Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شریفی یزدی معتقد است امروزه بزرگترها وب کاوی را به وب گردی تبدیل کرده و بعد از مدتی وب گردی را تبدیل به ولگردی مجازی می‌کنند که چنین امری ریسک بسیار بزرگی هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان است.

علیرضا شریفی یزدی، روانشناس، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا در پاسخ به این سوال که با توجه به تغییر سیستم آموزشی از مدرسه به دنیای نت و با توجه به اینکه دسترسی کودکان به فضای مجازی و محتویات آن راحت‌تر از قبل شده؛ خانوادهها چگونه باید  محتوای فضای مجازی فرزندان‌شان را مدیریت کنند و در کنار آن نیز مسئولین تولید محتوا چقدر می‌توانند با تولید آثار جذاب کودکان را به آن سمت سوق دهند؟ اظهار کرد: قبل از اینکه خانوادهها قرار باشد دست به کاری بزنند اپراتورها باید زمینه‌ای را فراهم کنند تا دستگاه هایی مانند تبلت، موبایل، لب تاب که در اختیار کودکان قرار می گیرد دارای گزینه ای باشند که این قشر نتوانند به راحتی وارد قسمت های مختلف فضای مجازی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینترنت باید برای کودکان و نوجوانان معمولا دارای یک سری چارچوب و محدودیت‌ها باشد و برخی سایت‌ها نیز باید سن‌های به خصوصی را در خود پذیرا باشد.

او افزود: علاوه بر آن سیم کارت‌هایی وجود دارد که مخصوص کودکان و نوجوانان است و این مسئله می‌تواند ورود آن‌ها را به سایت‌های مختلف مختل کند و نمی‌توانند با هر کس که در نظر دارند در تماس باشند و بر عکس. نکته بعد خانواده‌ها باید سطح آگاهی و سواد دیجیتال خود را افزایش دهند به نحوی که یاد بگیرند چگونه بتوانند بر موقعیت کنترل داشته باشند و آن را اعمال کنند. نکته حائز اهمیت این است که بتوانیم به کودکان آموزش کافی دهیم تا به اقتضای سن و رشد فکری و ذهنی آن ها آموزش ببیند.

او ادامه داد: با توجه به بحث واکسیناسیون امید است مدارس زودتر باز شود تا فرزندان مقدار زیادی از وقت خود را بیرون از فضای مجازی بگذرانند و در دنیای واقعی به تعامل و ارتباط با دوستان خود بپردازند.

علیرضا شریفی یزدی در پایان و در این خصوص که خانواده‌ها با چه ترفندهایی می‌توانند سلیقه کودکان را در انتخاب سوژه‌های مورد علاقه‌شان در فضای مجازی مدیریت کنند و اینکه آیا برخورد با آن‌ها از جمله قهر کردن می‌تواند یکی از این گزینه‌ها باشد بیان کرد: اساسا 6 نوع پرخاش و خشم وجود دارد که یکی از آن‌ها پرخاشگری و قهر است که به ترتیب بد و بدتر می‌شود و قهر کردن بدترین نوع پرخاش است که یک انسان می‌تواند در حد انسان دیگر اعمال کند. کودکان با توجه به اقتضای سن شان فضای مجازی برای آن ها دارای یک سری جذابیت‌هایی است و والدین باید با استدلال‌های درست و به جا آن‌ها را از این فضا دور کند یا کاری کنند تا آن‌ها بنا بر سلیقه شخصی کمتر وارد این نوع فضاها شوند. مدت استفاده از فضای دیجیتال باید به اندازه استاندارد باشد و به اندازه سن کودکان متفاوت می‌شود ولی خارج از آن استاندارد هرگز نباید اجازه داد تا کودکان در آن حضور داشته باشند و اساسا ما باید اساس و هدف حضور در فضای وب با زمان مناسب را به کودکان آموزش دهیم. متاسفانه امروزه بزرگتر ها نیز وب کاوی را به وب گردی تبدیل کرده و بعد از مدتی وب گردی را تبدیل به ولگردی مجازی می کنند که چنین امری ریسک بسیار بزرگی هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان است که در خیلی مواقع کودکان از روی دست بزرگ ترها نگاه می کنند و به حافظه می سپارند و یاد می گیرند.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرهنگ و هنر برنا مدرسه کودکان خانواده فضای مجازی کودکان خانواده فضای مجازی کودکان و نوجوانان سیم کارت کودکان و نوجوانان رشد واکسیناسیون خشم والدین استاندارد استاندارد جامعه خانواده فضای مجازی کودکان والدین نوجوانان فضای مجازی وب گردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۸۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان گفت: نقشه راه شهر هوشمند مشخص شده است، در این راستا موضوع شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم، تیرماه امسال نیز کتابی با این موضوع تهیه شده که آن را تسری خواهیم داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا سعید فردانی امروز ششم اردیبهشت در برنامه پنج شنبه‌های فناور (فصلی نو در حمایت از زیست بوم فناوری)، ارزش آفرینی از دارایی‌های دیجیتال در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترافیک، اصفهان کارت اظهار کرد: دنیا بیش از حدود ۵۰ درصد اقتصاد خود را در بستر دیجیتال تجربه می‌کند، در کشور ما نیز در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری شده که سهم هفت درصد اقتصاد دیجیتال به ۱۵ درصد برسد

وی با تاکید بر اینکه چه ترجمه‌ای از اقتصاد دیجیتال داشته باشیم، بسیار مهم است گفت: حرکت‌های نامتوازن و کاریکاتوری به جای آنکه نفع بلند مدت داشته باشد، ضرر آفرین است.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان نقش آفرینی خوبی در این حوزه دارند افزود: از سال ۹۳ دگردیسی نگرشی خوبی در این حوزه انجام شده است، اقتصاد دیجیتال در مدیریت شهر، دارای دو بعد کاهش هزینه‌ها و استفاده از سهم شهرداری اصفهان در این حوزه می‌باشد تا بتوانیم برای موضوعات مرتبط با مدیریت شهر سرمایه گذاری کنیم.

فردانی گفت: از سال گذشته اتفاقی را رقم زدیم و آن مشارکت با دو شرکتی بود که در موضوعات شهری به صورت متمرکز نقش آفرینی می‌کنند، تا پروژه‌های هوشمند سازی شهری را به پروسه تبدیل کنند.

وی ادامه داد: از سال گذشته بیش از ۱۰ پلتفرم شهر هوشمند در حوزه ملی و بین المللی مورد بررسی قرار گرفت، که خوشبختانه با همکاری یک شرکت دانش بنیان در اصفهان توانستیم برای اولین بار در کشور پلتفرم شهر هوشمند را داشته باشیم.

دستیار ویژه شهردار در امور هوشمندسازی و مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان، شهر هوشمند را یکی از چالش‌های مدیریت ششم دوره ششم دانست افزود: شهر هوشمند یکی از ترجمه‌های تحول دیجیتال است، بارها مسئولان کشوری از ما خواستند که اصفهان کاری کند که اسم شهر هوشمند تبدیل به رسم شود، در این راستا باید می‌دانستیم چه قدم‌هایی را در چه نقشه راهی برداریم.

وی ادامه داد: نقشه راه شهر هوشمند مشخص شد، موضوع شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم، تیرماه امسال نیز کتابی با این موضوع تهیه شده است که آن را تسری خواهیم داد، بر این اساس مدیریت شهر اصفهان حرکت به سمت شهر هوشمند را نه انتخاب، بلکه یک الزام می‌دانند، در این راستا در سال ۱۴۰۳ اولویت راهبردی شهرداری اصفهان شهر هوشمند است.

فردانی تصریح کرد: در سالی که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری شده است، از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه هوشمند سازی بهره خواهیم برد، قرار نیست موضوع فناوری پشت درهای سازمان فاوا و شهرداری متوقف شود.

کد خبر 747954

دیگر خبرها

  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم
  • خزعلی: دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • دشمن در جنگ نرم به دنبال سلب هویت و معنویت ما است
  • شهر هوشمند را تبدیل به تجربه عملیاتی کردیم