Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مراسم رونمایی از پویش «کتابخوانی مثبت٣» با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام سهرابی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران، حجت‌الاسلام سید حسین موسوی نویسنده کتاب و مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر، سید احمد عبودتیان مسئول بنیاد فرهنگی خاتم‌الاوصیا(عج) و سید رضا نریمانی و مهدی سلحشور مداحان اهل بیت (ع) در مجتمع فرهنگی شهدای هفتم تیر(سرچشمه) عصر امروز شنبه ٢٠ آذرماه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* با فرزند بیشتر زندگی‌ها معنادارتر و منجر به رشد بیشتر می‌شود
 
 به گزارش  فارس،حجت‌الاسلام محمد قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی در این مراسم به موضوع فرزندآوری و تهدیدات جمعیتی می‌پردازد با اشاره به اهمیت موضوع فرزندآوری گفت: یکی از دلایل با افتخار پیوستن به این پویش مردمی این است که باور دارم، مسائلی که به مردم برمی‌گردد و از سر دلسوزی برای دلسوزان بوجود آمده است باید با خود مردم طرح شود.

وی با اشاره به موضوع کتاب مثبت ٣ تصریح کرد: کتاب درباره یکی از مسئله‌های امروز مردم و جامعه ایرانی است، نمی‌توان درباره این رویکرد که در مورد جمعیت است با مردم صحبت نکرد.

قمی با بیان اینکه باید در مورد زیبایی‌های فرزندآوری و جذابیت‌های خانواده پرجمعیت و ظرافت و شادابی جامعه باید صحبت کرد، گفت: با فرزند بیشتر زندگی‌ها معنادارتر و منجر به رشد بیشتر می‌شود. این کتاب حرف‌های مهمی را در ارتباط با مردم باز می‌کند.

* پویش کتابخوانی با هدیه یک آپارتمان در تهران

حجت‌الاسلام سید حسین موسوی نویسنده این کتاب نیز اظهارداشت: کتاب +3 حاصل سخنرانی‌ها با موضوع فرزندآوری و مسائل و مشکلات پیرامون آن است که تلاش شده پاسخگوی سوالات و نکات مردم در خصوص مشکلات فرزندآوری باشیم.

وی افزود: واقعیت‌ها و مشکلات در این خصوص را انکار نمی‌کنیم. فرزندآوری مشقت و سختی‌های بسیاری دارد. گذشتگان این مشکلات تحمل کردند که امروز فرزندان ما عمه و خاله و .... دارند اما اگر ما به سمت همین روند فعلی برویم یکی از مشکلات نبود همین نسبت‌های فامیلی است.

موسوی افزود: فرزندآوری سختی‌هایی دارد اما موضعی را حاصل می‌کند که فواید بسیاری دارد. بسیاری از افراد می‌گویند یک خانواده در خانه‌ای ۴۰، ۵۰ متری چگونه می‌توانند فرزند‌دار شوند پاسخ من این است گره اصلی ناشی از ذهن ما است همین قانونی که امروز در مجلس تصویب شده است و باید توسط دولت اجرا شود پاسخگوی تمام دغدغه‌های مردم است. مسائل اقتصادی وجود دارند منکر آن نیستیم اما مشکل اصلی ناشی از گرایش فرهنگی ما است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی شهرستان اسلامشهر افزود: کتاب مثبت 3 چند ماهی است به چاپ ششم رسیده است و برآورد می‌کنیم تا پایان سال رکورد پویش کتابخوانی را با این کتاب جابه‌جا کنیم. جایزه پویش کتابخوانی ما ۱۰۰ جایزه یک میلیون تومانی و یک واحد مسکونی در استان تهران است.

سیداحمد عودتیان فرمانده قرارگاه خاتم‌الاوصیاء (عج)  در این مراسم طی سخنان کوتاهی گفت: متأسفانه مشکل کمبود فرزندآوری در کشور ناشی از سوق دادن مادران به سمت محاسبه‌گری است امروز مادران برای فرزند‌دار شدن حساب و کتاب می‌کنند و خرج و مخارج را می‌سنجند در حالی که این با فطرت آنها و دستورات دینی متغایر است.

مهدی رسولی مداح اهل بیت (ع) در این مراسم با بیان اینکه دو فرزند دارد اظهار کرد:‌انسان تا زمانی که پدر نشود نمی‌تواند ارتباط اهل بیت با فرزندان را درک کند ما باید با خانواده خود به سمت خیمه اهل بیت (ع) برویم و با آنها ارتباط بگیریم.

در ادامه این مراسم مهدی سلحشور مداح اهل بیت (ع) با بیان اینکه ۴ فرزند از سنین بزرگ تا دو سال دارد، تصریح کرد:‌پدرم بی‌سواد بود اما خداوند حرف‌هایی در دهانش می‌گذاشت که امروز با بررسی آنها می‌بینم که بسیار پرمغز، جذاب و با پشتوانه بود. یک روز دوست پدرم به او گفت من دو فرزند یک دختر و پسر دارم و بنا دارم با تربیت آنها آینده‌شان را بسازم اما تو ۱۱ فرزند داری چگونه می‌خواهی آنها را تربیت کنی، پدرم جواب داد اگر خدا و اهل بیت قرار است آنها را تربیت کنند ۱۰۰ فرزند هم باشد کم است اما اگر قرار است من تربیت کنم و خرجی بدهم عرضه خودم را هم ندارم.

وی ادامه داد: آن فرد بنا داشت فرزندانش را خودش تربیت کند و نگاهی به اهل بیت و خدا نداشت امروز فرزندانش رکیک‌ترین فحش‌ها را به او می‌دهند و بارها نیز او را کتک زده‌اند اما ۱۱ فرزند پدرم بگونه‌ای با اهل بیت (ع) مرتبط هستند. ما خانواده‌ای پرجمعیت داریم که یک روضه خانوادگی ما با حضور نوه‌ها و وابستگان ۸۰ نفر جمعیت دارد.

*انصاری:‌ با مصدومیت اخیرم شاید دیگر نتوانم فوتبال بازی کنم

محمد انصاری بازیکن سابق تیم فوتبال پرسپولیس در این مراسم اظهار داشت:‌اخیراً دچار مصدومیتی شده‌ام که شاید دیگر نتوانم به فوتبال بازی کردن ادامه دهم من دو فرزند دارم که هر دو در زمان مشغولیتم به فوتبال به دنیا آمدند و برای تربیت آنها خانواده خودم و همسرم بسیار تلاش کردند. در حال حاضر در حال گذراندن دوره‌های مربی‌گری هستم و وقت بیشتری را نیز با فرزندانم سپری می‌کنم.

سالانه یک دهم کاهش نرخ باروری داریم

مریم اردبیلی مشاور امور بانوان شهرداری تهران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه دو دهه است که فرزندآوری در کشور زیر حد جایگزین است، گفت: در ۵ سال گذشته سالی یک دهم کاهش نرخ باروری داشتیم یعنی وضعیت نامناسبی است. این روند کمیت جمعیت ما در یک یا دو دهه دیگر دچار میانسالی و پیری خواهد کرد.

وی افزود: جمعیت مسئله اصلی کشور است اما یک خانواده برای غنابخشیدن به فضای خود نیازمند فرزند است و این حتی در صورت فراهم نبودن شرایط اقتصادی و ... است. فرزندآوری مسئله تک تک ماست و نباید صرفا آن را مسئله حاکمیتی دانست.

اردبیلی گفت: از سال ٩١ طرح حمایت از جمعیت در مجلس مطرح و بررسی شد اما تصویب نشد. سال گذشته کمیسیون جمعیت در مجلس تشکیل شد و سیاست‌های جمعیتی مصوب شد که البته موقت و ٧ ساله است. شاید طرح کامل و بی نقصی نباشد اما خوب است. تسهیلاتی برای خانواده چند فرزندی دارد که قطعاً بخشی از مشکلات جمعیت را برطرف خواهد کرد.

مشاور امور بانوان شهرداری تهران ادامه داد: بخشی از مشکل ما ناشی از بار ذهنی و پیشران فرهنگی است که نیاز به کار مردمی دارد تا بتوانیم تمایل مردم به فرزندآوری و اولویت دادن به این مسئله تغییر دهیم. جامعه ما باید دوست دار مادر، پدر و فرزند شوند تا مانع اجتماعی برای فرزندآوری برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه جامعه مذهبی ما دوست دار فرزند نشده است و هنوز در مساجد و هیأت های ما با کنایه و تحقیر نسبت به حضور فرزندان صحبت می‌کنند، گفت: این متاب و پویش کتابخوانی آن از جنس کارهایی است که باید با نوآوری ادامه پیدا کند.

اردبیلی گفت: مهمترین عامل برای عدم فرزندآوری در شهرها، اقلیم‌ها، سنین و گروه‌های مختلف متفاوت است. اما مهمترین بهانه مشکلات اقتصادی است که واقعیتی ندارد زیرا در همین ایام ما زیربار هزینه‌های بسیار میرویم اما به فرزند اهمیت نمی‌دهیم.

وی با بیان اینکه نقشه ایران در زمینه ساخت جدید سال‌هاست سیاه شده است اما درخصوص نقشه کرونایی کشور بیشتر حساس هستیم گفت: این مشکل در کشور و در خانواده و نزدیکان ما وجود دارد اما ما از آن بی خبر هستیم که هر یک از دلایل و مشکلاتی دارد که اگر آنها را برطرف کنیم از یک سقط جنین جلوگیری خواهد شد.

اردبیلی ادانه داد: در طول یک دهه اخیر این مشکل در کشور وجود دارد کارهای بسیاری صورت گرفته است اما در کف زمین شاهد آثاری از آن نیستیم و همچنان نرخ نزولی فرزندآوری را داریم که شیب آن نیز بسیار تند است بنابراین باید در اقدامات خود تجدید نظر کنیم و ببینیم چه خطاهایی داشتیم که حتی گارد در میان خانواده ها ایجاد کردیم. برای حل این مشکل نیازمند راه اندازی نهضت گفتگو با تک تک افراد هستیم.

علاقه‌مندان برای شرکت در پویش کتابخوانی مثبت ۳ می‌توانند برای تهیه کتاب عدد ٣ را به شماره پیامک ٣٠٠٠١۵۴٢ ارسال کنند تا کتاب را تهیه کرده و در مسابقه شرکت کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس

عضو شورای شهر مشهد گفت: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و بسیاری از معضلات اجتماعی با مشارکت مردم حل می‌شود.

سیدحسین علوی‌مقدم در خصوص اجرای پویش «مشهد مهربان» در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: ماده اول قانون تشکیلات، شوراهای اسلامی و شهرداری‌ها را یک نهاد اجتماعی می‌داند، از این رو تکلیف اولیه شهرداری اجرای پویش‌هایی است که با پیروی از اخلاق اجتماعی مسائل و ناهنجاری‌های جامعه را حل کند، یکی از این پویش‌ها مشهد مهربان است که هدف آن تزریق مهربانی و افزایش حساسیت مردم نسبت به معضلات اجتماعی است.

وی افزود: پویش‌های مردمی با افزایش مشارکت مردمی و ایجاد هم‌بستگی زمینه حل معضلات اجتماعی را فراهم می‌کنند و لازم به ذکر است که بسیاری از معضلات اجتماعی در سطح خردوکلان با مشارکت و هم‌دلی مردم حل می‌شود.

عضو شورای شهر مشهد اظهار کرد: معضلات اجتماعی باید دغدغه همه مردم باشد و مردم نباید نسبت به مشکلات یکدیگر بی‌تفاوت باشند، در صورتی که معضلات اجتماعی دغدغه همگانی شود به سوی مدینه فاضله حرکت خواهیم کرد.

علوی‌مقدم در پایان ضمن اشاره به مهاجرپذیری مشهد مقدس به دلیل هم‌جواری با امام رضا (ع) گفت: پویش «مشهد مهربان» با افزایش مشارکت و هم‌بستگی باعث یکپارچه‌سازی اجتماعی شهر می‌شود و این مشارکت‌ها عاملی است که افراد خود را در برابر مشکلات تنها نبینند.

کد خبر 749056

دیگر خبرها

  • توزیع ۴۰۰۰ جلد کتاب برای پویش «قهرمان شهید شهر من» در استان تهران
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • جزئیات تسیهلات ازدواج و فرزندآوری
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • دیر پدری و دیر مادری؛ خطر گسست نسلی!
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نداشت
  • زندگی با آل‌احمد در شیوه نگارش سیمین دانشور تاثیر نگذاشت
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی