Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: وقتی مدیرعامل یک بانک خصوصی به صورت مکرر به کشور خارجی آن هم انگلیس سفر دارد، نهادهای امنیتی باید علت و منشا و ریشه این سفرها را مشخص کنند.

به گزارش مشرق، احسان ارکانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفرهای متعدد مدیرعامل یکی از بانک‌های خصوصی به اروپا گفت: در شرایطی که هرگونه اطلاعات پولی و بانکی ما قابلیت سوء استفاده توسط دیگران را دارد، لذا در چنین شرایطی کنترل و نظارت دقیقتر صلاحیت افرادی که در رأس یک مجموعه بانکی و به عنوان مدیرعامل قرار می‌گیرند، بیش از همیشه اهمیت پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انتظارمان از نهادهای نظارتی، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی که صلاحیت این افراد را به عنوان هیئت مدیره یا مدیر عامل یک بانک تایید می‌کنند، این است که همه چک لیست‌ها و نظارت‌ها را قبلا انجام داده باشند چرا که اگر موضوعی پیش بیاید باید پاسخگو باشند و ما هم در مجلس پاسخگویی در این زمینه‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

نماینده مرم نیشابور در مجلس ادامه داد: سفرهای متعدد مدیرعامل یک بانک به کشورهای اروپایی این هشدار را به دستگاههای نظارتی و امنیتی می‌دهد که این موضوع را جدی تر بگیرند.

ارکانی با اشاره به پرونده خاوری بیان کرد: اگر ماجرایی مثل خاوری اتفاق بیفتد این افراد دیگر به کشور باز نمی‌گردند و دست ما نیز برای بازگرداندن مجرمان اقتصادی از کشورهایی چون کانادا و انگلیس کوتاه خواهد بود و در نتیجه اطلاعات زیادی از سیستم بانکی و سپرده گذاران به دست بیگانگان می‌افتد.

وی تصریح کرد: لازم است وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی چنین موضوعاتی را جدی بگیرند و در انتخاب افراد دقت بیشتر داشته باشند تا مسئله‌ای پیش نیاید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس بیان کرد: وزارت اقتصاد به این موضوعات، بسیار حساس است چراکه بخش هایی مانند بانک‌ها، گمرک، سازمان مالیاتی، خصوصی سازی و حوزه‌های مختلف اقتصادی کشور در این وزارتخانه و بانک مرکزی خلاصه شده‌اند لذا هر انتصاب در این وزارتخانه می‌تواند منبع و منشا اتفاقاتی باشد بنابراین در انتخاب هیئت مدیره و مدیرعامل بانکها باید دقت بیشتری شود و حتی در مورد آنهایی که از قبل بوده اند نیز تجدید نظر شده و اعطای صلاحیت‌ها بروزرسانی شود.

ارکانی در پایان تصریح کرد: جدا از نظارت مستمر و دائمی که دستگاه‌های مربوطه دارند از وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه درخواست دارم در بحث هیئت مدیره موسسات و نهادهای بانکی دقت بیشتر داشته باشند؛ چراکه وقتی یک مدیرعامل به صورت مکرر به کشور خارجی آن هم انگلیس سفر دارد باید علت و منشا و ریشه آن مشخص شود.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت سازمان مالیاتی احسان ارکانی وزارت اقتصاد کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی بانک مرکزی قیمت های روز در یک نگاه مدیرعامل یک بانک مرکزی یک بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

امتداد - با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی، موضع عملیاتی بانک مرکزی در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو، این بانک به اجرای عملیات بازار باز در قالب توافق بازخرید به مبلغ  2029.2  هزار میلیارد ریال اقدام کرد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به شرح زیر است: 

  بانک مرکزی در چارچوب مدیریت نقدینگی مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش از طریق ابزارهای موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت نقدینگی در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی(تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال‌سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.   بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روزهای شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی و در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) استفاده کنند.   برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • عملکرد دستگاه‌ها در اجرای اعتبارسنجی هماهنگ بانکی بررسی شد
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • نخستین برات الکترونیکی تامین مالی زنجیره تامین توسط شبکه بانکی صادر شد
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • درویش مدیرعامل پرسپولیس پس از خصوصی‌سازی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بانک مسکن و بیمه مرکزی
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی