Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سامانه «فارس من»  با هدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه‌اندازی  شده است و در سریع‌ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می‌پردازد

« درخواست ابطال حکم ثبت اهواز به عنوان شهر ملی میناکاری صبی » یکی از عناوینی بود که از طریق مخاطبان در سامانه فارس من به ثبت رسید که موضوع را پیگیری کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش فارس را در این خصوص (اینجا) بخوانید.

آیت الله عبدالکریم فرحانی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در واکنش به ثبت اهواز به عنوان «شهر ملی مینای صبی»  در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس من اظهار کرد: شهرهای دیگر کشور که صنایع دستی آن‌ها ثبت شد، ما ندیدیم، صنایع دستی آن شهر پسوند قومیتی یا مذهبی داشته باشند.

وی با بیان اینکه اگر صنعت گلیم‌بافی، عبا بافی و... ثبت شد اصلاً عنوان نکردند که این صنعت متعلق به کدام قوم و مذهب است، افزود: برای من عجیب است که یک نوع تحریف تاریخی در حال وقوع است و این تحریف عین بی‌توجهی به سرمایه‌ها، نمادها و اِلمان‌های بسیار ارزشمند ما در اهواز است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر بخواهیم اهواز را معرفی کنیم باید بگوییم اهواز دروازه تشیع است و شخصیت های بزرگی چون  علی بن مهزیار، حسن و حسین بن سعید اهوازی را دارد.

فرحانی با تاکید بر اینکه انتظار می‌رود متولیان فرهنگ در استان و کشور این ثبت را اصلاح کنند، بیان کرد: ما میناکاری را به عنوان یکی از صنایع ارزشمند استان و اهواز می‌دانیم اما چرا پسوند مذهبی به آن  اختصاص داده می‌شود.

وی با بیان اینکه برای هیچ‌ کدام از صنایع دستی استان پسوند مذهبی به کار برده نشده است، عنوان کرد: این یک نوع تحریف و بی‌توجهی به صنایع دستی ارزشمند و تاریخی اهواز است، این پسوند اختلاف برانگیز و بی اثر باید برداشته شود.

فرحانی خطاب به مسؤولان و متولیان میراث در استان و کشور، گفت: من جداً به این مسأله حساس هستیم  نباید در این شرایط به چنین عناوینی دامن بزنیم به همین دلیل از مسؤولان درخواست دارم ثبت اهواز به عنوان شهر ملی مینای صبی  را به سرعت اصلاح کنند.

وی افزود: ما میراث فرهنگی خودمان را دوست داریم  و به میراث اهواز و استان افتخار می‌کنیم و باید میراثی را معرفی کنیم که  که غنی و ارزشمند باشد.

فرحانی بیان کرد: در اهواز نمادهای مهمی وجود دارد که در رأس این نمادها تشیع وامدار اهواز است و اهواز تشیع را برای ایران اسلامی ما به ارمغان آورد.

وی گفت: ما سالهای زیادی به نمایندگی از خوزستان در نمایشگاه بین‌المللی جهانگردی کشور  صنایع دستی متعدد، به نام  و بزرگی را به نمایش گذاشتیم که مورد توجه و بازدید علاقه‌مندان قرار گرفت.

فرحانی افزود: تعدد، تنوع، قدمت و ارزشی که صنایع دستی ارائه شده در نمایشگاه به وجود آورده بود سبب شده بود خوزستان پنج سال پیاپی در نمایشگاه بزرگ جهانگردی خوزستان رتبه اول و ویژه  را کسب کند.

انتهای پیام/


 

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری اهواز شهر ملی مینای صبی ثبت اهواز به عنوان صنایع دستی فارس من شهر ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۱۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • تعداد فروشگاه‌های صنایع‌دستی استان سمنان به ۱۹ باب افزایش یافت
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • ارگ کریم خانی میزبان صنایع دستی وهنر‌های سنتی فارس شد
  • کاروانسرای ینگی‌امام به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی