Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا دکتر فرهاد ابول نژادیان روز شنبه در حاشیه نشست ستاد مدیریت کرونا خوزستان که در استانداری برگزار شد بیان کرد: در بازه زمانی یکم تا ۱۸ آذر، ۵۴ کشتی و شناور با یک هزار و ۱۰۲ نفر خدمه وارد استان شدند که از ۷۷۲ نفر آنها تست پی سی آر گرفته شد که تست همگی آنها منفی بود و بقیه سرنشینان تست منفی همراه داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مبدا هیچ یک از کشتی هایی که وارد استان شده، کشورهای آفریقایی نبوده است افزود: بیشترین کشتی و شناوری که از ابتدای آذر تاکنون وارد خوزستان شده از امارات بوده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در این بازه زمانی، ۱۳ هزار و ۵۹۷ تبعه عراقی نیز از مرز شلمچه وارد کشور شدند که از ۸۶۲ نفر آنها تست پی سی آر گرفته شد که تنها تست یک نفر مثبت بود و به عراق عودت داده شد و بقیه تست منفی همراه داشتند.

وی افزود: همچنین در این مدت ۲ هزار و ۱۵۴ تبعه ایرانی از مرز شلمچه وارد کشور شدند که از  یک هزار و ۳۶۱ نفر آنها تست پی سی آر گرفته شد که تنها یک مورد مثبت بود و تست بقیه افراد منفی بود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: در این مدت ۲ هزار و ۲۲۷ تبعه عراقی از مرز چذابه وارد کشور شدند که از یک هزار و ۵۶۶ نفر تست گرفته شد و همگی منفی بودند. همچنین ۴۴۱ نفر تبعه ایرانی از مرز چذابه وارد شدند که از ۳۴۴ نفر تست گرفتیم و خوشبختانه مورد مثبتی نداشتیم.

وی ادامه داد: ۸۱ درصد جمعیت بالای ۱۲ سال خوزستان یک دز و ۶۲ درصد هر ۲ دز واکسن را دریافت کرده‌اند ، همچنین ۷۹ درصد افراد ۱۲ تا ۱۸ سال در خوزستان یک دز و ۵۵ درصد ۲ دز را تزریق کرده اند.

ابول نژادیان با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال اهواز و بهبهان در مقابل کرونا واکسینه شده اند گفت: پوشش نوبت دوم واکسن در دهدز ۸۲ درصد و در شادگان ۲۸ درصد است. همچنین در شهرستان های خرمشهر، حمیدیه، آبادان و کرخه میزان تاخیر نوبت دوم واکسن به ترتیب ۲۸، ۲۷،  ۲۷، ۲۶ درصد بوده در حالی که در شهرستان اندیمشک تنها سه درصد است.

وی افزود: حدود ۵۰۰ هزار نفر در خوزستان واکسن تاخیری داریم که معادل ۱۷ درصد جمعیت است لذا از رسانه ها انتظار داریم که در این زمینه کمک حال ما باشند تا این افراد برای تزریق واکسن خود ترغیب شوند.

وی میزان واکسیناسیون شهری و روستایی در افراد بالای ۱۲ و  ۱۸ سال خوزستان را به ترتیب ۸۳ و ۷۴ درصد اعلام کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: تعداد زنان باردار که گروه بسیار پرخطری هستند در حوزه دانشگاه جندی شاپور ۲۲ هزار و ۱۰۷ نفر بوده که ۷۶ درصد آنها یک دز و ۳۷ درصد آنها ۲ دز را دریافت کرده‌اند لذا باید اهتمام جدی‌تری نسبت به این افراد داشته باشیم.

وی ادامه داد: اکنون ۱۶ شهرستان خوزستان بالای ۸۰ درصد جمعیت خود، هشت شهرستان بین ۷۰ تا ۸۰ درصد، چهار شهرستان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد و یک شهرستان یعنی شادگان زیر ۶۰ درصد جمعیت خود را واکسن زده‌اند.

ابول نژادیان گفت: بیشترین درصد پیشرفت هفتگی واکسیناسیون  بالای ۱۸سال در شهرستان های کارون، هویزه، خرمشهر و کرخه بوده است. همچنین شهرستان های خرمشهر، هویزه، باوی و کرخه بیشترین پیشرفت را در واکسیناسیون دانش آموزی داشتند.

وی بیان کرد: مهمترین دغدغه ما در مدارس مواردی همچون پذیرش بیش از حد ظرفیت کلاس، رعایت نکردن فاصله گذاری اجتماعی و چیدمان صندلی، استفاده نکردن از ماسک در بین دانش آموزان و فراهم نبودن شرایط مناسب برای تهویه و جریان هوا است.

اکنون تمام شهرستان های خوزستان در وضعیت آبی کرونایی هستند. تاکنون پنج میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن در خوزستان تزریق شده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا خوزستان اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا خوزستان اهواز ویروس کرونا خوزستان اهواز درصد جمعیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۶۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود

مژگان مینوسپهر رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت:با استفاده وسیع تراز واکسن‌های موجود، می‌توان سالیانه از دومیلیون مرگ دیگرجلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: برنامه توسعه ایمن سازی کودکان از اولین و موفق‌ترین برنامه‌های ادغام شده در نظام ارائه خدمات بهداشتی درمانی کشور از سال ۱۳۶۳بوده است.

مینوسپهر خاطر نشان کرد: فراهم آوری امکانات و تجهیزات لازم برای توزیع و نگهداری واکسن، تامین به موقع واکسن و بکارگیری نیرو‌های آموزش دیده در رده‌های مختلف سبب شد که پوشش واکسیناسیون کودکان زیر یکسال از ۳۷ درصد در سال آغاز برنامه به سرعت به بالای ۹۰ درصد در سال ۱۳۶۸ برسد و طی ۱۵ سال گذشته همواره بالای ۹۵ درصد بوده است.

مینو سپهر ادامه داد: از جمله دستاورد‌های تلاش ۵۰ ساله در زمینه واکسیناسیون می‌توان به حذف کزاز نوزادی، کنترل بیماری‌های دیفتری و سیاه سرفه، کاهش چشمگیر موارد شدید بیماری سل در دوره کودکی، حذف سرخک و سندروم سرخجه مادرزادی و عاری شدن کشور از فلج اطفال اشاره کرد.

وی افزود: سالهاست که کشور عاری از فلج اطفال است، سرخک، سرخجه وکزازنوزادی حذف شده اند. بیماری‌های دیفتری، سیاه سرفه و اوریون کنترل شده اند و میزان شیوع حاملان مزمن هپاتیت B به کمتراز یک درصد کاهش یافته است.

مینوسپهر تصریح کرد: به خاطر داشته باشیم جمعیت اتباع، تردد غیر مجاز آنها و باور‌های غلط نسبت به واکسیناسیون و اینکه می‌توانیم با روش‌های مختلف مانند طب سنتی جایگزین مناسب برای واکسیناسیون پیدا کنیم از جمله تهدید‌های این برنامه می‌باشد و امکان بازگشت بیماری‌هایی مانند سرخک، دیفتری، سیاه سرفه و سایر بیماری‌هایی که در این چند دهه کنترل شده است وجود دارد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تولید مرغ در داورزن خراسان رضوی ۵۰ درصد افزایش یافت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است