Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری گفت: آمایش در حقیقت آشتی با سرزمین مادری، ایجاد تعادل در منابع و مصارف عدالت سرزمینی و تاکید بر اصل ملی بودن و پرهیز از نگاه بخشی و جناحی و سیاسی است.

 خبرگزاری میزان - سید مهدی پاک ذات در نشست خبری با عنوان بررسی نقش و جایگاه سند آمایش سرزمینی در برنامه ریزی کلان کشور گفت: با عنایت به تاکیدات مقام معظم رهبری و مقام محترم ریاست جمهوری بر اصل تحقق سیاست‌ها و سند ملی آمایش و همچنین اهتمام ریاست سازمان برنامه و بودجه کشور بر این که بودجه سال ۱۴۰۱ و همچنین برنامه هفتم توسعه بر مبنای آمایش سرزمین تدوین شود بر خود لازم دانستیم تا این سند به بهترین شکل تبیین شود تا به کمک اصحاب رسانه تنویر افکار عمومی به منظور زندگی بهتر برای همه ایرانیان فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: آمایش در حقیقت آشتی با سرزمین مادری، ایجاد تعادل در منابع و مصارف عدالت سرزمینی و تاکید بر اصل ملی بودن و پرهیز از نگاه بخشی و جناحی و سیاسی است.

سرپرست مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری گفت: در ۵ دهه گذشته ۴ دوره مطالعات جامع آمایش سرزمین در کشور تجربه شده است در ابتدا در دهه ۱۳۵۰ مطالعات جامعی توسط شرکت فرانسوی انجام و نتایج در قالب ۱۵ جلد منتشر شد پس از انقلاب اسلامی و بنا بر اهمیت موضوع مطالعات طرح پایه آمایش سرزمین اسلامی ایران در قالب ۶ جلد انتشار پیدا کرد در تجربه سوم در اوایل دهه ۱۳۸۰ مطالعات جامع آمایش سرزمین با تدوین نظریه پایه توسعه ملی و با هدف تبیین چشم انداز بلند مدت توسعه فضایی در قالب ۶ کتاب و ۱۹ مجلل تدوین شد و در سال ۱۳۸۳ این مطالعات مبنای توسعه استان‌ها و همچنین برنامه چهارم توسعه نیز قرار گرفت.

پاک ذات تاکید کرد: در تجربه چهارم آمایش در سطح استانی و برای اولین بار در سال ۱۳۸۵ آغاز و در سال ۱۳۹۰ در قالب بیش از هزار و صد جلد گزارش و برای ۳۱ استان مطالعه شد

وی بیان کرد: با توجه به ضرورت آمایش سرزمین و جایگاه آن در نظام برنامه ریزی و استناد به تکلیف ماده قانونی ۲۶ قانون برنامه ششم توسعه وظیفه انجام مطالعات و تدوین سند آمایش کشور در شهریورماه ۱۳۹۷ به مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده نگری سازمان برنامه و بودجه محول شد.

بیشتر بخوانید: رابطه آمایش سرزمین و برنامه هفتم توسعه کشور بررسی می‌شود

 

در حال تکمیل...

برچسب ها: اخبار اقتصادی آمایش سرزمین بودجه 1401

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی آمایش سرزمین بودجه 1401 آمایش سرزمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۱۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: اعضای شورا از استاندار آذربایجان‌غربی خواستار تسریع در یکی از اصلی‌ترین مطالبات شهروندان ابلاغ و اجرای طرح جامع شهر ارومیه بوده که نقش اساسی برای رونق ساخت و ساز، رونق اقتصادی و توسعه شهر ارومیه دارد.

مرتضی پیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: برنامه ها و فعالیت شوراها باید بر مبنای شعار سال ۱۴۰۳ جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

وی با اشاره به اینکه شوراها نماد مشارکت مردمی هستند، افزود: امیدوارم در سالی که مقام معظم رهبری سال تولید و مشارکت مردمی نامیدند؛ دولتمردان و قانون‌گذاران ما همگی دست به دست هم داده تا بتوانیم به نحو احسن در تحقق شعار سال گام برداریم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با بیان اینکه تشکیل پارلمان محلی نشان داد که در جمهوری اسلامی ایران در اداره شهر و حتی روستا به نظر مردم توجه ویژه ای شده است، گفت: شورای اسلامی شهر و روستا نماد مردم‌سالاری و مشارکت شهروندان در اداره امور شهر و روستا بوده و این نهاد و وظیفه اصلی آن در قانون اساسی که خدمت به مردم، توسعه و مشارکت مردمی در اداره کرد جامعه و مدیریت محسوب می‌شود تاکید شده است.

پیری با تقدیر و تشکر از زحمات مدیرکل پیشین اداره راه و شهرسازی استان آذربایجان‌غربی و آرزوی موفقیت برای سرپرست جدید ادامه داد: اعضای شورا از استاندار آذربایجان‌غربی خواستار تسریع در یکی از اصلی‌ترین مطالبات شهروندان ابلاغ و اجرای طرح جامع شهر ارومیه بوده که نقش اساسی برای رونق ساخت و ساز، رونق اقتصادی و توسعه شهر ارومیه دارد.

وی تصریح کرد: آزادی و استقلال عمل اعضای شورا در تصمیمات موجبات افزایش خلاقیت شوراها را فراهم کرده و شرایط توسعه پایدار را به نفع جامعه رقم زده و از این منظر تمدن‌سازی وتمدن آفرینی را برای جامعه به ارمغان خواهد آورد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان با اشاره به لزوم تشکیل جلسات همفکری با مقام عالی استان و معاونین در راستای بررسی و حل مشکلات شهری خاطرنشان کرد: شورا در جهت آبادانی، توسعه و پیشرفت شهری با تمام توان در کنار ارگان‌های دولتی و اجرایی بوده و در جهت رفع مشکلات شهری و شهروندی همپای سازمان‌ها و نهادهای اجرایی است.

کد خبر 749537

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • ابلاغ و اجرای طرح جامع نقش اساسی در رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه دارد
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان