Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری با بیان اینکه نمایندگان تا کنون ۷۲۲ نوبت با وزرا دیدار داشتند، گفت: یکی از کار‌های بسیار خوبی که انجام شده جلسات مجمع نمایندگان استان‌هاست که با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود. تاکنون پنج جلسه برگزار شده و ۱۴۵ نماینده از حدود ۱۳ استان در آن حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان -  قاسم جعفری با اشاره به تلاش و اقدامات معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری برای تعامل هرچه بیشتر مجلس و دولت گفت: از شروع دولت سیزدهم حدود صد روز می‌گذرد و تقریباً بخش‌های مختلف دولت رو به استقرار اولیه خودش، بعد از تحولاتی که به طور طبیعی در دوره آغازین انجام می‌شود، حرکت می‌کند.

جعفری افزود: یکی از مقوله‌های مهم در این ایام رابطه خوب بین دولت و مجلس بوده و در راستای رابطه‌ای که قوای مختلف باید با هم داشته باشند، تعامل بسیار خوبی شکل گرفته است.

وی افزود: احساس ما این است که ادبیات مشترک و همدلانه و رفتار مبتنی بر ارزش‌های مشترکی که بین دولت و مجلس است یک نیروی بسیار اساسی و موتور محرکه‌ای است برای اینکه دولت و مجلس در یک مسیر حرکت کنند.

معاون نظارت و هماهنگی معاونت پارلمانی ریاست جمهوری تصریح کرد: خواسته مردم هم در واقع همین است که مجلس و دولت و قوای مختلف امروز باید در یک فضای آرام و توأم با تفکر و در حالی که استقلال هر کدام در جای خودش حفظ می‌شود مسیر خود را طی کنند تا خواسته‌های مردم و شرایط تحولی که مردم برای بهبود انتظار دارند حاصل شود.

جعفری بیان کرد: مسیر تفاهم مشترک مجلس و دولت استقرار خوبی پیدا کرده است گرچه ممکن است در مواردی برخی احساس کنند نظرات متفاوت وجود دارد که البته در یک حاکمیت درست و دلسوزانه حتماً باید نظرات مختلف و آراء مختلف را هم مد نظر قرارداد و این هیچ اشکالی ایجاد نمی‌کند.

وی ادامه داد: دولت معتقد است که مجلس همانگونه که برخاسته از رای مردم است، ارکان دولت برخاسته از رای مردم است و دولت هم به واسطه انتخاب مستقیم رئیس جمهور و هم به واسطه معرفی اعضای کابینه، که این اعضای کابینه را باز مجدد نمایندگانی انتخاب می‌کنند که رای مردم را دارند، انتخاب می‌شود لذا ارکان قوا هر دو انتخاب مردم هستند.

معاون نظارت معاونت پارلمانی ریاست جمهوری گفت: مجلس شورای اسلامی هم همین درک را دارد که حمایت از دولت و از سیاست‌های درست دولت هرگز به این معنا نیست که یک فردی از نمایندگان وکیل الدوله می‌شود. وکیل الدوله زمانی است که دولت تافته جدا بافته، مستبد و انتخاب شده مردم نباشد وگرنه اگر انتخاب شده مردم باشد طبیعتا هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

وی ادامه داد: از سوی دیگر به این نکته هم باید توجه کنیم که رئیس جمهور و دولت مردان اعتقاد دارند که اظهارنظرها، تذکرات، سوالات و تمام آنچه که به عنوان حق نظارت قانونی و روش‌هایی که قانون برای نمایندگان پیش‌بینی کرده این‌ها هرگز به معنای این نیست که نمایندگان و دولت فاصله دارند بلکه ارزیابی دولت از این اظهار نظر‌ها و این اعمال روش‌ها در واقع خیرخواهانه است یعنی برداشت این است که آن‌ها در راستای وظیفه خودشان دارند کمک می‌کنند لذا از این بابت احساس نگرانی نیست البته هرکسی باید دقت کند که اظهارنظرهایش منطبق با واقعیت‌های موجود و حقیقت باشد.

وی در خصوص حضور معاونین پارلمانی وزرا و دستگاه‌های دولتی در صحن علنی مجلس گفت: معاونت پارلمانی ریاست جمهوری سیاستش این است که هر چقدر این حضور به لحاظ کمی و کیفی ارتقا پیدا کند در ایجاد تعامل مثبت و روان سازی روابط فیما بین مجلس و دولت اثر بسیار بهتری دارد و لذا ما هم از همکارانمان در وزارتخانه‌های مختلف این درخواست را کردیم که حضور خودشان را در صحن علنی برابر با قانون و در مواقع و جا‌های که قانون اجازه داده و از ما درخواست کرده حتماً ارتقا ببخشند و در مجلس حضور داشته باشند که این اثر مثبت خودش را دارد.

جعفری بیان کرد: برداشت ما این است که نحوه تعاملی که بین مجلس و دولت در این دولت و در این زمان شکل گرفته در گذشته کمتر بوده است. برای نمونه نمایندگان در سفر‌های استانی ریاست محترم جمهور به اتفاق تعدادی از اعضای کابینه به هر استانی که انجام می‌شود، نقش دارند و در سفر‌هایی که اعضای کابینه شهرستان‌های مختلف دارند معمولاً نمایندگان محترم مردم در معیت اعضای کابینه هستند و در یک فضای همدلانه مسائل مردم آنجا بررسی می‌شود و در جلسات رسمی و شورا‌های اداری و رسمی که در حضور رئیس جمهور یا جلسات نخبگانی که برگزار می‌شود معمولاً فرصت داده می‌شود تا نمایندگان مجلس که منتخب مردم هستند، حرفشان بیان کنند.

وی گفت: یکی از نکات خوبی که شکل‌گرفته این است که سفر‌های استانی رئیس جمهور به هر استانی که قرار است انجام شود، نمایندگان محترم مردم در استان چند روز قبل از سفر، معمولا یک جلسه کاری را برای همفکری با معاون اجرایی رئیس‌جمهور دارند و از آنجایی که مصوبات سفر را هم طبق دستور رئیس جمهور، معاون اجرایی پیگیری و اجرا کند این جلسه مشترک بسیار تاثیرگذار است تا آنچه که در سفر اتفاق می‌افتد نمایندگان محترم در جریان قرار بگیرند و مشاوره خودشان را داشته باشند.

جعفری اظهار داشت: یکی از کار‌های بسیار خوبی که تا به حال انجام شده و نظیر هم ندارد جلسات مجمع نمایندگان استان هاست که با حضور رئیس‌جمهور برگزار می‌شود و ما تاکنون پنج جلسه را برگزار کردیم که تعداد ۱۴۵ نماینده از حدود ۱۳ استان در آن حضور داشتند و تک تک آن‌ها در حضور رئیس جمهور نقطه نظرات، مشکلات و مسائل جاری و حوزه انتخابی خود و حتی مسائل ملی را بیان کردند و آقای رئیس جمهور هم با سعه صدر و حوصله مطالب را می‌شنوند و هر جایی هم که نیاز بوده توضیح بیشتر خواسته و از خود عزیزان نماینده راه‌حل درخواست کردند که این جلسات، جلسات پر خیر و برکتی است و تا کنون نظیر نداشته است.

وی افزود: از طرف دیگر قرار شد جلساتی با حضور معاون اول محترم رئیس جمهور و کمیسیون‌های تخصصی جلساتی برگزار شود که برخی از این جلسات تا کنون برگزار شده است.

جعفری تاکید کرد: از سوی دیگر حضور وزرا در مجلس در روز‌های دوشنبه، غیر از جلسات کمیسیون که کمیسیون‌ها به دلایل مختلفی وزرا را دعوت می‌کنند جلساتی برگزار می‌کنند که تا الان ۷۲۲ بار نمایندگان با وزرای مختلف دیدار داشتند و مسائل حوزه انتخابیه خود را در میان گذاشته اند ضمن اینکه معاونین پارلمانی وزرا و دستگاه‌های دولتی همیشه در دسترس نمایندگان محترم هستند و تاکنون حدود ۴۰۰ حضور در مجلس داشته اند و اگر هم احیاناً نمایندگان عزیز نقطه نظرات و مطالبی داشته باشند که فرصت نشده باشد مسئولین در شرایط خاص جواب بدهند، بعدا دوباره تعامل برقرار می‌شود تا مطالب ارائه شود.

وی اظهار داشت: در کل فضای مثبتی شکل گرفته است و انشاءالله همین فضای مثبت و همدلانه در روز‌های آتی و در فرآیند تصویب بودجه ۱۴۰۱ حاکم خواهد بود و شیرینی همدلی و همزبانی و همراهی و همکاری را در عین حفظ استقلال قوا و در عین نقد پذیری انشالله مردم حس خواهند کرد.

این استاد دانشگاه خطاب به نمایندگان مجلس تصریح کرد: نمایندگان عزیز بهتر از همه می‌دانند که دولت سیزدهم در چه شرایطی دولت را تحویل گرفت و بانیان وضع موجود را هم خوب می‌شناسید. شرایط، شرایطی است که من و شما و دولت و مجلس وظیفه خودشان می‌دانند و تلاش دارند شرایط را به نفع مردم و به نفع ایجاد شرایط معیشتی مناسب و آبرومندانه برای مردم تغییر دهند.

وی گفت: در چنین شرایطی شاید کسانی دنبال این باشند که افزایش انتظارات غیرواقعی ایجاد کنند، که نمایندگان عزیز می‌توانند با نگاه خیرخواهانه و تحلیل‌های درست توازن را برقرار کنند تا مردم عزیز هم بتوانند خواسته‌های اصلی خودشان را پیگیری کنند و نمایندگان زبان مردم هستند و گسل‌های حادثه خیزی را که دیگران می‌خواهند فعال کنند، مجلس و دولت با تدبیر و توجه به اظهارات و رفتارشان به نوعی مدیریت کنند که این گسل‌ها فعال نشود و مردم در فضایی آرام به سوی امید و شکوفایی بهتر بتوانند حرکت کنند.

وی با اشاره به حضور مستمر معاون پارلمانی رئیس جمهور و معاونین قوانین و نظارت در مجلس گفت: همیشه این حضور در مجلس پررنگ است و با مراودات خوبی که با نمایندگان وجود دارد مطالب را بیان می‌کنند و در صورت لزوم در جلسات کمیسیون‌ها و فراکسیون‌ها حضور دارند که این به تعامل دولت و مجلس بسیار کمک می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:  بهارستان؛ ایستگاه انتظارات   انتهای پیام/  برچسب ها: قاسم جعفری دولت و م

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قاسم جعفری دولت و م معاونت پارلمانی ریاست جمهوری نمایندگان محترم حضور رئیس جمهور اعضای کابینه رئیس جمهور معاون نظارت داشته باشند دولت و مجلس مجلس و دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.   به گزارش ایلنا، جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.   وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.   عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.   محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.   عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.   وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد روزنامه هم میهن : دولت از شفافیت در باره بدهکاران بانکی می گوید اما حتی یک سطر از دلیل پرداخت 3.7میلیارد دلار به صاحب شرکت چای دبش منتشر نمی کند نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است

دیگر خبرها

  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد 
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • رئیس‌جمهور با یک خط می‌تواند فیلتر را بردارد
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • ضرب‌الاجل به پاستور
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • توجیه روزنامه دولت: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیس جمهور ، رئیس هیات امنا حضور داشت!
  • حسینی: گرایش سیاسی اکثر نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم مشخص است / امیدواریم در مجلس دوازدهم تعامل سازنده بین نمایندگان و دولت بیشتر باشد + فیلم
  • روزنامه دولت توجیه کرد: در جلسه اهدای مدرک افتخاری به رئیسی، رئیس هیات امنا حضور داشت!