Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهیر اصفهانی شامگاه شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به تجربه تلخ گذشته در رابطه با برجام که توسط دولت گذشته شکل گرفت، نگاه عقلانی به مذاکرات و همچنین در نظرگرفتن منافع ملی را امری ضروری دانسته و گفت: در دیداری که وزیرخارجه کشورمان با آیت الله جوادی آملی داشت، آیت الله جوادی آملی همان مساله ای که در دولت پیشین بدان تاکید داشت دوباره تکرار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان بر این مساله تاکید داشت که همه کشورها ناگریز به مذاکره با هم هستند ولی اگر ما با آنها دست دادیم حتما پس از آن انگشتان خود را بشماریم.

وی ادامه داد: این تمثیل بیانگر لزوم عدم اعتماد به طرف های غربی و آمریکایی در مذاکرات بین المللی بوده؛ متاسفانه این موضوع توسط دولت روحانی مورد توجه قرار نگرفت و خسارتی که تا به امروز شاهد آن هستیم ناشی از همین ساده انگاری نسبت به مذاکرات با طرف های غربی است. بدون شک نباید به تحت تاثیر عملیات روانی و رسانه ای دشمن و ایجاد حربه های مختلف به هرنوع مذاکره ای تن داد.

این کارشناس مسائل بین المللی گفت: آنچه امروزه به عنوان خسران بزرگ در حوزه اقتصاد مشاهده می کنیم، اثرات تحریم هایی بوده که در پسابرجام توسط امریکا اجرایی شده است. دولتمردان باید بدانند مذاکره با کشورهای جهان نیازمند تحقیقات سنگین علمی حقوقی بوده و که فهم سیاست بین الملل را می طلبد. تحقق نتیجه به هرنحوی یکی از اصلی ترین چالش هایی بوده که ممکن است در اینده گریبان گیر کشورمان شود.

وی تصریح کرد: ما تجربه این نوع تحقق بدون پشتوانه تحقیقاتی را در دولت گذشته داشته ایم و دیگر مردم خواهان بازگشت به این شیوه غلط و مخرب نیستند. مردم نیز به خوبی اگاه شده اند که برای خروج از وضعیت فعلی باید مذاکراتی بلندمدت مبتنی بر اعتلا و اقتدار کشور را در پیش گرفت.
این کارشناس حوزه بین الملل به لزوم اخذ ضمانت اجرایی در پشت میز مذاکره با طرف های غربی اشاره کرده و گفت: وقتی صحبت از ضمانت اجرایی شود در واقع قرار نیست حقی مازاد بر آنچه در مذاکرات بیان شده به ایران تعلق یابد بلکه هدف از ضمانت اجرایی با توجه به تجربه عهدشکنی طرف های غربی، ایجاد یک توافق نامه متوازن است.

وی ادامه داد: وقتی ما در عقد توافق نامه با طرف های غربی همه عناصر همچون زمان، هزینه تعهدات و میزان بازگشت پذیری را به صورت یکسان برای دوطرف در نظر بگیریم طبیعتا هرکدام از این معاهده خارج شوند هزینه سنگینی را باید پرداخت کنند و بنابراین خروج از این تفاهم نامه کار اسانی نخواهد بود. اقدام متقابل حقی است که دوطرف باید در تفاهم نامه مکتوب در نظر بگیرند تا اینگونه ایران نیز براساس تفاهم نامه امضا شده حق اخذجریمه از طرف های غربی و امریکا را داشته باشد.

برچسب‌ها برجام ایالات متحده آمریکا ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برجام ایالات متحده آمریکا ایران برجام ایالات متحده آمریکا ایران طرف های غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۷۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام محمد کارگر شورکی مدیر حوزه علمیه خواهران استان و حجت‌الاسلام رضا صادقی مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان یزد به امضا رسید.
 
در بخشی از این تفاهم‌نامه آمده است: برای گسترش همکاری و بهره‌گیری از منابع انسانی حوزه‌های علمیه در زمینه آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، تبلیغی و مدیریتی متناسب با شئون حوزویان و همچنین ضرورت استفاده از منابع موقوفات مرتبط با حوزه و نیز توسعه فرهنگ وقف، تفاهم‌نامه همکاری میان مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه و اداره کل اوقاف و امورخیریه استان یزد منعقد می‌شود.
 
تشکیل کارگروه همکاری و تعامل متشکل از نمایندگان دوطرف به‌منظور تعیین سیاست‌ها و جهت‌گیری‌های همکاری، تعیین محور‌ها و اولویت‌های سازمانی، تهیه و ارائه طرح‌ها و برنامه جهت همکاری‌های مشترک، اجرایی کردن مصوبات و توافقات، حل و فصل امور وقفی مدارس علمیه خواهران استان یزد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های طرفین در امور مرتبط با اهداف و وظایف حوزه‌های علمیه، توسعه و گسترش فرهنگ وقف در جامعه خصوصاً در مسیر توسعه مدارس و حوزه‌های علمیه از جمله اهداف این تفاهم‌نامه است.
 
این تفاهم‌نامه با یک مقدمه چهار ماده و یک شیوه در دو نسخه به امضای حجت الاسلام والمسلمین رضا صادقی و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد کارگر رسید.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • دولت سیزدهم طلسم بهره‌برداری از خط ریلی شلمچه-بصره را می شکند؟
  • دولت نتانیاهو از درون فروپاشیده است/ خیزش دانشجویان غربی به سایر کشور‌ها کشیده می‌شود
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • کارگروه مصوبات سفر دولت در استان سمنان ایجاد می‌شود
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند