Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، گاز نخوردن ماشین اصلا اتفاق خوشایندی نیست؛ دلایل بسیار متنوعی هم برای بروز این مشکل وجود دارد.

مشکل در سیستم سوخت اصولا باعث بروز این مشکل می شود که این مشکل می‌تواند به دلیل بروز مشکل در ترمز اضطراری مانند نقص عملکرد داخلی موتور باشد.

خودرویی که به خوبی کار نمی کند یا مکررا توقف می‌کند، خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین کاری که باید انجام دهید این است که از باز شدن ترمز اضطراری اطمینان حاصل کنید.

اگر ترمز اضطراری به عنوان مشکل برطرف شده باشد، برای تشخیص مشکل شتاب به یک مکانیک نیاز است.

دلایل رایج برای این اتفاق چیست؟

مشکلات شتاب معمولاً از یکی از شرایط زیر ناشی می‌شود: بروز مشکل در ترمز خودرو: این در واقع یکی از رایج‌ترین دلایلی است که خودرو حرکت نمی‌کند یا به نظر می‌رسد شتاب ضعیفی دارد. ترمز اضطراری ممکن است به این دلیل روشن باشد که راننده فراموش کرده آن را رها کند یا ممکن است گیر کرده باشد.

اگر ترمز اضطراری برای مدت طولانی روشن بماند یا با نیرویی بیش از حد معمول اعمال شود، ممکن است گیر کند.

در مناطقی که از نمک برای یخ زدایی استفاده می‌شود، یا زمانی که ترمز اضطراری برای مدت طولانی بدون استفاده از کار رفته است، رها کردن ترمز ممکن است به کمک یک مکانیک حرفه‌ای نیاز داشته باشد.

مسائل مربوط به مدیریت موتور: بسیاری از سنسور‌ها با ماژول کنترل موتور تعامل دارند تا بر اساس مقدار هوایی که وارد موتور می‌شود، مقدار صحیح سوخت را اضافه کنند. همانطور که سیستم مدیریت موتور فرسوده می‌شود، ممکن است متوجه کیفیت پایین دور آرام، توقف و مصرف سوخت ضعیف شوید.

یک خودرو ممکن است ماه‌ها با یک سنسور ناکارآمد کار کند، اما در نهایت ممکن است مشکل به حالت ایستایی یا کمبود شدید نیرو برسد.

فشار کم سوخت: یک پمپ، بنزین سوخت را از مخزن سوخت، از طریق فیلتر بنزین و به سمت موتور حرکت می‌دهد تا در سیلندر‌های موتور بسوزد.

اگر پمپ بنزین یا فیلتر شروع به از کار افتادن کند، فشار کمتر از مقدار مشخص شده ممکن است علائم مختلفی ایجاد کند.

علائم خرابی پمپ بنزین یا گرفتگی فیلتر بنزین ممکن است شامل کندوپاش، تردید در هنگام شتاب گیری، افت نیرو در هنگام بارگیری خودرو و در نهایت موتوری که روشن نمی‌شود، باشد.

تعمیر و نگهداری مناسب، از جمله تعویض فیلتر بنزین طبق برنامه زمان بندی شده، به طولانی شدن عمر پمپ بنزین و حفظ فشار مناسب سوخت کمک می‌کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سیستم سوخت پدال گاز ترمز اضطراری ترمز اضطراری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۳۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • قدرتمندترین موتور فضایی چین ۵۰۰ تن پیشرانش تولید کرد
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • درباره سوخو ۷۵ روسی که ممکن است به ایران بیاید
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • جنگنده رادارگریز سوخو ۷۵ روسیه ممکن است به ایران بیاید/ فیلم
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • درخواست مهم وزیر اقتصاد از وزیر راه و شهرسازی/ خودرو‌هایی که سهمیه بنزین آن‌ها قطع خواهد شد؛ کدامند؟
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید