Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - هانا پاکمند؛ به اعتقاد برخی از کارشناسان، فقدان چشم‌انداز مثبت به صنایع، ناشی از ابهام پیرامون بودجه و بی‌اعتمادی سهامداران به بازار سرمایه بوده و تا زمانی‌که این مسائل برطرف نشود، رونق به بازار باز نخواهد گشت.

روناک نوری، کارشناس و فعال بازار سرمایه، شرایط بازار و عوامل موثر بر آن را در دو هفته گذشته بررسی کرد و گفت: اخبار مثبتی که در دو هفته گذشته در بازار به گوش رسید، اعم از کاهش سود بانکی، افزایش نرخ برای صنعت خودرو، حذف تدریجی قیمت‌گذاری دستوری، کاهش فروش اوراق قرضه در سال ۱۴۰۱ کمتر از میزان فروش آن در سال جاری به‌ دلیل افزایش درآمد دولت از فروش نفت، حذف ارز ۴۲۰۰تومانی و اختصاص ردیف مستقل بودجه ۱۴۰۱ برای صندوق تثبیت بازار، موجب افزایش امیدواری به بهبود شرایط بازار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از سوی دیگر، احتمال به تعویق افتادن سیاست تیپرینگ آمریکا، به تنهایی می‌تواند موجب از دست رفتن جذابیت بازار کریپتو کارنسی شود. همه این عوامل می‌تواند رونق را به بازار برگرداند، اما از آنجایی که سهامداران همچنان به بازار سرمایه بی اعتماد هستند، روند نزولی بازار پایدار است.

سارا گلبان، دیگر کارشناس و فعال بازار سرمایه، شرایطی را برای سرمایه‌گذاری در صنایع لازم دانست و گفت: با در نظر گرفتن گردش دارایی در صنایع، باید مدت زمان مورد نظر برای سرمایه‌گذاری در صنایع را در نظر داشت. اگر با قصد سرمایه‌گذاری و با دید بلندمدت وارد بازار شویم؛ بسیاری از عوامل مانند قطعی گاز و برق و قیمت‌گذاری دستوری در صنایع، در انتخاب سهم مورد سرمایه‌گذاری اهمیت زیادی داشته و با همه این موارد، می‌توان گفت معدنی‌ها، صنعت مناسبی در بلندمدت خواهند بود.

وی افزود: ابهام بزرگی که پیش‌روی بازار قرار گرفته، بودجه سال آینده است. به‌نظر میرسد تا زمانی که ابهامات بودجه برطرف نشده و نتایج مذاکرات وین مشخص نشود، نمی‌توان چشم‌انداز مشخصی برای بازار متصور شد.

گلبان در پایان توصیه‌ای به سهامدارانی که به دید کوتاه‌مدت و میان‌مدت سهامداری می‌پردازند، کرد و گفت: سهامداران کوتاه‌مدت و میان‌مدتی که در شرایط سود هستند، می‌توانند از بازار خارج شوند. از نظر مالی رفتاری، بازار وضعیت جالبی نداشته و احتمالا روند نزولی بازار، همچنان ادامه خواهد داشت.

پربیننده ترین آغاز تحقیق و تفحص از سازمان بورس از هفته آینده / دولت باید از سهامداران حمایت کند جمشید بسم‌‌ الله دیگری در راه است؟ بورس توجهی به مذاکره هم ندارد / بازار هفته آینده به کدام سو می رود؟ + فایل صوتی سبد پیشنهادی شرکت کارگزاری بانک صنعت و معدن برای هفته آخر آذر نقشه بورس امروز بر اساس ارزش معاملات / رشد ۴۶۱ واحدی شاخص کل بورس

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بودجه نقدینگی بازار سرمایه بازار سهام معاملات بورس سرمایه گذاری بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی

امتداد - بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد، بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دارها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روزهای پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامترهای سیاسی دنبال می‌کنند.

دنیای اقتصاد نوشت:به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روزهای هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد
روند بازارهای ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰تومان معامله شود. گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روزهای پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲میلیون و ۴۰۰هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰هزار تومان داد و ستد شد. به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته