Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش یکشنبه ایرنا، فرخ جلالی در یک گفت و گوی خبری افزود: پس از حدود ۴۰۰ روز مرگ و میر ناشی از شیوع کووید۱۹ بخش تدفین متوفیان کرونایی در وادی رحمت تبریز خالی شد.

وی یادآوری کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۶ هزار و ۱۰۰ فوتی کرونایی در وادری رحمت تبریز تدفین شده اند.

وی گفت: پس از ماه ها تلاش طاقت فرسا برای تدفین اموات کرونایی، روز شنبه،۲۰ آذرماه، روز خاطره انگیزی برای همکاران آرامستان‌های تبریز رقم خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی اضافه کرد: آمار متوفیان کویید۱۹ در تبریز درحالی به رقم صفر رسیده که در اوج بحران، تعداد متوفیان کرونایی به ۵۰ نفر در روز رسیده بود.

کلان شهر تبریز از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، افت و خیزهای زیادی را از نظر تعداد مبتلایان، بستری ها و فوتی های کرونایی طی کرده است. 

در این مدت هفته هایی بوده که تعداد فوتی های کرونایی در این کلان شهر ۲ رقمی بوده و تعداد بستری هایی کرونایی آن در شبانه روز از ۳۰۰ نفر بالاتر رفته است.

در آن روزها به دلیل وخامت وضعیت شیوع کرونا و افزایش مرگ و میر ناشی از آن، تمام راه‌های دسترسی به وادی رحمت مسدود و ورود به این مجموعه ممنوع می‌شد.

برچسب‌ها ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز ویروس کرونا آذربایجان شرقی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۸۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا می‌شوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریع‌تر به ان مهم دست یابیم. 

وی با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودرو‌های برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.


نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمد‌ها و هزینه‌ها محقق شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.

دیگر خبرها

  • افزایش ارتفاع تأسیسات شهری در پروژه قائم-رحمت-احمدی
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • شنبه‌های بدون دست‌فروش در محدوده مرکزی تبریز
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • دستگیری ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه یک کشته برجای گذاشت
  • سقوط خودرو در محور مهاباد- ارومیه ۳ فوتی و مصدوم برجای گذاشت
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است