Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور تازه ترین آمار داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۱، تکمیل ظرفیت فنی و حرفه‌ای و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی کاردانی به کارشناسی را اعلام کرد.

فاطمه زرین آمیزی در گفت وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد:  ثبت‌نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ تا روز سه شنبه ۲۳ آذر منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

sanjesh.org انجام می‌شود. 

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به ثبت نام بیش از ۷۸ هزار  و ۷۰۰ داوطلب در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ تاکید کرد: به متقاضیان توصیه کرده که مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام، ابتدا فرم پیش نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذکور را تکمیل نموده و سپس براساس فرم پیش‌نویس با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی این سازمان، اطلاعات لازم را براساس بندهای برنامه ‌نرم‌افزاری ثبت‌نام وارد نمایند. 

وی تاکید کرد: متقاضیان لازم است در درج اطلاعات ثبت‌نام دقت نمایند. بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در موارد قید شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارک متقاضی در صورت پذیرفته‌شدن در آزمون، قبولی وی لغو و از ادامه تحصیل متقاضی جلوگیری خواهد شد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور خاطرنشان کرد: براساس برنامه زمانی پیش‌بینی شده، آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱ در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه  ۲۸، ۲۹ و ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار خواهد شد و متقاضیان لازم است در روزهای دوشنبه ۲۶ و سه‌شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ با مراجعه به درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام نمایند. 

زرین آمیزی اظهار کرد: متقاضیان علاقه‌مند می توانند همزمان ‌با برگزاری امتحانات‌ آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۱، در اولین ‌مرحله دوره بیست و هفتمین آزمون المپیاد علمی- دانشجویی کشور _بر اساس شرایط و ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت‌نام در آزمون شرکت کنند.

وی همچنین تاکید کرد: تاکنون تعداد ۱۱۵۲ نفر نیز در رشته های تکمیل ظرفیت فنی و حرفه ای و ۳۳۷۲ نفر نیز در دوره های کاردانی به کارشناسی علمی کاربردی ثبت نام کردند.

به گفته زرین آمیزی، براساس مصوبات بیست و هفتمین جلسه شورای سنجش و پذیرش دانشجو مقرر شد برای ظرفیت های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه‌ای و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی سال ۱۴۰۰ ظرفیت آنها تکمیل نشده است، پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

وی گفت: بنابراین ثبت‌نام و انتخاب رشته برای این گروه نیز به صورت اینترنتی از روز پنجشنبه ۱۸ آذر شروع  شد و روز چهارشنبه ۲۴ آذر پایان می‌یابد و اطلاعات تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشکده‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترس قرار گرفت.

بر این اساس، ظرفیت‌های خالی مانده رشته‌محل‌هایی که در آزمون کاردانی به کارشناسی نا پیوسته سال ۱۴۰۰ ظرفیت آنها تکمیل نشده است نیز پذیرش براساس سوابق تحصیلی (معدل کاردانی) برای نوبت بهمن ماه صورت گیرد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور یادآور شد:متقاضیان تا ۲۲ آذر می توانند برای پذیرش در این رشته ها ثبت نام کنند. اطلاعیه تکمیلی به همراه جداول رشته‌های تحصیلی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی همزمان با شروع ثبت‌نام و از روز سه شنبه ۱۶ آذر از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش منتشر شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور آزمون کارشناسی ارشد درگاه اطلاع رسانی سال ۱۴۰۱ رشته ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پایان آزمون سراسری با رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • برگزاری آزمون اختصاصی برای کنکوری‌های گرفتار در سیل/ ثبت ۴ تخلف در آزمون سراسری
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد