Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حمید سوری رییس کارگروه پیشگیری و بهداشت کرونا در برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران در باره جهش های ویروسی گفت: باید به عنوان یک اصل کلی بپذیریم جهش‌های ویروش و شکل گیری سویه های جدید ویروس برای بقا در مقابل اقدامات بشر اتفاق می‌افتد. برخی از این سویه ها تاثیر زیادی روی تغییرالگوی اپیدمی ندارند اما برخی هم شبیه اُمیکرون هستند که سازمان بهداشت جهانی برای آن به همه هشدار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به اینکه آیا واکسن های موجود می‌توانند بر سویه اُمیکرون تاثیر بگذارند؟ گفت: با گذشت زمان مقاومت ویروس در برابر واکسن‌هایی که بر اساس سویه‌های قبلی ساخته شده اند بیشتر شده و تاثیر واکسن‌ها کمتر می‌شود.

سوری با اشاره به اینکه اُمیکرون باعث عفونت مجدد می‌شود اظهار داشت: اثر واکسن در برابر این سویه کمتر است اما هنوز افرادی که دو دُز یا سه دُز واکسن زده اند نسبت به افرادی که واکسن نزده اند مقاومت بیشتری دارند و احتمال مرگ و بستری در بین آنها کمتر است.

رییس کارگروه پیشگیری و بهداشت کرونا با انتقاد از اینکه ما نظام مراقبتی منظم و برنامه ریزی شده ای برای جستجوی سویه‌های جدید ویروس نداریم، گفت: به همین دلیل نمی‌توانیم نسبت به اینکه این سویه وارد کشور شده یا نشده مستند مشخصی ارائه دهیم. شواهد کلی می‌گوید به احتمال زیاد مواردی از این سویه در ایران وجود دارد اما گزارش نشده است. نمونه‌هایی به طور پراکنده گرفته می‌شود تعداد آن به اندازه‌ای نیست که بتوان موارد اُمیکرون را شناسایی کرد.

وی مهمترین وجه تمایز اُمیکرون با سویه‌های دیگر را اینگونه عنوان کرد: تعداد جهش روی اسپایک این سویه خیلی زیاد است و نسبت به سویه‌های قبلی به ویژه دلتا جهش‌های بیشتری دارد. احتمال عفونت مجدد در مبتلایان به کرونا بیشتر است و به نظر می‌رسد سرعت سرایت و انتشار بالاتری داشته باشد به طوریکه گزارش‌های ارسال از آفریقا نشان می‌دهد تعداد مبتلایان در طول یک هفته دوبرابر شده است. گسترش آن در انگلستان هم نسبت به آفریقا بالا است و در حدود 25 کشور اروپایی این سویه گزارش شده است. همچنین از کشورهای نزدیک ما مثل امارات، عربستان سعودی، ترکیه و پاکستان گزارش‌هایی مبنی بر وجود سویه اُمیکرون گزارش شده است.

سوری با اشاره به اینکه این ویروس کُشندگی و شدت بالایی ندارد گفت: گرچه کُشندگی و شدت این سویه خیلی بالا نیست اما وقتی تعداد مبتلایان زیاد می‌شود به همان نسبت تعداد مرگ و میر و بستری افزایش می‌یابد و از سویی دیگر بار بیماری در جامعه افزایش می‌یابد و افراد زیادی برای مدتی قادر به فعالیت عادی نیستند.

رییس کارگروه پیشگیری و بهداشت کرونا با رد در این موضوع که گفته می‌شود سویه اُمیکرون خیلی نگران کننده نیست گفت: اتفاقا نگران کننده است منتهی هنوز به مرحله تهدید نرسیده است.طبقه بندی های سازمان بهداشت جهانی براساس شدت بیماری و شدت هشدارها است. این سویه هنوز در مرحله هشدار قرار دارد و وارد فاز تهدید نشده به همین دلیل به کشورها هشدار داده شده محدودیت ها را بیشتر کنند و بر سفرهای بین المللی و ورود و خروج مسافران نظارت بیشتری داشته باشند و همچنین به مردم هم توصیه شده اقدامات محافظتی را تشدید کنند.

منبع: فارس پربیننده ترین اگر می خواهید ۲۰ سال جوانتر شوید بخوانید! آشنایی با خواص سیاه دانه اشتباهات رایج در پیاده روی چیست؟ این خوراکی را بخورید شاد می شوید + عکس پختن این غذاها در زودپز ممنوع است!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کرونا درمان کرونا مبتلایان به کرونا سویه جدید کرونا ویروس اومیکرون ا میکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۰۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان

به گزارش همشهری آنلاین، در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵/۶ درصد و زنان ۴۴/۴ درصد از ثبت فوت‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶/۶ درصد برای مردان و ۴۳/۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت‌شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می‌دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت‌شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند. به عبارتی، تعداد مردان فوت‌شده ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان است.

بر اساس این گزارش، سال گذشته ۴۴۲ هزار و ۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن با ۴۱۸ هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت‌شده ۵/۶ درصد افزایش داشته است.

کد خبر 847441 منبع: مهر برچسب‌ها مردان ثبت احوال خبر مهم زنان

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • افزایش مسمومیت با قارچ‌ های سمی؛ ۱۴ نفر بستری شدند
  • جلوگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار از اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • اعلام آمار مرگ و میر سال ۱۴۰۲ / فوت مردان بیشتر از زنان
  • اعلام آمار مرگ و میرهای سال ۱۴۰۲/ زنان یا مردان کدام بیشتر فوت کردند؟
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان در سال ۱۴۰۲ بوده است
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!