Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از رویترز یافته‌های این بررسی می‌تواند توضیح دهد چرا کسانی که دچار اضافه‌وزن یا چاقی هستند با خطر بیشتر بیماری شدید و مرگ ناشی از کووید-۱۹ روبرو هستند.

گرچه این بررسی داوری همتا نشده و در ژورنال‌های پزشکی منتشر نشده است، اما درباره توضیحی در این باره به دست می‌دهد که چرا برخی از افراد با وجودی که عوامل خطرساز دیگر برای کووید-۱۹ را ندارند، آسیب‌پذیری بیشتری به آن نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان می‌گویند این بررسی نشان می‌دهد که این ویروس سلول‌های چربی را به طور مستقیم آلوده می‌کند و این آلوده شدن سلول‌های چربی بر بافت‌های مجاور هم تاثیر می‌؛ذارد.

پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه استنفورد بافت چربی به دست آمده از «جراحی باریاتریک» (جراحی کاهش وزن) بیماران را آزمایش کردند تا دریابند آیا این سلول‌ها می‌توانند با کروناویروس آلوده شوند یا نه. این پژوهشگران انواع متفاوت سلول‌های بافت چربی را بررسی کرند- آدیپوسیت‌ها یا سلول‌های چربی، پره‌آدیپوسیت‌ها که به سلول چربی بدل می‌شوند و سلول‌ای ایمنی که ماکروفاژهای بافت چربی نامیده می‌شوند.

این گروه پژوهشی دریافت که کروناویروس می‌تواند آدیپوسیت‌ها را آلوده کند، گرچه باعث التهاب شدید آنها نمی‌شود. اما برخی از سلول‌های ایمنی بافت چربی یعنی ماکروفاژها هنگامی که با کروناویروس آلوده می‌شوند، پاسخ التهابی شدیدی ایجاد می‌کنند. علاوه بر این، پره‌آدیپوسیت‌ها هم به کروناویروس آلوده نمی‌شوند، اما به پاسخ التهابی می‌افزایند.

این پژوهشگران همچینین بافت چربی به دست آمده از بدن بیماران اروپایی فوت‌شده به علت کووید-۱۹ را بررسی کردند و دریافتتند که کروناویروس در اندام‌های متفاوت از جمله قلب و روده‌ها یافت می‌شود. به گفته این پژوهشگران، این یافته‌ می‌تواند با آسیب‌های اندامی دیده‌شده در بیماران مبتلا به کرونای شدید مربوط باشد.

کارشناسان می‌گویند به نظر می‌رسند کروناویروس از پاسخ ایمنی بدن می‌گریزد و در بافت چربی که به آن اجازه تکثیر می‌دهد، «آشیانه می‌کند» و پاسخ التهابی شدیدی را به وجود می‌آورد.

این امر به خصوص در افراد چاق مشکل ایجاد می‌کند که چربی در واقع بزرگترین اندام بدن آنها است.

به گفته این پژوهشگران، بافت چربی آلوده‌شده با کروناویروس همچنین می‌تواند در «کووید درازمدت» نقش داشته باشد که مبتلایان به آن تا هفته‌ها پس از بهبودی از عفونت کروناویروس از علائمی آزارنده رنج می‌برند.

این پژوهشگران می‌گویند این یافته‌ها می‌تواند راه را برای درمان‌های جدید کووید-۱۹ باز کند که بافت چربی بدن را هدف قرار می‌دهند. به گفته آنها داروهایی که التهاب را در بافت چربی در افراد چاق کاهش می‌دهند، ممکن است به بیماران کووید-۱۹ کمک کنند.

همچنین این بررسی ممکن است پزشکان را وادارد که وزن و میزان چربی بدن بیماران هنگام تجویز واکسن و درمان‌های کرونا در نظر بگیرند.

کد خبر 642579 برچسب‌ها چاقی كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: چاقی كروناويروس آدیپوسیت ها بافت چربی کووید ۱۹ سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۴۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد /از او پرسیدم طرح را خوانده ای گفت نه /با کج فهمی به فضای مجازی ظلم کرد
  • کارمندان مالیات بیشتری دادند یا طلافروشان؟
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • دادگاه لاهه در حال بررسی جنایات اشغالگران در بیمارستان‌های غزه است
  • ستاره‌شناسان قوی‌ترین شواهد برای سیاره نهم را کشف کردند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • (ویدئو) چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد