Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الشرق الاوسط؛ محققان با استفاده از مدل‌های انسانی و پیش بالینی دریافتند که آسیب فیزیکی به بافت پوست، تعامل با پروتئین آگرین را افزایش می‌دهد، که ساختار مکانیکی لایه‌های پوست آسیب دیده را با ترمیم بافت‌های آن حفظ می‌کند. براین اساس ثابت کرده اند که مکمل‌های این پروتئین در زمان مناسب می‌تواند باعث بهبود سریع بافت آسیب‌دیده پوست شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوارض در ترمیم زخم مزمن در بیماران مبتلا به دیابت یا جراحات سوختگی شایع است که یکی از دلایل اصلی قطع عضو و کاهش رفاه بیمار به شمار می‌رود. هنگام زخم شدن بدن بخش زیادی از ماتریکس برون‌یاخته‌ای (ECM) یعنی مجموعه‌ای پروتئین‌ها که به بازسازی بافت‌ها کمک می‌کنند، از بین رفته و باعث ایجاد تأخیر در بهبود زخم می‌شود؛ به این ترتیب، پر کردن به موقع پروتئین‌های کلیدی در ماتریکس ممکن است بهبود زخم را تسریع کند.

طی مطالعه منتشر شده در آخرین شماره ژورنال Nature Communications، محققان موسسه زیست شناسی مولکولی و سلولی (IMCB) در سنگاپور، با همکاری موسسه مکانیک زیست شناسی و دانشگاه ملی این کشور دریافتند که بخشی از پروتئین آگرین می‌تواند به راحتی تولید شود و به عنوان یک افزودنی بیولوژیکی وهیدروژل موضعی برای بهبود التیام عمل و با بازگرداندن بافت آسیب دیده به سرعت بخشیدن به بهبود بافت پوست کمک کند.

سایان چاکرابورتی پژوهشگر ارشد این موسسه می‌گوید: ما دریافتیم که در مدل‌های پیش بالینی بهبود زخم، درمان آگرین در مقایسه با ژل کلاژن در بازار، بهبود سریع‌تری را ارائه می‌کند که به معنای امکان توسعه مواد زیستی برای درمان زخم‌ها و بیماران مبتلا به زخم‌های مزمن است.

این تیم تحقیقاتی قصد دارد آزمایش درمان ساگرین را در مدل‌های ترمیم زخم پیش بالینی گسترش دهد تا اثربخشی این مطالعه را بهبود بخشد و همچنین تکه‌های چاپ‌شده زیستی را با استفاده از پروتئین برای استفاده در ترمیم بافت آسیب‌دیده توسعه دهد.

بیشتر بخوانید

بهبود سریع انواع زخم‌ها با چند راهکار ساده راهکار‌های طبیعی برای درمان عفونت‌های پوستی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: درمان پروتئینی التیام زخم ها درمان سریع زخم ها آسیب دیده زخم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۲۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان، رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی، باید موانع و مشکلات را رفع و به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بست.

رضازاده گفت: در شان نظام اسلامی نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شان و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی، باید تسهیل‌گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر کمک کنیم.

کد خبر 6088840

دیگر خبرها

  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • قبور آسیب‌دیده خلدبرین ترمیم می‌شود
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • فیلم/ تلاش برای بازسازی جاده‌های آسیب‌دیده از سیل
  • ترمیم قبور آسیب‌دیده خلدبرین
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند