکیشن دنیای مجازی خود را راه اندازی کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۰۰۷۲۵

متا یا فیسبوک سابق پلتفرمی را راه اندازی کرد که قدمی جدی برای ادغام واقعیت مجازی در دنیای واقعی است.   به گزارش باشگاه خبرنگاران از هیل متا یا همان فیسبوک سابق برنامه دنیای مجازی خود را روز جمعه راه اندازی کرد، زیرا این شرکت در حال پیشبرد برنامه‌هایی برای ایجاد یک "metaverse" است. برنامه Horizon Worlds برای کاربران بالای ۱۸ سال با هدست Quest ۲ در دسترس است، دستگاهی که توسط شرکت تابعه متا یعنی Oculus به مشتریان فروخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  این شرکت گفته است برای کاربرانی که هدست نزدیک به ۳۰۰ دلار دارند، دسترسی به Horizon World رایگان خواهد بود. در Horizon Worlds، کاربران می‌توانند جهان‌هایی را که توسط کاربران دیگر ایجاد شده‌است کاوش کنند و به ساختن بیشتر این جهان‌ها کمک کنند.   ادغام دنیای مجازی با واقعیت ضمن رعایت قوانین ایمنی   این شرکت همچنین اعلام کرد که در حال راه اندازی یک بازی برچسب لیزری در برنامه و ایجاد قالب‌هایی برای کاربران است تا بتوانند بازی‌های خود را بسازند. در اطلاعیه‌ای که متا در روز جمعه منتشر کرد اعلام کرد که می‌خواهد Horizon Worlds «محیطی امن و محترمانه باشد» و کاربران باید از رفتار شرکت در خط مشی VR پیروی کنند. این پلتفرم همچنین گزینه‌های ایمنی را ارائه می‌کند، یکی از این گزینه‌ها یک Safe Zone شخصی است که به کاربران اجازه می‌دهد از طریق یک منو استراحت کنند و همچنین افراد را مسدود، بی‌صدا یا گزارش کنند.   گفتنی است پلتفرم Horizon Worlds درپی تغییر نامی که فیسبوک به عنوان Meta در ماه اکتبر انجام داد راه اندازی شده است. زمانی که مارک زاکربرگ، مدیر عامل شرکت، نام جدید را اعلام کرد، او همچنین چشم اندازی از یک متاورس را توصیف کرد که واقعیت مجازی را در فضا‌های واقعی ادغام می‌کند. راه اندازی Horizon Worlds برای مجموعه گسترده تری از کاربران یکی از مهم‌ترین توسعه‌ها از زمان اعلامیه ماه اکتبر زاکربرگ است. در ماه آگوست، این شرکت Horizon Workrooms را راه اندازی کرد که فضا‌های کاری اداری واقعیت مجازی را ایجاد کرده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۰۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، منابع آگاه اعلام کردند که دانشمند برجسته کامپیوتر فی-فی لی در حال ساخت استارت آپی است که از پردازش انسان مانند داده‌های بصری استفاده می‌کند تا هوش مصنوعی (AI) را قادر به استدلال پیشرفته کند.

لی، که در زمینه هوش مصنوعی از پیشگامان به حساب می‌آید، برای سرمایه گذاری اولیه این شرکت پول جمع آوری کرده است. به گفته دو منبع دیگر، سرمایه گذاران شامل شرکت سرمایه گذاری سیلیکون ولی، اندریسن هوروویتز و رادیکال ونچرس، یک شرکت کانادایی است که او سال گذشته به عنوان شریک علمی به آن ملحق شد.

لی به طور گسترده به عنوان مادرخوانده هوش مصنوعی شناخته می‌شود، عنوانی که از نام پدرخوانده گرفته شده است و اغلب برای اشاره به سه محققی استفاده می‌شود که جایزه برتر دنیای محاسبات، یعنی جایزه تورینگ، را در سال ۲۰۱۸ به خاطر پیشرفت‌های خود در فناوری هوش مصنوعی دریافت کردند.

در توصیف این استارتاپ، یک منبع به گفت‌وگویی اشاره کرد که لی ماه گذشته در کنفرانس «تِد» (TED) در ونکوور ارائه داده بود. در این گفت‌وگو، او اشاره کرد که پیشرفت‌های اخیر در تحقیقات شامل الگوریتم‌هایی است که می‌توانند به‌طور معقولی پیش‌بینی کنند که تصاویر و متن در محیط‌های سه‌بعدی چگونه خواهند بود و بر اساس این پیش‌بینی‌ها عمل کنند. این الگوریتم‌ها از یک مفهوم به نام هوش فضایی استفاده می‌کنند.

برای نشان دادن این ایده، او تصویری از گربه‌ای را نشان داد که پنجه اش را دراز کرده بود و یک لیوان را به سمت لبه میز هل می‌داد. به گفته او، مغز انسان در کسری از ثانیه می‌تواند هندسه این لیوان، مکان آن در فضای سه بعدی، رابطه آن با میز، گربه و هر چیز دیگری را ارزیابی کند، سپس پیش بینی کند که چه اتفاقی می‌افتد و برای جلوگیری از آن اقدام کند.

لی گفت: طبیعت این چرخه با فضیلت را از دیدن و انجام دادن ایجاد کرده است که توسط هوش فضایی نیرو می‌گیرد.

او اضافه کرد که آزمایشگاه خودش در دانشگاه استنفورد سعی می‌کرد به رایانه‌ها چگونگی عمل در دنیای سه بعدی را بیاموزد. به عنوان مثال با استفاده از یک مدل زبان بزرگ به یک بازوی رباتیک وظایفی مانند باز کردن در و تهیه یک ساندویچ را در پاسخ به دستورات شفاهی بیاموزد.

لی با توسعه مجموعه داده تصویری بزرگ به نام «ایمیج نت» (ImageNet)، شناخته شده است که به ورود نسلی از فناوری‌های بینایی ماشین کمک کرد که برای نخستین باربه‌طور قابل اعتمادی قادر به شناسایی اشیاء بودند.

لی با ورود به دنیای استارت‌آپ‌ها، به مسابقه‌ای در میان پرطرفدارترین شرکت‌های هوش مصنوعی ملحق می‌شود تا الگوریتم‌های خود را به منظور غلبه بر محدودیت‌های فناوری‌های کنونی مانند مدل‌های زبان بزرگ، را که در میان پاسخ‌های انسان‌نمایی خیره‌کننده، گاهی به‌طور بی‌معنی ادعا‌های نادرستی مطرح می‌کنند، برطرف کند. بسیاری معتقدند که این توانایی استدلال باید قبل از رسیدن مدل‌های هوش مصنوعی به هوش عمومی مصنوعی یا (AGI)، به عنوان آستانه‌ای که سیستم می‌تواند بیشتر و یا بهتر از انسان وظایف را انجام دهد، ایجاد شود.

بعضی پژوهشگران معتقدند که با ساخت نسخه‌های بزرگ‌تر و پیچیده‌تری از مدل‌های کنونی، می‌توانند استدلال را بهبود بخشند، در حالی که دیگران معتقدند که مسیر پیشرفت شامل استفاده از مدل‌های جدید جهانی است که می‌توانند اطلاعات تصویری از محیط فیزیکی اطراف خود را جذب کرده و منطق را توسعه دهند، به‌طوری که نحوه یادگیری کودکان را تکرار کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • تاکید پلیس بر‎اخلاق‎ ‎مداری‎کاربران‎ ‎مجازی‎ در‎انتخابات‎
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران مهمترین عامل اعتماد به سکو‌های داخلی
  • دنیای فیزیک در آستانه یافتن تک‌قطبی‌های مغناطیسی؟
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!